Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 13, 20:33)
Čia išsiuvinėta?????

topsecret.gif siuvineju vis... sakau kad cia bus panasu i nestuma ir gimdyma lotuliukas.gif ... gaminsiu apie 9menesius, nes pradejau rugsejo pabaigoj, pabaigt planuoju vasaros pradzioj. reminimas bus ir varginantis kaip gimdymas nes darbas apie 80cm aukscio doh.gif ... tai tarsi atsisveikinimas su mano pupa
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 13, 22:06)
topsecret.gif siuvineju vis... sakau kad cia bus panasu i nestuma ir gimdyma lotuliukas.gif ... gaminsiu apie 9menesius, nes pradejau rugsejo pabaigoj, pabaigt planuoju vasaros pradzioj. reminimas bus ir varginantis kaip gimdymas nes darbas apie 80cm aukscio doh.gif ... tai tarsi atsisveikinimas su mano pupa

idomei cia sumastei. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 13, 21:31)
idomei cia sumastei. g.gif

siuvinejant daug laiko mastymui tai ismasciau... hihihi.gif
daviau sau termina kad iki pabaigtuviu apsispresiu ir del kito leliaus- bus ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 13 kovo 2008 - 20:36
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 13, 22:33)
daviau sau termina kad iki pabaigtuviu apsispresiu ir del kito leliaus- bus ar ne

geriau bus!!!
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 03 13, 12:20)
Labas rytelis visoms!!!! Laikykimes merginos,nees nieko kitaip jau nebebus,nors man ir praejo 5-eri metukai,bet....bet kekvienais metais kovo 11d isgyvenu tarsi tapacia diena kaip viskas ir buve,prisimenu valandu tiksllumu ka ta diena veikeme,kada paguldziau pogulio,po 10minuciu uzejau i kambari ir....viskas....skambinau klykdama greitajai,mamai,mama zinoma greiciau pescia atleke nei greitoji....Beje kas keista tik po kiek laiko atgaminau,mirties laikas nustatytas valandos paklaida,tipo man aiskino kad dukra mire 11.00, blink.gif kai as tiksliai pamenu paguldziau 12.15....Ir man dar aiskino kad jau lavondemes buvo,kai mama mano medike,tai jai kazkaip keistai pasirode,kad niekas net neapziurejo,o teigia ,kad ant nugaros jau buvo lavondemes...Eilini karta permastau viska ir pagalvoju,daug kas priklauso nuoto KOKIA MEDIKU BRIGADA ATVYKS...Dukrytei jie net nebande suteikti pirmaja pagalba,o juk daznai yra nors menkiausia viltis....nesakyciau taip bet pati studijuodama medicina daug kur praktika atlikinejau ir daug ko prisiziurejau...Ir seip kas keista vietoj raminanciu buvo pasiulyta valerijono tablete....Kai as pareiskiau priekaista,kad atvyko reanimacijos brigada,ir net nebando bandyti,man buo pasakyta,kad vaikas mires jau pusantros valandos,tad nera jiems prasmes niurkyti mirusios..... blink.gif Tada susimasciau kokio lygio specelistai atvyko,kokio lygio teismines ekspertizes ekspertas atvyko,jei as pamenu tiksliai kada isgere jogurto pries miegeli kelinta atsigule,kada uzmerke akeles,o man aiskina kad vaikas mire 11valanda blink.gif
Atsiprasau nenorejau dienos gadinti Jums mielosios,tiesiog,sukilo emocijos.

Kažkas baisaus blink.gif blink.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 13, 21:33)

Labai gražu.. Linkiu apsispręsti į gerąją pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 03 13, 22:52)
Kažkas baisaus blink.gif  blink.gif

Labai gražu.. Linkiu apsispręsti į gerąją pusę biggrin.gif

tavo mazules gimtadienis sendien. laikikis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 13, 22:05)
tavo mazules gimtadienis sendien. laikikis... verysad.gif

Oi, kad tu žinotum - vakar visą vakarą pražliumbiau, šiandien su viena kovinuke ant kapų paverkiau, po to su vyru duetu pabliovėm - jau akis skauda verysad.gif Tikiuosi kad jai ten geriau, nei man čia....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 13, 17:41)

Sakes koks grozis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 03 13, 23:15)
Oi, kad tu žinotum - vakar visą vakarą pražliumbiau, šiandien su viena kovinuke ant kapų paverkiau, po to su vyru duetu pabliovėm - jau akis skauda verysad.gif  Tikiuosi kad jai ten geriau, nei man čia....

laikikis brangioji. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 13, 22:38)
laikikis brangioji. verysad.gif

ačiukas verysad.gif

Vaivos juosta, kokie gražūs angelėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 13, 21:06)

Nu tu tikra menininke, saunuole labai grazu, geras sumanymas bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ko taip ramu cia sendien? kur visos?
lina 31 kaip tu?
Atsakyti