po metu pertraukos vel grizta noras apsipirkinet
, man tai rodiklis kad nuotaika gereja, nes kai nera nuotaikos net nosines nenusiperku

Bim, man atrodo kad tavo sapnas nusako dabartine Tavo busena - plauki po vandeniu ir atrodo kad dusti - gyveni su skausmu del dukrytes mirties ir Tau atrodo, kad jau nebeistversi, ir staiga imi kvepuot po vandeniu - susitaikai su jos netektimi, ismoksti su tuo skausmu gyventi ir Tau palengveja...
Manau cia galima net neiskot jokiu simboliniu reiksmiu, nes jis tiesiog nusako Tavo vidine busena ir kas dziugu - tai, kad pagaliau sveiksti po sios netekties.. Tikiuos kad taip ir yra..
Manau cia galima net neiskot jokiu simboliniu reiksmiu, nes jis tiesiog nusako Tavo vidine busena ir kas dziugu - tai, kad pagaliau sveiksti po sios netekties.. Tikiuos kad taip ir yra..
Sveikutes, aciu visoms uz palaikyma. Vis prizadu nebeskaityti sio skyrelio, na bet kaip magnetas traukia. Vis tikiuosi kad mamytems, praradusioms vaikelius, pasiseka greitai pastoti ir pagimdyti sveikus, grazucius mazucius. Tai suteikia optimizmo...
Papildyta:
Skaidrus ir sviesus vanduo, tai kazkas gero. Ir kad sunkiai plauki, tai irgi gerai. Butu blogai jei vanduo butu purvinas ir lengvai plauktum pavirsiumi. Vadinasi kad ir kas beatsitiktu - "isplauksi" is situacijos
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 03 16, 09:58)
sveikos, kaip jum sekasi? pas mus cia yra kas gaudosi sapnose, gal kuri gales pakomentot? kelinta nakti sapnoju kad esu po vandieniu ir plaukiu i virsu kad isnert, ir visa laika atrodo kad nedaplauksiu, kad neuzteks oro, ir kai aterina ta riba kada jau pritrukstu oro, pasirodo kad as moku kviepotpo vandieniu ir ramei kviepodana isneriu. vanduo skaidrus ir labai sviesus, viska matau po jio.
gal kas zino ka tai reiske?
gal kas zino ka tai reiske?
Skaidrus ir sviesus vanduo, tai kazkas gero. Ir kad sunkiai plauki, tai irgi gerai. Butu blogai jei vanduo butu purvinas ir lengvai plauktum pavirsiumi. Vadinasi kad ir kas beatsitiktu - "isplauksi" is situacijos

sendien buvom vaiku gimtadieni, man buvo begalo sunku, negalejau dziaugtis, guzas gerklei, kai tik isejom apsiverkiau. pagalvojau kad mano angeliukas netures gimtadienio, neks jos nesveikins, taip skaudu...
aciu kad padiejot issiaiskint sapna, lengviau pasidare, kad neko blogo jis nereiske!
aciu kad padiejot issiaiskint sapna, lengviau pasidare, kad neko blogo jis nereiske!
QUOTE(STT @ 2008 03 16, 17:37)
ir kaip tu? kokios naujienos?
na stt, kur naujenos?
zidra 30, kaip tu jautesi? kaip pilvuko giventojas jauciasi?
zidra 30, kaip tu jautesi? kaip pilvuko giventojas jauciasi?
Nuvažiavau priešpiet ant kapelių - balta balta, lygu lygu, tik kažkokio paukštelio pėdutės prie kapelio likę
.

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 18, 14:05)
Nuvažiavau priešpiet ant kapelių - balta balta, lygu lygu, tik kažkokio paukštelio pėdutės prie kapelio likę
.

Liudna

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 18, 16:05)
.

na matai tavo pupa ir pauksciukai aplanko!

ko cia taip ramu, kur visos, kom uzsiemat?
ko cia taip ramu, kur visos, kom uzsiemat?