Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

man paske kad negalima kaukiu laikyti per nakti, jos gali atvirksciai suerzinti oda,isdziovinti plauka,
plaukams uztenka kokios valandos kad pasisavintu visas gerasias savybes, o po to cia tik laiko gaisimas, ka apie tai manote?
Atsakyti
vakar bandziau ricinos aliejaus kauke. kiausinio tryni sumaisiau su ricina ir laikiau apie valanda. nezinau ar dar kada desiu aliejaus kauke, nes vos isploviau savo kudlas, per du kart isploviau su sampunu doh.gif nors plaukai snd svelnuciai ir blizga sakyciau ax.gif
reiks geriau gal kokia majonezo uzsidet ar kazka kita sugalvot unsure.gif
kazkada forume buvau skaicius kiausinio trynio ir medaus lyg kauke yra. gal kas galetu tiksliau parasyt ka ten reikia deti.. g.gif
Atsakyti
aš katik alyvuogių aliejaus ir medaus kaukę užsitepiau, tai tepėsi ant sausų labai sunkiai ir susivėlė (čia dėl medaus), nes kai dėjau tik aliejaus kaukę buvo viskas liuks. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 26, 14:49)
o jetau gasdina mane  smile.gif , gal bandei, kaip po to kvapas? ir kaip ja naudot?

Aš tai nebandžiau, bet kas darėsi, rašė, kad veiksminga, tik kvapas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 26, 15:06)
man paske kad negalima kaukiu laikyti per nakti, jos gali atvirksciai suerzinti oda,isdziovinti plauka,
plaukams uztenka kokios valandos kad pasisavintu visas gerasias savybes, o po to cia tik laiko gaisimas, ka apie tai manote?

Aš irgi daugių daugiausia laikau apie 2 val. max ax.gif
Manau, tikrai užtenka - dar išleps plaukai nuo per ilgo laikymo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos turiu toki klausimeli.........
labai megstu namines kaukes, labiausiai patinka alk.aliejus+citrinos sultys+medus, kauke labai paprasta bet man labai veiksminga. Esu blondine, bet pastebejau kad nuo sios kaukes plaukai igauna geltona atspalvi, man tai labai neptinka, gal zinote kokiu kaukiu kurios tnka baltiems plaukams, kad jie neigautu geltono atspalvio,
aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
O aš susimąsčiau apie tą brendžio kaukę - alkocholis nenudegins plaukų šaknų? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 28, 10:12)
O aš susimąsčiau apie tą brendžio kaukę - alkocholis nenudegins plaukų šaknų? blink.gif  lotuliukas.gif

kadangi mano plaukai sausi, tai nei brendžio nei citrinos nededu, galvoju dar labiau gali sausinti g.gif

o tai tu kalbi apie vieno brendžio kaukę? jei vieną tai ir aš turbūt nedrysčiau g.gif .
O jei tą kur reikia dėti ir aliejaus ir medaus ir kaiušinio ir brendžio, -tai šita tikrai
nenudegins, nes daug kitų ingridientų smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 28, 12:31)
kadangi mano plaukai sausi, tai nei brendžio nei citrinos nededu, galvoju dar labiau gali sausinti  g.gif

o tai tu kalbi apie vieno brendžio kaukę? jei vieną tai ir aš turbūt nedrysčiau  g.gif .
O jei tą kur reikia dėti ir aliejaus ir medaus ir kaiušinio ir brendžio, -tai šita tikrai
nenudegins, nes daug kitų ingridientų  smile.gif  4u.gif

Tai aš tą mišinuką norėčiau 4u.gif
Niu gal nenusmuks plaukai po jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 04 13, 16:35)
dariau kazkada kauke vien tik su svogunu, galvojau kad ishgaruos tas kvapas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ne tik plaukai savaite smirdejo bet ir paskuij koki puse metu vos sushlapinus jausdavos tas svoguno kvapas schmoll.gif tikrai daugiau nesideciau... o rezultato jokio  schmoll.gif  schmoll.gif

kvapelis tai ne koks, bet efektas thumbup.gif

QUOTE(Inner_me @ 2008 04 13, 18:09)
kažin, o normaliems plaukučiams, ne taip suvargusiems, kaip šviesinti, ar tiks majonezo kaukės? g.gif  būtų l. gerai, jei tiktų  rolleyes.gif

majonezas truputi blukina dazytu (tamsiai) plauku spalva, bet siaip efektas super thumbup.gif
Atsakyti
o klausykit sia kauke: medus, ricinos arba alyvuogiu aliejus,kiausinio trynys ir citrina reikia deti prie plovima sampunu ar po jo? as dejau ir pries plovima- na lygtais fainai- tokie labiau paklusnus, sukosena lngviau formuoti, o dabar pabandziau po plovimo, tikiuosi viksas bus ok g.gif
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2008 06 01, 23:03)
o klausykit sia kauke: medus, ricinos arba alyvuogiu aliejus,kiausinio trynys ir citrina reikia deti prie plovima sampunu ar po jo? as dejau ir pries plovima- na lygtais fainai- tokie labiau paklusnus, sukosena lngviau formuoti, o dabar pabandziau po plovimo, tikiuosi viksas bus ok g.gif

o tau aliejus gerai issiplaus? tik su vandeniu jei plausi?
Atsakyti