Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 12, 20:06)
Sveikos  mirksiukas.gif

Turiu ir as beda.. slenka plaukai.. jau baigiu gerti antra pakuote Perfectil... perplaunu plaukus ajeru nuoviru, blizga  thumbup.gif  bet slinkimas nesustoja.. nutariau pabandyti Jusu siuloma kauke kiausinis+brendis+medus... dariau sia kauka pora kartu, karta i savaite... Skaitinejau,kad jum ji labai gerai, bet man plaukai tampa dar labiau susivele, isdziuve ir koki kaip nudeginti... Gal as ka ne taip darau doh.gif , kaip manot ? g.gif

blink.gif kauke medus+brendis+ricinos aliejus+kiausinis... galima deti TIK KARTA per 10 dienu, laikyti 3 val. Nedarykite jos per daznai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 13, 14:52)
blink.gif  kauke medus+brendis+ricinos aliejus+kiausinis... galima deti TIK KARTA per 10 dienu, laikyti 3 val. Nedarykite jos per daznai  g.gif

pamirsau pamineti,kad pyliau aliejaus, bet paprasto.. kazkodel ricinos aliejus man skamba kai kosmosas biggrin.gif kur jo gauti, vaistineje ?

Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 09 13, 01:13)
jeigu plaukai ilgi, pirmiausia reikia juos patrumpinti. po sampuno plovimo, isskalauk su plaukam skirtu conditioner. bet ji pasirinkti labai sunku. LT man buvo sunku, cia atitiko tik vienos firmos. kiti nepadejo.
pagerk vitamino E ir A, didesnem dozem nei dienos norma. Gal per daug nervuojies, tai duoda peno plaukams slinkti.

Kai i mano organizma pradeda plaukt visoki vitaminai, apetitas pasikelia kubu biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Nosiukas @ 2008 09 13, 15:34)
pamirsau pamineti,kad pyliau aliejaus, bet paprasto.. kazkodel ricinos aliejus man skamba kai kosmosas biggrin.gif kur jo gauti, vaistineje ?
Papildyta:

taip, vaistinėje
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 13, 14:52)
blink.gif  kauke medus+brendis+ricinos aliejus+kiausinis... galima deti TIK KARTA per 10 dienu, laikyti 3 val. Nedarykite jos per daznai  g.gif

kodel negalima dazniau?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 13, 21:10)
kodel negalima dazniau?

manau del brendzio,t.y. alkoholio sukeliamo sausumo...todel ir priemones nuo slinkimo dazniausiai sausina,nes jose daugiau nei iprasta alkoholio..vargas toms,kuriu sausi plaukai slenka...as is tokiu doh.gif
Atsakyti
kode; dazniau negalima, neprisimenu. Man pries 4 metus kirpeja rekomendavo sita kauke ir sake dazniau negalima. Bet as ziople neprisimenu priezasties doh.gif
Atsakyti
na nebent del brendzio nes kitos priemones tai tokios lyg nekaltos
Atsakyti
Tai galima be brendžio tą kaukę darytis... smile.gif
Mano plaukai sausi, tai nenaudoju nei alkoholio, nei majonezo, nei acto, nei citrinos sulčių ar rūgšties, visi jie sausina plauką..
Atsakyti
nu va siandien katik galva isiploviau is po tokios "mixines kaukes"
avokadas,alijosiaus sultys,majonezas,ylang ylang,cemeryciu vanduo ir medus,palaikiau 2val labai greit ma ji isiplove,neliko jokio jauciamo nemalonaus riebalo,dar ant galiuku paskui uzdejau kondicionieriaus ir galiausiai alum 2k perploviau.plaukai dar tik dziusta tad nieko labai smarkiai nesijaucia.bet kad nesijaustu alaus kvapo uzpurskiau nenuplaunamo kond,visus plaukus,ir db plaukai jauciasi tokie svelnesni lengvesni,na atrodo atsigaudineja ax.gif ir dar ta kaukes likutiant ranku uztepiau,palaikiau 10min,na paliko jos tokios minkstos,svelnios kad jokio kremo nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 09 14, 16:12)
Tai galima be brendžio tą kaukę darytis... smile.gif
Mano plaukai sausi, tai nenaudoju nei alkoholio, nei majonezo, nei acto, nei citrinos sulčių ar rūgšties, visi jie sausina plauką..

as lygiai taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Labai priklauso ir nuo plaukų-sausi,riebūs-medus,kiaušinis netinka riebiems ir t.t.

Jeigu lb. slenka tai superinis dalykas nuo seno-čemeryčių vanduo,ir taip pat kosmetiniai žibalai(vaistinėse) ir aišku cinkas 200mg iš vidaus.

Mano pačios naminė kaukė - j.duona (3 riek.) ir alaus (0,5 st).,tepu ant sausų,nes pasidarau tyrelę.(prieš tai net neišplaunu,nes ši kaukė tuo pačiu ir išplauna plaukus.(mano riebūs plaukai)
Atsakyti

Mano pačios naminė kaukė - j.duona (3 riek.) ir alaus (0,5 st).,tepu ant sausų,nes pasidarau tyrelę.(prieš tai net neišplaunu,nes ši kaukė tuo pačiu ir išplauna plaukus.(mano riebūs plaukai)
[/quote]

Mano taip pat riebus plaukai unsure.gif , reiktu plauti kasdien, bet jau kas antra vis bandau... O duona tiesiog sutrupinti, uzpilti alum , gal dar palaukti,kad pabrinktu? kiek laiko laikyti, siltai gal dar... ? smile.gif
Atsakyti