Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Kinda @ 2008 09 01, 09:46)
Tai bet kur galima jo rasti..  smile.gif kiekviename prekybos centre buna. nors arbatmedzio eterini alieju tai pirkau vaistineje.
Papildyta:
Arba dar buna sveiku produktu parduotuvese, kur pardavinejamos visokios seleneles, arbatzoliu misiniai, biciu vasko produktai etc etc.. tai ten eteriniu alieju buna paciu lietuviu gamybos. man asmeniskai tai kokybes zenklas - nes as megstu lietuviska preke.. pvz berzu pumpuru eterinis aliejukas vat labai fainas ir ypac tinka plaukams, nes senoveje mociutes su berzu kazkokiais nuovirais ar kuom ten galvas plaudavo kol dar sampunu nebudavo.

Labai aciu, meginsiu demesi atkreipt 4u.gif

O gal kas koki aliejuka plaukam patartu , kad suglotnintu juos ir jie nebutu tokie purus ir pasisiausia? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien kaip tik nusprendziau pasidaryti priemone nuo plauku slinkimo, tai su blenderiu sutryniau svoguna ir ta kose istryniau galvos oda ir palaikiau apie valanda. Bandysiu daryti kelis kartus per savaite koki menesi. Drauges bande labai padejo ir siaip esu girdejus kad nuo slinkimo svogunas padeda. tai va... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 01, 10:48)
Labai aciu, meginsiu demesi atkreipt  4u.gif
O gal kas koki aliejuka plaukam patartu , kad suglotnintu juos ir jie nebutu tokie purus ir pasisiausia?  ax.gif  4u.gif

KERASTASE Oleo-Relax NUOSTABI priemone suglotninanti plaukucius, o svarbiausia, kad nepalieka riebalo ant plauku ir nesulipina. 4u.gif
Buna pirkti kirpyklose, kurios naudoja Kerastase priemones. Parduotuvese nesu maciusi.
As tai labai drasiai rekomenduoju, nes man paciai tai velniskai patinka tas aliejukas. Dar faina, kad buteliukas su dozatoriumi, tai neissilaisto kiek reikia ir kiek nereikia biggrin.gif Uztenka labai ilgam. Galima tepti ir ant dregnu ir ant sausu plaukuciu. Vat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 02, 17:56)
KERASTASE Oleo-Relax NUOSTABI priemone suglotninanti plaukucius, o svarbiausia, kad nepalieka riebalo ant plauku ir nesulipina.  4u.gif
Buna pirkti kirpyklose, kurios naudoja Kerastase priemones. Parduotuvese nesu maciusi.
As tai labai drasiai rekomenduoju, nes man paciai tai velniskai patinka tas aliejukas. Dar faina, kad buteliukas su dozatoriumi, tai neissilaisto kiek reikia ir kiek nereikia  biggrin.gif Uztenka labai ilgam. Galima tepti ir ant dregnu ir ant sausu plaukuciu. Vat  mirksiukas.gif

4u.gif O gal butu galima konkreciau suzinot kuriuose kirpyklose toki aliejuka naudoja? bigsmile.gif ir kaina domintu ax.gif
Atsakyti
visa laika darydavau tik aliejines kaukes: is kokosu, alyvuogiu aliejaus, jojobos. bet vakar prisiskaicius idejau daugiau ingridientu: 2 kiausinio trynius, sauksteli medaus ir truputuka pasildyto alyvuogiu ir kokoso aliejaus smile.gif mase gavosi gana slyksti, net tepti bijojau ant savo plauku doh.gif bet palaikiusi valanda gavau labai gera rezultata wub.gif ir beje kazkaip plaukai man po aliejiniu kaukiu greitai susiriebaluodavo, praktiskai sekancia diena reikedavo plaut, o va nuo sitos man jokio riebalo dar nesijaucia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 02, 18:39)
4u.gif O gal butu galima konkreciau suzinot kuriuose kirpyklose toki aliejuka naudoja?  bigsmile.gif ir kaina domintu  ax.gif

As nezinau, rozyteaa, is kokio jus miesto. As pvz esu siauliete, o Siauliuose sias priemones naudoja BonasForca kirpykloje, gal ir daugiau yra kirpyklu, kurios taip pat naudoja Kerastase, bet as perku sitoje. thumbup.gif
Kaina berods apie 60 Lituku. Bet jeigu netycia pamelavau, tai prasau man atleisti, nes kaip minejau jo labai ilgam uztenka, tai as ji isigijau kazkur pries pusantru metu, o buteliuke dar puse aliejuko, nors naudoju po kiekvieno plauku plovimo, t.y. 3 kartus per savaite. Tai va, jei atmintis paveda arba jei per ta laika kaina pasikeite, tai sorriuka ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2008 09 02, 17:45)
Sveikutes, siandien kaip tik nusprendziau pasidaryti priemone nuo plauku slinkimo, tai su blenderiu sutryniau svoguna ir ta kose istryniau galvos oda ir palaikiau apie valanda. Bandysiu daryti kelis kartus per savaite koki menesi. Drauges bande labai padejo ir siaip esu girdejus kad nuo slinkimo svogunas padeda. tai va... ax.gif

kaip kvapelis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2008 09 02, 17:45)

Kazkada ta pati dariau ir lb lb padejo smile.gif jau kelis metus neslenka plaukai. Tiktais as dariau 3 menesius, ir tik 1 karta per menesi smile.gif ir laikiau apie 2-3 valandas. nes man tai kirpeja sake, jog daznai negalima g.gif
Atsakyti
Siūlau į naudojamą šampūną įpilti alavijų sulčių (buteliukui aš pilu tiek kiek išspaudžiu iš vieno lapo). Labai drėkina išsausėjusius plaukus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 02, 19:21)
As nezinau, rozyteaa, is kokio jus miesto. As pvz esu siauliete, o Siauliuose sias priemones naudoja BonasForca kirpykloje, gal ir daugiau yra kirpyklu, kurios taip pat naudoja Kerastase, bet as perku sitoje.  thumbup.gif
Kaina berods apie 60 Lituku. Bet jeigu netycia pamelavau, tai prasau man atleisti, nes kaip minejau jo labai ilgam uztenka, tai as ji isigijau kazkur pries pusantru metu, o buteliuke dar puse aliejuko, nors naudoju po kiekvieno plauku plovimo, t.y. 3 kartus per savaite. Tai va, jei atmintis paveda arba jei per ta laika kaina pasikeite, tai sorriuka  ax.gif  blush2.gif

Is Vilniaus esu... Na , bet labai aciu uz info 4u.gif
Meginsiu ieskot megint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 03, 12:59)
Siūlau į naudojamą šampūną įpilti alavijų sulčių (buteliukui aš pilu tiek kiek išspaudžiu iš vieno lapo). Labai drėkina išsausėjusius plaukus.  bigsmile.gif

Is kur gaut to alavijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(panele zuika @ 2008 08 26, 18:29)
o ar yra kokia nors naminė priemonė plaukų galiukams?

issisakojusiems plauku galiukams: 1 mažo avokado, 1 kokoso riešuto pieno.
Virtuviniu maišytuvu į tirštą masę sutrink avokado minkštimą ir sumaišyk jį su kokoso pienu. Šią masę įmasažuok į šampūnu išplautus plaukus ir palauk 10-15 min. Kruopščiai išskalauti mirksiukas.gif

Atsakyti