Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Lauryttte @ 2008 09 06, 19:13)
Aš tai pirmenybe teikiu pirktinems kaukems, nors žinau, kad namines geriau, sveikiau. doh.gif Nera man kažkaip kantrybes su visokiais ten svogunais, majonezu ar t.t blush2.gif  ax.gif
Kiek aš jų bandžiau tai ne tik nepadejo, bet ir problemu buvo schmoll.gif . Juodos duonos kauke, pamenu, dariausi, tai paskui kol trupinius iš plauku išrankiojau mega_shok.gif  stupid.gif. Dar kažkada plaukus su kiausiniu praskalbiau, tai kaip gandralizdis patapo doh.gif  blink.gif . Kol aš ta kiaušin i išploviau.  doh.gif  blink.gif  matyt, cia jau labai sveiku plauku reikia kuriems visiskai dzin ant kiausiniu ir pan g.gif

g.gif o duonos kaukės nereikia per merlių persunkti, kad trupinių neliktų?
Kiaušinio vieno aš ir nebandžiau, bet kiaušas su aliejum thumbup.gif ir išsiplauna paskui ganėtinai lengvai, nors plaukai mano garbanoti, sausi ir veliasi labai...
Pirmais kartais atsimenu visa išsiterlindavau doh.gif , turbūt įprasti reikia ir atrasti savo būdą visai procedūrai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai, kad jei perkosciau, tai liktu skysitis tik, kaip ten toki laikyt, nebent plaukus istrint ir viskas g.gif . O, beje, apie ta juodos duonos kauke ta persiskaiciau cia kazkurioj temoj ax.gif blush2.gif , oi kaip visos ją gyre lotuliukas.gif . o man net kriaukle pamenu užsikimšo. lotuliukas.gif graziai atrodziau su ta bebyrancia duona iš plaukų ir pompa biggrin.gif . Lūžo kambarioke, nes tuo metu benderyje gyvenau biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

o kiaušinio tai tikrai nebebandysiu schmoll.gif , gal ir neblogai su aliejum g.gif
Kažkada aš plaukus vien tik su aliejum buvau ištepus ir palikus, bet su alyvuogių aliejumi, tai išsiplauna sunkiai, daug terliones, bet minkštuciai plaukai palieka thumbup.gif
Atsakyti
Buvau vakar uzsidejus kauke su avokadu ir alyvu alietum, tik trumpokai laikiau apie koki 30min, bet vistiek matosi kad plaukuciam patiko, blizga, nesivelia thumbup.gif
Atsakyti
nu man svogūnų kvapas vis dar jaučiasi ir po trijų galvos plovimų šampūnu- pagalvės užvalkalą skalbiu ir skalbiu.... unsure.gif
Atsakyti
nesuprantu man tas svouno kvapas nesijaucia visai , matyt oda toleruoja svoguna biggrin.gif vakar buvau pirti o pries tai buvau dejus svoguna na tikrai nesijaute nieko net MB klausiau
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2008 09 08, 09:30)
nu man svogūnų kvapas vis dar jaučiasi ir po trijų galvos plovimų šampūnu- pagalvės užvalkalą skalbiu ir skalbiu.... unsure.gif

as nusipirkau dzinatrs kauke su svogunu tipo skatina plauku augima, ten ne kauke o aliejus kazkoks istept reikia o paskui laukt, tada isplaut su sampunu, tai ten labai jauciasi svogunas... feee schmoll.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas dejaus duonos kauke tai labai patiko plaukams, tikrai blizgejo jie, net keli zmones kita diena klause ar nedaziau plauku smile.gif
Atsakyti
o gal gali pasakyti kaip tą juodos duonos kaukę iš tikro reikia daryti? ir kokia duoną naudoji? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryttte @ 2008 09 08, 16:13)
o gal gali pasakyti kaip tą juodos duonos kaukę iš tikro reikia daryti? ir kokia duoną naudoji? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Pirma karta dariau tai tiksliai nezinau ar gerai smile.gif naudojau paprasta juoda duona, uzplikiau vandeniu, kazkiek palaikiau ir dejau ant plauku g.gif Tik vonia tai jau reikejo plaut nuo jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 08, 16:21)
Pirma karta dariau tai tiksliai nezinau ar gerai smile.gif naudojau paprasta juoda duona, uzplikiau vandeniu, kazkiek palaikiau ir dejau ant plauku  g.gif  Tik vonia tai jau reikejo plaut nuo jos biggrin.gif

O ta juoda duona dziovinta ar ne? O kaip plaukai issiplove, normaliai?
Atsakyti
Vakar išbandžiau medaus-kiaušinio trynių-majonezo-ricinos aliejaus kaukę. Laikiau 1.5 val.
Plaukai blizga, purūs, patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2008 09 10, 09:30)
O ta juoda duona dziovinta ar ne? O kaip plaukai issiplove, normaliai?

As dejau nedziovinta smile.gif plaukai issiplove normaliai, tik va tepesi ta kauke sunkokai.
Atsakyti