Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Perskaiciau ir apsiverkiau.... verysad.gif
Atsakyti
Vaivos Juosta, dar visai nesenai visos rugsejinukes kartu dalinomes savo lukesciais, viltimis, laukimo dziaugsmeliais. Be galo skaudu isgirsti sia zinia verysad.gif Laikykis, mergyt...Tusti tai zodziai. Tusti zodziai pries Tavo skausma, pries nevilti, pries tustuma. Bet as tikiu, kad isaus diena, kada su sypsena ziuresi i pasauli. I pasauli, kuriame Tavo mazute gyvena danguje kaip angelelis, o ne tarp musu. Stiprybes Tau.
Atsakyti
...dabar norėčiau kur nors įlįst ir nesirodyt iki pavasario....
....nelaukiu švenčių... visi kviečia... nenoriu.
...pati nežinau, ko man reikia..... tik Jos....
Atsakyti
laikykis 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
...dievulėliau, kaip skauda visą... ne fiziškai, kitaip.
nuėjau vakar pas gydytoją, paaiškint kas yra - nemoku... pražliumbiau ir tiek.
Dar vyras susinervinęs grįžo - bendradarbio žmona vakar pagimdė. ( dirba gaisrinėje ir jo komandoje mes buvom 4 nėštukės, ir gimdėm visos vos ne kas mėnuo... ir tik mes vieni nieko neturim)...
Atsakyti
console.gif
Dar vyras susinervinęs grįžo - bendradarbio žmona vakar pagimdė. ( dirba gaisrinėje ir jo komandoje mes buvom 4 nėštukės, ir gimdėm visos vos ne kas mėnuo... ir tik mes vieni nieko neturim)...
console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 20 gruodžio 2007 - 22:05
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 12 20, 23:03)
console.gif
console.gif

Zinau sita jausma labai gerai Ausre, bet laikykis mano likimo drauge, labai tave uzjauciu, man irgi panasiai buvo as turejau panasiai gimdyti kaip ir vyro bendradarbio zmona ir isivaizduok, mes nieko neturim, o jie net dvynukus. Kai pagalvoji is vienu ir ta vieninteli atima, o kitiem net du dovanoja, tai kur teisybe.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2007 12 21, 12:33)
Zinau sita jausma labai gerai Ausre, bet laikykis mano likimo drauge, labai tave uzjauciu, man irgi panasiai buvo as turejau panasiai gimdyti kaip ir vyro bendradarbio zmona ir isivaizduok, mes nieko neturim, o jie net dvynukus. Kai pagalvoji is vienu ir ta vieninteli atima, o kitiem net du dovanoja, tai kur teisybe.... verysad.gif  verysad.gif

labai baisus jausmas. as neseniai sutikau viena moteri kuriai apie 40 ir jau turi du vaikus ir pagimde trynukus visi sveiki, gime 34 savaiciu. o as 36 savaiciu buvau nuejus pas gydytoja, viskas buvo tvarkoj, vaikelis gyvas ir sveikas, o va gimimo dienos taip ir nesulauke. labai liudna ir kai taip galvoji, tai atrodo, kad tiek daug neteisybes pasauly. bet kiti zmones nekalti, kad ju vaikelis sveikas ir gyvas, o va mums tokia nelaime.
Atsakyti
Žydra30, kokia graži Tavo liniuotė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 21, 19:27)
Žydra30, kokia graži Tavo liniuotė  wub.gif  wub.gif

Vaivos juosta, ir mes tau linkime tokios liniuotės ( ir kuo greičiau)
Juk Kalėdos-stebuklų metas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 12 21, 20:19)
Vaivos juosta, ir mes tau linkime tokios liniuotės ( ir kuo greičiau)
Juk Kalėdos-stebuklų metas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tik sulauksim rudens ir pradėsim... smile.gif

Pernai per Kalėdas sužinojau, kad esu nestuke.gif .... per šias jau būtume buvę keturiese....
o kad tas ruduo greičiau ateitų...... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 21, 21:29)
Tik sulauksim rudens ir pradėsim...  smile.gif

Pernai per Kalėdas sužinojau, kad esu  nestuke.gif .... per šias jau būtume buvę keturiese....
o kad tas ruduo greičiau ateitų...... wub.gif

Reikia paruošti savo kūną naujai gyvybei wub.gif wub.gif wub.gif dažnai girdime, kad Dievulis davė, jis ir atėmė...bet jei atėmė, tai gražina dvigubai... Mes turime didžiuotis savimi, kad galime būti nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ir tai irgi galime priskirti Dievo dovanai...
Norėtusi palinkėti kiekvienai tokios dovanos, žinoma kuri jos laukia... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marko&Vitka Karnišauskai: 21 gruodžio 2007 - 20:42