Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Rasytee @ 2008 09 16, 21:17)
tai reik taip istirpint kad gaususi skysta mase?ir ja istept visus plaukus ?ir ka tada?maisiuka ant galvos?

as siandien dariau taip : nulupau plutele, sutrupinau, uzpyliau alum, po kokia 15 min uzdejau ant plauku, maisiuka, ranksluosti ir ejau toliau daryti darbus savo, neziurejau i laikrodi, bet manau palaikiau gera pusvalandi, pamirsau bedirbdama biggrin.gif po to isploviau ir viskas wink.gif
Atsakyti
plovei su sampunu?
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 16, 21:13)
Tai vat siandien as pabandziau duonos kauke ant sausu neplautu plauku... Jauciausi lyg sarlatane, duonos buvo pilna visoje vonioje  lotuliukas.gif  rezultatas minksti ir purus plaukai, ryt bus matyt svarus jie vis del to ar ne biggrin.gif dabar jie dziuvimo procese, stengiuosi kuo dazniau leisti jiems isdziuti naturaliai...iki miego turetu gerokai pradziuti, bet kazkodel man svieciasi,kad jie bus nesvarus... blink.gif

Na , kaip plaukucej? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 17, 14:52)
Na , kaip plaukucej?  4u.gif

Jau kas siandien per dienele... pramigau ir dar ryte veidrodyje pamaciau riebaluota galva ! doh.gif doh.gif doh.gif o nera kada plauti ir dziovinti, teko susiristi, bet vistiek jauciausi tokia sutre, buvo geda eiti i gatve...Na bet ka padarysi...Po pacios kaukes tai jie buvo tikrai labai minksti ir purus, bet is savo skaudzios patirties manau, kad reikia pirma isplauti galva su sampunu ir tik tada deti kauke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 17, 17:28)
Jau kas siandien per dienele... pramigau ir dar ryte veidrodyje pamaciau riebaluota galva ! doh.gif  doh.gif  doh.gif  o nera kada plauti ir dziovinti, teko susiristi, bet vistiek jauciausi tokia sutre, buvo geda eiti i gatve...Na bet ka padarysi...Po pacios kaukes tai jie buvo tikrai labai minksti ir purus, bet is savo skaudzios patirties manau, kad reikia pirma isplauti galva su sampunu ir tik tada deti kauke wink.gif

Siaip tai aisku buvo , kad riebaluoti jie bus , nes juk toj kaukej kaip ir nera jokiu valomuju medziagu g.gif
o siaip kazkaip pagalvojau gal geriau pries kaukes koki naturalu augalines kilmes sampuna naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 17, 20:10)
Siaip tai aisku buvo , kad riebaluoti jie bus , nes juk toj kaukej kaip ir nera jokiu valomuju medziagu  g.gif
o siaip kazkaip pagalvojau gal geriau pries kaukes koki naturalu augalines kilmes sampuna naudot  g.gif

Tai taip... Skirtumas juk yra kai plauni riebaluota lekste tik su vandeniu arba su plovikliu, tai taip paciai ir su plaukais.. reikia ,kad galvele butu svari... siuo metu trenkiau i kampa visus savo sampunus jau vadinamus gerais ir naudoju paprasta margaritos su dilgelemis.Nelabai man jis patinka, nes plaukai keistoki po jo buna, bet kai dar kondicionieriu dedu tai visai gal ir neblogai, svarbiausia,kad kuo naturalesnis produktas, sako sveika toki naudoti... ech, ko tik nepadrysi del sunegalavusiu plauku... viliuosi,kad kai baigsiu gerti vitaminu trecia pakuote pajausiu pagerejima... visokiu kaukiu mano plaukai per visa gyvenima nemate tiek kiek per pastaraji menesi lotuliukas.gif turejau sveikus, storus plaukus, kirpykloje visada girdavo... pradejau dazyti Palette... metai kiti dar plius apturejau pries metus nervine anoreksija ir plauku jau beveik neturiu... siuo metu nei dazau nei badauju, bet turbut visa tai atsiliepe plaukams ir kiek reikia pastangu bei laiko,kad jie atsigautu... jau tos moterys.. tai isikala i galva,kad jos storos, tai nezinia kokios spalvos plauku nori, o po to vos ne plikos eina.. lotuliukas.gif jau man atrodo prisikarksejau as cia, begu susisilti po patalais ir gerti arbatos...
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 17, 21:09)
Tai taip... Skirtumas juk yra kai plauni riebaluota lekste tik su vandeniu arba su plovikliu, tai taip paciai ir su plaukais.. reikia ,kad galvele butu svari... siuo metu trenkiau i kampa visus savo sampunus jau vadinamus gerais ir naudoju paprasta margaritos su dilgelemis.Nelabai man jis patinka, nes plaukai keistoki po jo buna, bet kai dar kondicionieriu dedu tai visai gal ir neblogai, svarbiausia,kad kuo naturalesnis produktas, sako sveika toki naudoti... ech, ko tik nepadrysi del sunegalavusiu plauku... viliuosi,kad kai baigsiu gerti vitaminu trecia pakuote pajausiu pagerejima... visokiu kaukiu mano plaukai per visa gyvenima nemate tiek kiek per pastaraji menesi  lotuliukas.gif  turejau sveikus, storus plaukus, kirpykloje visada girdavo... pradejau dazyti Palette... metai kiti dar plius apturejau pries metus nervine anoreksija ir plauku jau beveik neturiu... siuo metu nei dazau nei badauju, bet turbut visa tai atsiliepe plaukams ir kiek reikia pastangu bei laiko,kad jie atsigautu... jau tos moterys.. tai isikala i galva,kad jos storos, tai nezinia kokios spalvos plauku nori, o po to vos ne plikos eina.. lotuliukas.gif  jau man atrodo prisikarksejau as cia, begu susisilti po patalais ir  gerti arbatos...

Nervine anoreksija .. Siaubas biggrin.gif
Man pries nervine bulimija panasej buvo lotuliukas.gif
Jo , jau ko tik mes neprisigalvojam... Atsimenu su melinais plaukais vaiksciojau doh.gif lotuliukas.gif
O siaip pati kazkode nenaudoju jokiu margaritos ar pan. sampunu vis neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 18 rugsėjo 2008 - 10:49
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 18, 11:48)
Nervine anoreksija .. Siaubas  biggrin.gif
Man pries nervine bulimija panasej buvo  lotuliukas.gif
Jo , jau ko tik mes neprisigalvojam... Atsimenu su melinais plaukais vaiksciojau  doh.gif  lotuliukas.gif
O siaip pati kazkode nenaudoju jokiu margaritos ar pan. sampunu vis neprisiruosiu  doh.gif

Tai man dar pasiseke,akd tik nervine anoreksija, mat jau buvo kilus mintis pabandyti pavemti biggrin.gif visiska beprote buvau doh.gif , gerai,kad praejo tie laikai thumbup.gif Atsimenu as vaiksciojau su raudonais plaukais, dar visi sake,kad tinka biggrin.gif:D:D baisu buvo kai dabar paziuriu biggrin.gif del Margaritos tai as tik pradejau naudot, na jei jau pastebesiu poveiki koki specialu tai butinai su Jumis pasidalinsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 18, 13:13)
Tai man dar pasiseke,akd tik nervine anoreksija, mat jau buvo kilus mintis pabandyti pavemti biggrin.gif visiska beprote buvau doh.gif , gerai,kad praejo tie laikai  thumbup.gif  Atsimenu as vaiksciojau su raudonais plaukais, dar visi sake,kad tinka biggrin.gif:D:D baisu buvo kai dabar paziuriu biggrin.gif del Margaritos tai as tik pradejau naudot, na jei jau pastebesiu poveiki koki specialu tai butinai su Jumis pasidalinsiu wink.gif

Ui , tai tu dziaukis , kad iki vemimo nedaejei , nes tikrai siaubas.. O ypac kai po tam tikro laiko valgai ir pavalgius arba viska isvemi arba labai bloga buna ir pan... doh.gif
Na , lauksim atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kas su dilgelem skalavot? As esu sviesiaplauke, ar man tinka praskalaimui? Ir kaip pasigaminti ta nuovira, ar svarbu dilgeliu ir vandens proporcijos? Aciu uz informacija;-)
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 09 14, 15:12)
Tai galima be brendžio tą kaukę darytis... smile.gif
Mano plaukai sausi, tai nenaudoju nei alkoholio, nei majonezo, nei acto, nei citrinos sulčių ar rūgšties, visi jie sausina plauką..

O tai majonezas sausina plauka?!!! blink.gif blink.gif blink.gif As kaip tik atvirksciai galvojau kad jis tinka riebiems plaukams....
Pas mane prie saknu riebaluojasi nezmoniskai,kas diena galva plaut reikia. O galai sausi nusiure ir tikrai nekaip atrodo (nors paskutiniu metu ant galu balzamo dedu ir net nenuskalauju) Vakar gera sprindi plauku kirpykloj palikau doh.gif Tai dabar plaukuciai vos pecius siekia smile.gif Ir taip visada tik pasiauginu ilgesnius ir vel daug nukerpu,nes ta nusiurus uodega visai nepuosia... O noreciau ilgesniu rolleyes.gif Beje, dar dazau tamsiai, artima naturaliai spalva tik kad gyvesne ta spalvyte butu.

O kaip medus, kiausinis? Kokiem plaukam geriau? Gal kas zinot kas kokiem plaukam (riebiem, sausiem, slenkantiem) labiau tinka? Butu lengviau pasirinkt sau tinkancia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteanna @ 2008 09 19, 00:07)
Norejau paklausti kas su dilgelem skalavot? As esu sviesiaplauke, ar man tinka praskalaimui? Ir kaip pasigaminti ta nuovira, ar svarbu dilgeliu ir vandens proporcijos? Aciu uz informacija;-)

Na, su dilgelem as retkarciais prasiskalauju. Si treciadieni vat kaip tik skalavau. bigsmile.gif Proporciju as nei virtuvej nei kitose srityse nelabai ziuriu. Viska is akies. Bet gautusi mazdaug taip: saujele nedidele dilgeliu (pas mane nesmulkintos, surinktos dar kol buvo jaunos pavasari ir sudziovintos) ir 2 litrai vandens. Dilgeles uzpilu verdanciu vandeniu ir susuku inda i stora ranksluosti. Palieku kokiai valandai, kad gerai pritrauktu. Gaunasi toks tamsiai zalias, beveik net juodas skystis... blink.gif Tai zinok nezinau kaip po skalavimo sureaguos sviesus plaukai - dilgeles dazo. Mano tai plaukai tamsiai rudi, tai man kaip tik !! mirksiukas.gif
Sviesiaplaukei as tai siulyciau berzu pumpurus ar lapelius naudot. Nes jie butent ir tinka sviesiems plaukuciams ir dar netgi truputuka sviesina. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(debesiuke:) @ 2008 09 19, 09:13)

O kaip medus, kiausinis? Kokiem plaukam geriau? Gal kas zinot kas kokiem plaukam (riebiem, sausiem, slenkantiem) labiau tinka? Butu lengviau pasirinkt sau tinkancia ax.gif

Nezinau ka kiausinis daro plaukams, bet medaus poveikis tai yra toks, kad jis plecia kraujagysles, tai pvz veidui su issipletusiais kapiliarais medaus naudoti nepatartina, o vat slenkantiems plaukams turetu tikti, nes suaktyvintu kraujo apytaka ir sustiprintu saknis.
Butinai pabandysiu meduti pati ant savo slenkanciu plauku, nes plaukams nesu konkreciai nieko su medum bandziusi.
Medu naudoju tik voniai,kai noriu i vonyte isipilt eterinio aliejaus. O eterinis aliejus kaip zinia vandenyje netirpsta, jis tirpsta vat pvz meduje, tai as kazkur apie 15 lasu eterinio aliejaus ilasinu i medu ismaisau ir pilu i vonia. cool.gif
Atsakyti