Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

labas rugsejinukes netekusi mamyte 4u.gif stiprybes tau 4u.gif as tikrai tave suprantu, suprantu mylimo zmogaus netekti... todel zinau, kad jokie zodziai negali nuraminti to jausmo, ir to skausmo niekada nepamirsime, tik ismokstame gyventi su juo... zinok asaros gydo 4u.gif verk, issiliek, jei reikia rek ir sakyk, kad nesupranti gyvenimo, taipadeda, nedaug bet padeda... (as jo tikrai nesuprantu) verysad.gif
nesakau pamirsk, ir tikrai to nelinkiu!!! nenoliu linketi pamirsti!!! juk tai neimanoma... jei tik galeciau ka pakeisti savo zodziais, bet... sekmes tau, tu dar turi del ko stenktis, ir buti tvirta. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
neisivaizduoju,kokie paguodos zodziai galetu padet, neimanoma tikriausiai, uzsiblioviau iki pasikukciojimu vos pamaciusi nuotraukele,bet ka mano asaros reiskia pries tavasias....mano mama neteko pirmojo vaikelio, mano sesutes,kuri teisgyveno vos 1,5men, niekada nepazinojau jos, ir kaskart prie jos kapelio graudinuosi, vis galvoju,kokia ji butu, mano vyresnioji sesute, bet tada nebutu manes, vienus Dievulis pasiima,kitiems duoda valia gyventi...nieks nepaguos motinos netekusios vaiko...stiprybes suteikia tik TAI - del ko verta gyvent ir mylimi zmones...stiprybes jusu seimai...
Atsakyti
Vaivos juosta, žinau, kad nepaguos mano žodžiai, nes MOTINOS skausmo niekas nepagydys! Bet patikek, tavo mažyle su tavimi! Ji gyvena tavo širdyje, tavo mintyse, tavo sieloje! Ji su tavimi! Kazkur skaiciau mintis, kad Dievas siuncia skaudzius isbandymus tik stiprioms moterims, o atimdamas ir gyvenimo brangu zmogu, ji apgyvendina sirdyse... Tikiu, kad ji isejo tam, kad sugriztu... Sugriztu Angelu sargu.
Atsakyti
Pamaciusi nuotraukele ir perskaiciusi zodzius - asaros rieda be perstojo.Uz ka tos skausmas!!!!!!!Tokia netektis!!!!!!Kam Dievas duoda o po to atima!Sunku suprasti.Deja,bet likymas buna negailestingas.Kai kurie pasakytu - Dievas atyma kad duotu kazka kito.Bet kam per tokias skaudzias netektis. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Blin negaliu daugiau rasyti.As praradau neseniai abiejus savo tevus.Zynau ka reiskia prarasti artimiausius zmones.Esu ir rugsejinukiu.Noriu palinketi stypribes.Mes privalome gyventi toliau kaip bebutu.Juk gyvi i zeme nelysim.Linkiu jusu seimai viso ko geriausio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu isivaizduoti,ka teko patirti tau,musu rugsejinuke...Neisivaizduoju,kaip atverei spinta,kaip ziurejai i jos daiktelius...Neisivaizduoju,kokia tu stipri moteris,kad kas ryta keliesi,eini i darba,rupiniesi dukrele...Neisivaizduoju,nes nesu tokia stipri,kaip tu 4u.gif aisku jokie zodziai taves nepaguos,net laikas neuzgydys zaizdos,bet ji po truputuka trauksis,kol liks tikrandas,bet jis liks...Buk stipri,ir zinok,kad is dangaus,nuo pacio sviesiausio debeselio ziuri tavo mazyte ir laukia,kol vel ja pakviesit pas save wub.gif atsimenu,kaip rasei,kad butinai turesit dukrele,to ir linkiu,ir kuo greiciau...buk stipri,ir zinok,kad rugsejinukes su tavim mintimis-visada wub.gif
Atsakyti
Uzuojauta.... verysad.gif sugris dar tavo angelas pas tave...stiprybes tau.
Atsakyti
Oi, mielosios, prarėkinot mane nuo pačio ryto....

Atsakyti
Nesistengsiu paguosti - daug jau tau zodziu mergaites prirase - manieji butu vieni is ju...
Svetimo skausmo nebuna, bet, jei buna paprasta zmogiska uzuojauta - ja turi rugsejinukiu tarpe!
Esi stipri, nes pergyvenai pacia didziausia gyvenimo neteisybe - tevai neturi laidoti vaiku... Turi nuostabia dukryte - gyvenk kol kas del jos, o laikas gydys!
Ir.. labai noreciau tave po keliu meteliu pasveikint mirksiukas.gif
Atsakyti
vaivos juosta, musu rugsejinuke.. Gal tu manes ir neprisimeni, bet as tave tai tikrai atsimenu.. Labai istrigo tavo parase uzrasas, turiu mergyte, kuri kvepia braskemis wub.gif Linkiu tau viso pasaulio stiprybes! Tai del tos mergytes,kuri taip kvepia stenkis gyvent. Sunku. Tikrai sunku. Kiekvienai is musu galejo taip nutikti.. Tik neaisku, kodel vieniems lemta dziaugtis, o kitiems verkti.. Pamaciusi nuotraukyte ir perskaicius siuos zodzius verkiau ir negalejau sustoti verysad.gif tuo metu paskambino mano mama, tai as net pasneket normaliai negalejau, ji galvojo, kad kazkas atsitiko..
Labai labai uzjauciu.
Atsakyti
QUOTE(Bagyrute @ 2007 12 13, 13:31)
Ir.. labai noreciau tave po keliu meteliu pasveikint  mirksiukas.gif

Ačiū jums visoms 4u.gif

Beje, tavo sūniuko vardas kaip ir mano vyro wub.gif .

O tą džiugią naujieną aš būtinai jums visom dar pranešiu, patikėkit.....
Atsakyti
stiprybes Tau. ir patikek, ateis i Jusu seima maza siela - kudikelis, kuris nores, kad butom jo mama 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes tau Vaivos juosta
Atsakyti