Kazkaip nematau tikslo laikyti kauke per nakti, nes "gerosios" medziagos manau pasisavina ir per 1-2h, o tas posakis : kas per daug tas nesveika, gali buti ne is pirsto lauztas
QUOTE(klumpele @ 2008 08 29, 15:28)
Kazkaip nematau tikslo laikyti kauke per nakti, nes "gerosios" medziagos manau pasisavina ir per 1-2h, o tas posakis : kas per daug tas nesveika, gali buti ne is pirsto lauztas
mane cia neseniai apsviete kad nereik 1-2 valandu
per pusvalandi pasisavins o jau ten likusi valanda visai nereikalinga
is tikro tai taip-nepajauciau jokio skirtumo tai geriau laika taupyti
man irpeja irgi pastoviai tai kartoja, kad cia tik laiko gaisimas, laikyti kauke per nakt, nuo to kaip tik gali pablogeti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 29, 17:52)
man irpeja irgi pastoviai tai kartoja, kad cia tik laiko gaisimas, laikyti kauke per nakt, nuo to kaip tik gali pablogeti
kame gali but pablogejimas?
pati laikau pagal galimybes 1-2val o va alieju dazniausiai per nakti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 29, 17:15)
kame gali but pablogejimas?
Tikrai nereikia taip ilgai laikyti, beto paciai nepatogu miegoti....
QUOTE(mergytia @ 2008 08 28, 15:11)
oho, labai daznai as karta i savaite...
ir aš kartą į savaitę - man atrodo, kad per dažnas kaukių naudojimas irgi nuvargina plauką. Paskutiniu metu naudojau avokado aliejų, nusipirkau aliejų pardėj, užsitepu pašildytą ir laikau valandą. Po to perplaunu dukart su šampūnu, bet vistiek labai apsunkę plaukai jaučiasi, tačiau išplovus sekantį kartą po poros dienų labai švelnūs, blizgantys ir paslankūs.
As tai papraktikuoju eterini alieju. Bet koki, koki tik turiu namie. Siuo metu turiu arbatmedzio. Ir kai labai tingiu deti kokia nors kauke plaukams, tiesiog ilasinu keleta lasu eterinio aliejaus i sampuna, pamakaluoju delne ir plaunu galva. Arbatmedis pastebejau labai gerai padeda nuo pleiskanu. o siaip tai bet kuris eterinis aliejus labai pagerina plauku isvaizda ir dar plaukuciai buna labai kvapnus (na cia aisku priklauso nuo eterinio aliejaus, pvz arbatmedis db tai tikrai kad nezavi savo kvapu, bet pvz levandos, pusys, ciobreliai etc labai fainai kvepia )..
QUOTE(Kinda @ 2008 08 31, 17:35)
As tai papraktikuoju eterini alieju. Bet koki, koki tik turiu namie. Siuo metu turiu arbatmedzio. Ir kai labai tingiu deti kokia nors kauke plaukams, tiesiog ilasinu keleta lasu eterinio aliejaus i sampuna, pamakaluoju delne ir plaunu galva. Arbatmedis pastebejau labai gerai padeda nuo pleiskanu. o siaip tai bet kuris eterinis aliejus labai pagerina plauku isvaizda ir dar plaukuciai buna labai kvapnus (na cia aisku priklauso nuo eterinio aliejaus, pvz arbatmedis db tai tikrai kad nezavi savo kvapu, bet pvz levandos, pusys, ciobreliai etc labai fainai kvepia )..
kiek dar daug ko nzn, pirma kart isgirdau kad eteriniai aliejai tinka ir plaukams
reiks pabandyt
šiandien gaivinau plaukus majonezu ir laikiau valanda, o gal ilgiau o ant galo sumaniau kiaušinio trynį užsidėti tai dar gal pusvalandį palaikiau poto išploviau su šampūnu , ir vėjau kažkokią rusišką kaukę , ant galo perskalavau vandeniu su žibalu plaukai visai kitokie pasidarė , tokio rezultato dar nesu gavusi
pirmą kartą taip dariau ir nenusivyliau
pirmą kartą taip dariau ir nenusivyliau
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 31, 17:21)
kiek dar daug ko nzn, pirma kart isgirdau kad eteriniai aliejai tinka ir plaukams
reiks pabandyt
reiks pabandyt
oi joo, dykumos_pūga, eteriniu alieju panaudojimas is tikro labai platus. as juos taip pat tirpinu meduje ir pilu i vonia, ir inhaliacijai naudoju kai ziema kosuliukai puola. o viena mano drauge savo vaikui sake i ausytes lasina arbatmedzio aliejaus, nes jos mazajam daznai kartojasi ausu uzdegimai.. tai sake fantastiskas vaistas.. bet sito pati nebandziau niekada, tai nezinau kaip ten reikia ir koki kieki, todel nedrisciau rekomenduot.. bet faktas, kad galima naudot labai daug kur..
O kur jus perkat tuos eterinius aliejus?
Kazkaip nematau as ju... Gal paprasciausiai demesio neatkreipiau
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 31, 22:56)
O kur jus perkat tuos eterinius aliejus?
Tai bet kur galima jo rasti.. kiekviename prekybos centre buna. nors arbatmedzio eterini alieju tai pirkau vaistineje.
Papildyta:
Arba dar buna sveiku produktu parduotuvese, kur pardavinejamos visokios seleneles, arbatzoliu misiniai, biciu vasko produktai etc etc.. tai ten eteriniu alieju buna paciu lietuviu gamybos. man asmeniskai tai kokybes zenklas - nes as megstu lietuviska preke.. pvz berzu pumpuru eterinis aliejukas vat labai fainas ir ypac tinka plaukams, nes senoveje mociutes su berzu kazkokiais nuovirais ar kuom ten galvas plaudavo kol dar sampunu nebudavo.