QUOTE(Lauryttte @ 2008 09 06, 19:13)
Aš tai pirmenybe teikiu pirktinems kaukems, nors žinau, kad namines geriau, sveikiau. Nera man kažkaip kantrybes su visokiais ten svogunais, majonezu ar t.t
Kiek aš jų bandžiau tai ne tik nepadejo, bet ir problemu buvo . Juodos duonos kauke, pamenu, dariausi, tai paskui kol trupinius iš plauku išrankiojau . Dar kažkada plaukus su kiausiniu praskalbiau, tai kaip gandralizdis patapo . Kol aš ta kiaušin i išploviau. matyt, cia jau labai sveiku plauku reikia kuriems visiskai dzin ant kiausiniu ir pan
Kiek aš jų bandžiau tai ne tik nepadejo, bet ir problemu buvo . Juodos duonos kauke, pamenu, dariausi, tai paskui kol trupinius iš plauku išrankiojau . Dar kažkada plaukus su kiausiniu praskalbiau, tai kaip gandralizdis patapo . Kol aš ta kiaušin i išploviau. matyt, cia jau labai sveiku plauku reikia kuriems visiskai dzin ant kiausiniu ir pan
o duonos kaukės nereikia per merlių persunkti, kad trupinių neliktų?
Kiaušinio vieno aš ir nebandžiau, bet kiaušas su aliejum ir išsiplauna paskui ganėtinai lengvai, nors plaukai mano garbanoti, sausi ir veliasi labai...
Pirmais kartais atsimenu visa išsiterlindavau , turbūt įprasti reikia ir atrasti savo būdą visai procedūrai..