Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(frizzy @ 2008 06 24, 12:19)
dar paprasta kauke visus plaukus istepti kefyru ir palaikyti apie 30min.

O ką kefyras duoda plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 24, 13:00)
Susigundziau sia :

Prireiks:
• 1 mažo avokado,
• 1 kokoso riešuto pieno.

Butinai isbandysiu ax.gif

Aš tokią kelis kartus dariau,labai patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Justelė @ 2008 06 24, 13:37)
O ką kefyras duoda plaukams?  4u.gif

Kiek žinau atgaivina,stiprina ,ypač tinka dažytiems plaukams 4u.gif Žurnale "Ji" rašė,kad po kefyro kaukių Plaukai sparčiau augs,labiau žvilgės,sustiprės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paloma:): 24 birželio 2008 - 14:21
QUOTE(frizzy @ 2008 06 24, 12:19)
dar paprasta kauke visus plaukus istepti kefyru ir palaikyti apie 30min.



gal kvailai paklausiu - o kaukę ant plaukų tepate po to, kai išplaunate šampūnu? ar šampūnu plauti po kaukės? bigsmile.gif ir dar, ar nesivelia plaukai po kefyro kaukės?
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 06 23, 19:36)
Gal kuriai prireiks  blush2.gif




oi kaip gundanciai skamba tavo patarimai, tokie kvapai ir aromatai wub.gif wub.gif wub.gif reik kazka isbandyt... ax.gif

QUOTE(frizzy @ 2008 06 23, 20:43)


as tai dazniausiai tokia paprasta darau: kiausinis, saukstas medaus, saukstas ricinos aliejaus. nes dazniausiai tokiu produktu namie turiu.


as ir dazniausiai naudoju tokius produktus. kas po ranka biggrin.gif 4u.gif


QUOTE(Palaida Bala @ 2008 06 24, 16:26)
gal kvailai paklausiu - o kaukę ant plaukų tepate po to, kai išplaunate šampūnu? ar šampūnu plauti po kaukės? bigsmile.gif ir dar, ar nesivelia plaukai po kefyro kaukės?


Tepu pries galvos plovima. Ivairius aliejus, pvz ricinu gerai netgi palaikyti ir per nakti . Esu skaicius, kad buna kaukiu kurias reikia tepti ant svariu isplautu plauku, bet manau dauguma reikia palaikyti kokia val (daugiau, maziau) iki galvos plovimo.
Atsakyti
Kosmetika plaukams... iš virtuvės
Citrina
Citrinos rūgštis veikia sutraukiamai, todėl kosmetikoje naudojama riebiai odai ir plaukams priežiūrėti. Neblogai susidoroja su pleiskanomis. Taip pat citrinos sulčių rūgštys turi blukinamąjį poveikį. Šio vaisiaus sudėtyje yra nemažai vitamino C, todėl po procedūrų su citrina galima tikėtis sveikesnio atspalvio.

Citrinos gaiviklis riebiems plaukams. Litre vandens 15 minučių pavirkite keturių išspaustų citrinų žieveles. Šampūnu ištrinkę galvą, šiuo skysčiu perskalaukite plaukus. Taip pat galima į perskalauti skirtą vandenį įlašinti grynų citrinų sulčių šaukštelį. Toks perskalavimas turi šviesinamąjį poveikį.

Bananai


Bananuose yra nemažai ląstelienos, baltymų, kalio, vitamino A, C, E. Dėka savo minkštumo bananai naudojami įvairioms kaukėms. Galima naudoti ir veido priežiūrai.

Bananų kaukė sausėjantiems plaukams. 1–3 bananus (priklauso nuo plaukų ilgio) ištrinkite iki vientisos masės su stikline pieno. Gautą masę užtepkite ant drėgnų ištrinktų plaukų. Palikite 15–20 min. Kursas tęsiamas 20 dienų, tepant kaukę kas antrą dieną. Plaukai taps lankstūs, bus sudrėkinti ir sveikai blizgės.

Majonezas

Maitinamoji majonezo kaukė. Majoneze yra nemažai kiaušinių ir riebalų, todėl nereikia nieko papildomai dėti. Tiesiog tepkite majonezą ant plaukų ir būkite su šia kauke 15–20 min. Kad neliktų majonezo kvapo, drėgnus plaukus galima papurkšti specialiomis nuo karščio saugančiomis priemonėmis, jos yra kvapnios ir apsaugo plaukus nuo žalojančio feno karščio.

Arbata

Gausybės mikroelementų, vitaminų ir kitų naudingų medžiagų dėka arbata pasižymi tonizuojamuoju, uždegimą slopinančiu ir raminamuoju poveikiu. Arbatos paketukai dažniausiai naudojami akių nuovargiui, patinimams ir juodiems ratilams mažinti. Stipri arbatos ištrauka tinkama ir plaukų priežiūrai.

Atspalvį suteikianti priemonė iš arbatos. 3–4 šaukštus juodosios arbatos arbatžolių užpilkite stikline verdančio vandens. Palaikykite 15–20 min. Perskalaukite plaukus šia ištrauka ir iššukuokite. Tai puikus būdas suteikti plaukams lengvą rausvai rudą atspalvį, kuris išliks iki kito plaukų trinkimo.
Priemonė iš arbatos plaukams stiprinti

Arbatos ištrauka puikiai tiks, jeigu jaučiate, kad plaukai ėmė slinkti ir ne taip gerai auga. 10 dienų vakarais įtrinkite galvos odą stipria arbatos ištrauka. Gali būti, kad ši priemonė padės geriau už bet kokį plaukus stiprinantį losjoną.


ir daugiau:

http://www.sveikaszm...r...&subtema=81
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xoxox: 24 birželio 2008 - 18:39
dar....



bendradarbe turi NEREALIUS plaukus, klausiau ka ji daro, kad tokie plaukai.Sake, kad praskalauja alumi !
Atsakyti
QUOTE(frizzy @ 2008 06 24, 10:19)
dar paprasta kauke visus plaukus istepti kefyru ir palaikyti apie 30min.




o ka kefyras plaukams daro? blush2.gif cia tik jis ir viskas?
Atsakyti
Zinau, kad avokadas pats geriausias produktas veido kaukems, bet dar nebandziau, tai ir plaukam turbut super. O zinokit buvau pasidarius veido kauke su bananu tai vos nusigramdziau nuo veido ta juoda mase po to:oh Gal plaukams ir nieko, irgi nebandziau. Dabar jau apie 2men naudoju ta kauke su ricinos aliejum, medum, svogunu..tai super ir tas svoguno kvapas man nemaiso, nes jauciu ji tik kai plaunu galva truputi, po to isdziuna ir plaukai sampunu kvepia. Bet uztat plaukai kaip blizga ir apimtis didet pradejo thumbup.gif I ta kauke dar kartais ipilu cemeryciu vandens,alyvuogiu aliejaus, palmiu aliejaus, majonezo, vit. D lasiuku, citrinos..zodziu ko kada turiu, ir is visu kaukiu receptu pasidarau viena
Atsakyti
klausykit, merginos, o kaip dažnai kaukę tepat? juk per dažnai turbūt irgi nesveika? dabar sėdžiu kefyruota galva, žėsim, koks rezultatas, bet kitam portale radau pasisakymą, jog smirda baisiai biggrin.gif biggrin.gif

apie plaukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palaida Bala: 25 birželio 2008 - 10:11
O gal ir man reiks kefyra pabandyt g.gif Parasyk ispudzius issiplovus galva, as ir dabar su kauke sedziu biggrin.gif Tik sitas temas pradedu skaityt,neiskenciu ir nubegu uzsitept koki sumustini..ant galvos lotuliukas.gif Nemanau, kad naturalios kaukes gali pakenkt daznai naudojant
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 06 25, 11:32)
O gal ir man reiks kefyra pabandyt g.gif  Parasyk ispudzius issiplovus galva, as ir dabar su kauke sedziu biggrin.gif Tik sitas temas pradedu skaityt,neiskenciu ir nubegu uzsitept koki sumustini..ant galvos lotuliukas.gif Nemanau, kad naturalios kaukes gali pakenkt daznai naudojant



parašysiu būtinai 4u.gif

o buvo paminėta alyvuogių aliejaus kaukė - reikia tik pašildyti aliejų ir įtrinti plaukus - laikyti valandžiukę.
Atsakyti
visada naudojau medus +citrina+ al. aliejus.
bet kadangi esu blondine pastebejau kas si kauke biski geltona atspalvi palieka ir man tai nepatinka doh.gif
kokias naudojate kaukes blondines?
Atsakyti