Vaivos Juosta, dar visai nesenai visos rugsejinukes kartu dalinomes savo lukesciais, viltimis, laukimo dziaugsmeliais. Be galo skaudu isgirsti sia zinia
Laikykis, mergyt...Tusti tai zodziai. Tusti zodziai pries Tavo skausma, pries nevilti, pries tustuma. Bet as tikiu, kad isaus diena, kada su sypsena ziuresi i pasauli. I pasauli, kuriame Tavo mazute gyvena danguje kaip angelelis, o ne tarp musu. Stiprybes Tau.

...dabar norėčiau kur nors įlįst ir nesirodyt iki pavasario....
....nelaukiu švenčių... visi kviečia... nenoriu.
...pati nežinau, ko man reikia..... tik Jos....
....nelaukiu švenčių... visi kviečia... nenoriu.
...pati nežinau, ko man reikia..... tik Jos....
laikykis

...dievulėliau, kaip skauda visą... ne fiziškai, kitaip.
nuėjau vakar pas gydytoją, paaiškint kas yra - nemoku... pražliumbiau ir tiek.
Dar vyras susinervinęs grįžo - bendradarbio žmona vakar pagimdė. ( dirba gaisrinėje ir jo komandoje mes buvom 4 nėštukės, ir gimdėm visos vos ne kas mėnuo... ir tik mes vieni nieko neturim)...
Dar vyras susinervinęs grįžo - bendradarbio žmona vakar pagimdė. ( dirba gaisrinėje ir jo komandoje mes buvom 4 nėštukės, ir gimdėm visos vos ne kas mėnuo... ir tik mes vieni nieko neturim)...

QUOTE(*Aušrė* @ 2007 12 20, 23:03)

Zinau sita jausma labai gerai Ausre, bet laikykis mano likimo drauge, labai tave uzjauciu, man irgi panasiai buvo as turejau panasiai gimdyti kaip ir vyro bendradarbio zmona ir isivaizduok, mes nieko neturim, o jie net dvynukus. Kai pagalvoji is vienu ir ta vieninteli atima, o kitiem net du dovanoja, tai kur teisybe....

QUOTE(Laura6 @ 2007 12 21, 12:33)
Zinau sita jausma labai gerai Ausre, bet laikykis mano likimo drauge, labai tave uzjauciu, man irgi panasiai buvo as turejau panasiai gimdyti kaip ir vyro bendradarbio zmona ir isivaizduok, mes nieko neturim, o jie net dvynukus. Kai pagalvoji is vienu ir ta vieninteli atima, o kitiem net du dovanoja, tai kur teisybe....

labai baisus jausmas. as neseniai sutikau viena moteri kuriai apie 40 ir jau turi du vaikus ir pagimde trynukus visi sveiki, gime 34 savaiciu. o as 36 savaiciu buvau nuejus pas gydytoja, viskas buvo tvarkoj, vaikelis gyvas ir sveikas, o va gimimo dienos taip ir nesulauke. labai liudna ir kai taip galvoji, tai atrodo, kad tiek daug neteisybes pasauly. bet kiti zmones nekalti, kad ju vaikelis sveikas ir gyvas, o va mums tokia nelaime.
Žydra30, kokia graži Tavo liniuotė

QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 21, 19:27)
Vaivos juosta, ir mes tau linkime tokios liniuotės ( ir kuo greičiau)
Juk Kalėdos-stebuklų metas

QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 12 21, 20:19)
Vaivos juosta, ir mes tau linkime tokios liniuotės ( ir kuo greičiau)

Tik sulauksim rudens ir pradėsim...

Pernai per Kalėdas sužinojau, kad esu

o kad tas ruduo greičiau ateitų......

QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 21, 21:29)
Tik sulauksim rudens ir pradėsim...
.... per šias jau būtume buvę keturiese....

Reikia paruošti savo kūną naujai gyvybei

Norėtusi palinkėti kiekvienai tokios dovanos, žinoma kuri jos laukia...