Sveikos,gal galetumete parasyti koki brendzio kaukes receptuka(mano mociutei reikia)
Aciu.
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 08 03, 17:16)
O kur būtų galima tokių aliejų įsigyti?
Buna pirkti droge, eurokos, vaistinei
QUOTE(mergytia @ 2008 08 05, 19:10)
Buna pirkti droge, eurokos, vaistinei
Ačiū labai o jie lengvai iš plaukų išsiplauna? nebūna plaukai riebaluoti po jų?
QUOTE(elizabeta_depp @ 2008 08 03, 20:07)
o aš šiandien plaukus dar ir juoda arbata skalavau pirmas įspūdis tai nesivelia lengvai šukuojasi ir minkštesni
reiks išbandyt,aš tai pora kartų tepiau su majonezu,tai visai patiko,plaukai labai švelnus lieka.
QUOTE(Chardonnay... @ 2008 08 05, 18:38)
Ačiū labai o jie lengvai iš plaukų išsiplauna? nebūna plaukai riebaluoti po jų?
Ne zymes nelieka taigi su sampunu plauni tai riebalus isplauna
siandien vel mixa pasidariau ant galvos is geru diaktu kuriuos radau virtuvei : svogunas , pamidoras , medus , kiausinio trinys , al. aliejus
QUOTE(elizabeta_depp @ 2008 08 03, 19:07)
o aš šiandien plaukus dar ir juoda arbata skalavau pirmas įspūdis tai nesivelia lengvai šukuojasi ir minkštesni
tai cia jau isplautus plaukus perlieti arbatele ir daugiau vandeniu neplauti, ar dar ir po arbateles vandenuku isskalauti???
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 07, 07:21)
siandien vel mixa pasidariau ant galvos is geru diaktu kuriuos radau virtuvei : svogunas , pamidoras , medus , kiausinio trinys , al. aliejus
o kam pomidoras???
QUOTE(Eveline @ 2008 08 01, 08:35)
o aš gaivinau plaukus dirvinio asiūklio nuoviru. Tikrai atgaivino laukus reikia vėl pradėti kursą
O ka jis duoda tas asiuklis?
QUOTE(Meškinija @ 2008 08 07, 15:30)
O ka jis duoda tas asiuklis?
asiūklis atkuria pažeistus plaukus, mažina plaukų slinkimą, stiprina plaukus. Man jis labiau patinka negu dilgelė
Išbandžiau čia pas jus minėtą kaukę iš kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus, citrinos ir medaus.Labai patiko, plaukai švelnus pasidarė.
QUOTE(Nanda @ 2007 11 26, 13:44)
Skatinti plaukų augimui:
sumaišykite 2-3 šaukštus pomidorų minkštimo su šaukštu smulkiai pjaustyto svogūno. Gautą masę dieną palaikykite. Plaukus ištrinkite šampūnu, gerai nuskalaukite ir paruošta kauke kruopščiai įtrinkite plaukų šaknis. Ant galvos užmaukite dušo kepuraitę ir palaikykite apie 30 minučių. Po to galvą būtinai gerai išskalaukite. Tokios procedūros rezultatai akivaizdūs po 6-10 kartų. Per savaitę šią kaukę galite daryti 2-3 kartus.
sumaišykite 2-3 šaukštus pomidorų minkštimo su šaukštu smulkiai pjaustyto svogūno. Gautą masę dieną palaikykite. Plaukus ištrinkite šampūnu, gerai nuskalaukite ir paruošta kauke kruopščiai įtrinkite plaukų šaknis. Ant galvos užmaukite dušo kepuraitę ir palaikykite apie 30 minučių. Po to galvą būtinai gerai išskalaukite. Tokios procedūros rezultatai akivaizdūs po 6-10 kartų. Per savaitę šią kaukę galite daryti 2-3 kartus.
va pagal sia kauke dariau
as pasidarau kauke is kiausinio, medaus, majonezo, alyv. aliejaus mama juokauja, kad dar miltu truksta