Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

sveikos mergaites. pasiskaitinejau temuke apie kaukytes biggrin.gif. O kaip jus sprendziat, kad si kaukyte butinai jums tiks?

ar priimsit i savo buri? ax.gif
Atsakyti
as pati daug ka renkuosi intuityviai ir zinoma bandymu keliu ax.gif mano atrastas kaukiu pagrindas kaip jau minejau avokadas thumbup.gif
beje, majonezas man visiskai nepatrauklus nei i vidu vartoti, nei isoriskai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 09 15, 01:46)
as pati daug ka renkuosi intuityviai ir zinoma bandymu keliu ax.gif mano atrastas kaukiu pagrindas kaip jau minejau avokadas thumbup.gif 
beje, majonezas man visiskai nepatrauklus nei i vidu vartoti, nei isoriskai... schmoll.gif

kad patiktu ir itiktu odai, galima tik pabandzius, kitaip manau nera budo. man jeigu netinka, as neismetu.
Atsakyti
Mano riebiems plaukams kirpėja patarė juodos duonos kaukę, tik dar nebandžiau,labai jau daug tepliones ten ir nežinau ar verta. Gal yra atsiliepimų apie ją? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2008 09 15, 07:47)
Mano riebiems plaukams kirpėja patarė juodos duonos kaukę, tik dar nebandžiau,labai jau daug tepliones ten ir nežinau ar verta. Gal yra atsiliepimų apie ją? ax.gif  blush2.gif

oi niekada nedariau taip. kai lankiausi pas kirpeja, ji patardavo padazyti plaukus prie saknu, kad ne taip riebaluotusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 14, 20:33)
Mano taip pat riebus plaukai unsure.gif , reiktu plauti kasdien, bet jau kas antra vis bandau... O duona tiesiog sutrupinti, uzpilti alum , gal dar palaukti,kad pabrinktu? kiek laiko laikyti, siltai gal dar... ? smile.gif

taip sutrupinu,dar nupjaunu pluteles,ir palaukiu kol isbrings apie 5-10min,o laikau kol isdziuna gal apie 20min,nes lb susigeria i plaukus.
o del juodos duonos,ypac riebiems pl-tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dalykas.as pati jau nuo paauglystes naudoju,pries 15m,kai buvo madingas spiralinis,tai purksdavaus juodos duonos uzpilu-nerealiai atrodydavau ax.gif tokiom smulkiom garbanelem ,ne karta net gatvej komplimentus pasakydavo.....
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2008 09 15, 15:39)
taip sutrupinu,dar nupjaunu pluteles,ir palaukiu kol isbrings apie 5-10min,o laikau kol isdziuna gal apie 20min,nes lb susigeria i plaukus.
o del juodos duonos,ypac riebiems pl-tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dalykas.as pati jau nuo paauglystes naudoju,pries 15m,kai buvo madingas spiralinis,tai purksdavaus juodos duonos uzpilu-nerealiai atrodydavau ax.gif tokiom smulkiom garbanelem ,ne karta net gatvej komplimentus pasakydavo.....

Reikia butinai pabandyti mirksiukas.gif tik dar netikslumu turiu 4u.gif reikia ja deti ant isplautu plauku, palaikyti ir po to tiesiog isplauti ir viskas ?
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 15, 21:23)
Reikia butinai pabandyti  mirksiukas.gif  tik dar netikslumu turiu  4u.gif  reikia ja deti ant isplautu plauku, palaikyti ir po to tiesiog isplauti ir viskas ?

mirksiukas.gif jau rasiau-).,tepu ant sausų,nes pasidarau tyrelę.(prieš tai net neišplaunu,nes ši kaukė tuo pačiu ir išplauna plaukus.(mano riebūs plaukai)

p.s.bet kokia kauke,jei yra galimybe,deti tik ant neplautu,nes sampunai padengia apsaugine plevele ir kaukes poveikis mazesnis.
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2008 09 16, 14:49)
p.s.bet kokia kauke,jei yra galimybe,deti tik ant neplautu,nes sampunai padengia apsaugine plevele ir kaukes poveikis mazesnis.

kaip idomiai.. g.gif cia nauja teorija.. unsure.gif bet jei dedi ant neplautu plauku tai kauke geriasi i plauka kartu su visais ant plauko esanciais nesvarumais, t.p. prakaitu dulkemis etc etc...
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 16, 14:09)
kaip idomiai..  g.gif cia nauja teorija..  unsure.gif bet jei dedi ant neplautu plauku tai kauke geriasi i plauka kartu su visais ant plauko esanciais nesvarumais, t.p. prakaitu dulkemis etc etc...

Beto sampunas turetu nuplauti vistiek dulkes, riebuma pasalina g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 09 16, 19:56)
Beto sampunas turetu nuplauti vistiek dulkes, riebuma pasalina  g.gif

Tai vat siandien as pabandziau duonos kauke ant sausu neplautu plauku... Jauciausi lyg sarlatane, duonos buvo pilna visoje vonioje lotuliukas.gif rezultatas minksti ir purus plaukai, ryt bus matyt svarus jie vis del to ar ne biggrin.gif dabar jie dziuvimo procese, stengiuosi kuo dazniau leisti jiems isdziuti naturaliai...iki miego turetu gerokai pradziuti, bet kazkodel man svieciasi,kad jie bus nesvarus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2008 09 15, 15:39)
o del juodos duonos,ypac riebiems pl-tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dalykas.as pati jau nuo paauglystes naudoju,pries 15m,kai buvo madingas spiralinis,tai purksdavaus juodos duonos uzpilu-nerealiai atrodydavau ax.gif tokiom smulkiom garbanelem ,ne karta net gatvej komplimentus pasakydavo.....

tai reik taip istirpint kad gaususi skysta mase?ir ja istept visus plaukus ?ir ka tada?maisiuka ant galvos?
Atsakyti