Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

[quote=ingira,2008 09 05, 02:56]
issisakojusiems plauku galiukams: 1 mažo avokado, 1 kokoso riešuto pieno.
Virtuviniu maišytuvu į tirštą masę sutrink avokado minkštimą ir sumaišyk jį su kokoso pienu. Šią masę įmasažuok į šampūnu išplautus plaukus ir palauk 10-15 min. Kruopščiai išskalauti thumbup.gif apskritai, man avokadas nepakeiciamas plauku kaukems mirksiukas.gif

Atsakyti
[quote=ingira,2008 09 05, 02:31]
[quote=ingira,2008 09 05, 02:56]
issisakojusiems plauku galiukams: 1 mažo avokado, 1 kokoso riešuto pieno.
Virtuviniu maišytuvu į tirštą masę sutrink avokado minkštimą ir sumaišyk jį su kokoso pienu. Šią masę įmasažuok į šampūnu išplautus plaukus ir palauk 10-15 min. Kruopščiai išskalauti thumbup.gif apskritai, man avokadas nepakeiciamas plauku kaukems mirksiukas.gif
[/quote]

tai kiek supratau tu ji dedi po plovimu sampunu g.gif ? neriebina?
as kai dariausi su avokadu dejau pries plovima
Atsakyti
Gal kas galite pasiulyti kokia kauke blondiniskiems plaukams, problemos : susi plaukai,riebios saknis.]
ir kad itakos spalvytej nebutu smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 09 04, 23:11)
Is kur gaut to alavijo?  g.gif

gal kokia kaimynė ar močiutė augina ant palangės alaviją? Pas mane namuose gal 7 vazonai stovi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 05, 10:28)
tai kiek supratau tu ji dedi po plovimu sampunu  g.gif ? neriebina?
as kai dariausi su avokadu dejau pries plovima

sia butent "kuklia" kaukyte dedu ant jau isplautu plauku galiuku, mano plaukai ilgi smile.gif galiukams thumbup.gif visas kitas kaukes su avokadu,kuriose daugiau ingredientu, naudoju tik pries plovima sampunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 02, 18:21)
As nezinau, rozyteaa, is kokio jus miesto. As pvz esu siauliete, o Siauliuose sias priemones naudoja BonasForca kirpykloje, gal ir daugiau yra kirpyklu, kurios taip pat naudoja Kerastase, bet as perku sitoje.  thumbup.gif
Kaina berods apie 60 Lituku. Bet jeigu netycia pamelavau, tai prasau man atleisti, nes kaip minejau jo labai ilgam uztenka, tai as ji isigijau kazkur pries pusantru metu, o buteliuke dar puse aliejuko, nors naudoju po kiekvieno plauku plovimo, t.y. 3 kartus per savaite. Tai va, jei atmintis paveda arba jei per ta laika kaina pasikeite, tai sorriuka  ax.gif  blush2.gif

mano sesė jį naudoja, labai patenkinta

aš kažkaip liaudiškom priemonėm bandau, nors Kerastase fainas labai, ir kvapas jo ir neriebalina ir blizgesys.
Klaipėdoj esu mačius Akropolio kirpykloj, gal ir kitur yra, nesidomėjau
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 05, 14:26)
gal kokia kaimynė ar močiutė augina ant palangės alaviją? Pas mane namuose gal 7 vazonai stovi  blush2.gif

galvojau galvojau ir matyt jus kalbat ne apie alavija o apie alijosiu ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 05, 16:14)
galvojau galvojau ir matyt jus kalbat ne apie alavija o apie alijosiu ar ne???

Alavijas ir alijošius yra tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 09 05, 15:32)
Alavijas ir alijošius yra tas pats  ax.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 05, 15:14)

Nieko as ir nezinojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 09 06, 15:00)
Nieko as ir nezinojau  doh.gif

Plačiau apie alaviją (alijošių)
Atsakyti
Aš tai pirmenybe teikiu pirktinems kaukems, nors žinau, kad namines geriau, sveikiau. doh.gif Nera man kažkaip kantrybes su visokiais ten svogunais, majonezu ar t.t blush2.gif ax.gif
Kiek aš jų bandžiau tai ne tik nepadejo, bet ir problemu buvo schmoll.gif . Juodos duonos kauke, pamenu, dariausi, tai paskui kol trupinius iš plauku išrankiojau mega_shok.gif stupid.gif. Dar kažkada plaukus su kiausiniu praskalbiau, tai kaip gandralizdis patapo doh.gif blink.gif . Kol aš ta kiaušin i išploviau. doh.gif blink.gif matyt, cia jau labai sveiku plauku reikia kuriems visiskai dzin ant kiausiniu ir pan g.gif
Atsakyti