[quote=ingira,2008 09 05, 02:56]
issisakojusiems plauku galiukams: 1 mažo avokado, 1 kokoso riešuto pieno.
Virtuviniu maišytuvu į tirštą masę sutrink avokado minkštimą ir sumaišyk jį su kokoso pienu. Šią masę įmasažuok į šampūnu išplautus plaukus ir palauk 10-15 min. Kruopščiai išskalauti apskritai, man avokadas nepakeiciamas plauku kaukems
[quote=ingira,2008 09 05, 02:31]
Virtuviniu maišytuvu į tirštą masę sutrink avokado minkštimą ir sumaišyk jį su kokoso pienu. Šią masę įmasažuok į šampūnu išplautus plaukus ir palauk 10-15 min. Kruopščiai išskalauti apskritai, man avokadas nepakeiciamas plauku kaukems
[/quote]
tai kiek supratau tu ji dedi po plovimu sampunu ? neriebina?
as kai dariausi su avokadu dejau pries plovima
[/quote]
Gal kas galite pasiulyti kokia kauke blondiniskiems plaukams, problemos : susi plaukai,riebios saknis.]
ir kad itakos spalvytej nebutu
aciu
ir kad itakos spalvytej nebutu
aciu
QUOTE(mergytia @ 2008 09 04, 23:11)
Is kur gaut to alavijo?
gal kokia kaimynė ar močiutė augina ant palangės alaviją? Pas mane namuose gal 7 vazonai stovi
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 05, 10:28)
sia butent "kuklia" kaukyte dedu ant jau isplautu plauku galiuku, mano plaukai ilgi galiukams visas kitas kaukes su avokadu,kuriose daugiau ingredientu, naudoju tik pries plovima sampunu
QUOTE(Kinda @ 2008 09 02, 18:21)
As nezinau, rozyteaa, is kokio jus miesto. As pvz esu siauliete, o Siauliuose sias priemones naudoja BonasForca kirpykloje, gal ir daugiau yra kirpyklu, kurios taip pat naudoja Kerastase, bet as perku sitoje.
Kaina berods apie 60 Lituku. Bet jeigu netycia pamelavau, tai prasau man atleisti, nes kaip minejau jo labai ilgam uztenka, tai as ji isigijau kazkur pries pusantru metu, o buteliuke dar puse aliejuko, nors naudoju po kiekvieno plauku plovimo, t.y. 3 kartus per savaite. Tai va, jei atmintis paveda arba jei per ta laika kaina pasikeite, tai sorriuka
Kaina berods apie 60 Lituku. Bet jeigu netycia pamelavau, tai prasau man atleisti, nes kaip minejau jo labai ilgam uztenka, tai as ji isigijau kazkur pries pusantru metu, o buteliuke dar puse aliejuko, nors naudoju po kiekvieno plauku plovimo, t.y. 3 kartus per savaite. Tai va, jei atmintis paveda arba jei per ta laika kaina pasikeite, tai sorriuka
mano sesė jį naudoja, labai patenkinta
aš kažkaip liaudiškom priemonėm bandau, nors Kerastase fainas labai, ir kvapas jo ir neriebalina ir blizgesys.
Klaipėdoj esu mačius Akropolio kirpykloj, gal ir kitur yra, nesidomėjau
QUOTE(Eveline @ 2008 09 05, 14:26)
gal kokia kaimynė ar močiutė augina ant palangės alaviją? Pas mane namuose gal 7 vazonai stovi
galvojau galvojau ir matyt jus kalbat ne apie alavija o apie alijosiu ar ne???
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 05, 16:14)
galvojau galvojau ir matyt jus kalbat ne apie alavija o apie alijosiu ar ne???
Alavijas ir alijošius yra tas pats
Aš tai pirmenybe teikiu pirktinems kaukems, nors žinau, kad namines geriau, sveikiau. Nera man kažkaip kantrybes su visokiais ten svogunais, majonezu ar t.t
Kiek aš jų bandžiau tai ne tik nepadejo, bet ir problemu buvo . Juodos duonos kauke, pamenu, dariausi, tai paskui kol trupinius iš plauku išrankiojau . Dar kažkada plaukus su kiausiniu praskalbiau, tai kaip gandralizdis patapo . Kol aš ta kiaušin i išploviau. matyt, cia jau labai sveiku plauku reikia kuriems visiskai dzin ant kiausiniu ir pan
Kiek aš jų bandžiau tai ne tik nepadejo, bet ir problemu buvo . Juodos duonos kauke, pamenu, dariausi, tai paskui kol trupinius iš plauku išrankiojau . Dar kažkada plaukus su kiausiniu praskalbiau, tai kaip gandralizdis patapo . Kol aš ta kiaušin i išploviau. matyt, cia jau labai sveiku plauku reikia kuriems visiskai dzin ant kiausiniu ir pan