Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

user posted image

''Laiškas tėveliams, sesutei, seneliams, tetoms ir dėdėms, visiems, kurie mane pažįsta...
Aš esu! Jūsų Meilės Gyveniman pakviesta, širdimi ir sąžine palaiminta, Jūsų raukšlėm išsaugota, šypsena pakylėta… Auginkit mane! Auginkit mane tokią, kad vėjai nurimtų, kad saulė spindėtų ir debesys jos neuždengtų. Teisingą auginkit. Švelniausiai migdykit ir bauskit skaudžiausiai. Taip lengva ir paprasta viskas. Užaugsiu. O jei neužaugsiu auginkit dar kartą.''

QUOTE(vainė @ 2007 11 16, 11:19)
Ir tą saulės spindulį prisiminsiu. Paskutinį, atsisveikinantį.

Labai graudu...
Atsakyti
Sugraudinai mane labai...

Atsakyti
Gal kad šiandien verkimo diena. Bet labai liūdna. Ir sunku. Ir graudu.
Atsakyti
..... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 16, 13:40)
''Laiškas tėveliams, sesutei, seneliams, tetoms ir dėdėms, visiems, kurie mane pažįsta...
Aš esu! Jūsų Meilės Gyveniman pakviesta, širdimi ir sąžine palaiminta, Jūsų raukšlėm išsaugota, šypsena pakylėta… Auginkit mane! Auginkit mane tokią, kad vėjai nurimtų, kad saulė spindėtų ir debesys jos neuždengtų. Teisingą auginkit. Švelniausiai migdykit ir bauskit skaudžiausiai. Taip lengva ir paprasta viskas. Užaugsiu. O jei neužaugsiu auginkit dar kartą.''
Labai graudu...

Labai gražu, tik gaila, kad taip širdį drąsko... verysad.gif
Atsakyti
kaip grazu wub.gif
bet taip graudu cray.gif
Atsakyti
cry.gif labai graudu,net neisivaizduoju kaip linketi stiprybes-is kur jos semtis?! Uzjauciu labai.
Atsakyti
Labai grazu ir kartu graudu, bet semkimes stiprybes ir paguosim save ir visus aplink, kam reikes pagalbos rankos wub.gif
Atsakyti
Sugebėjau atverti spintą, kur Jos rūbeliai.... tik dabar..... su kokia meile pirkau tą kiekvieną drabužėlį wub.gif .
.... užsiblioviau
Atsakyti
Gumulas gerklėj, kuris atsiranda vien pagalvojus apie mažučius angelėlius staiga išbėgo per akis. Vaivos juosta, atsimenu tave iš būsimų rugsėjinukų pašnekesių, atsimenu kaip tyliai pasakei "vis lendu pas jus kaip vaiduoklis, bet nebeturiu savo Vaivutės".... Labai sukretė šita žinia, pašnekesiuose įsivyravo mirtina tyla... Savo kūdikėliais besidžiaugiančios mamytės neteko žado ir lyg susigėdo kad yra laimingos, o tuo tarpu kažkam šalia tenka iškentėti tokią siaubingą netektį. Nežinau kodėl bet labai dažnai apie tave pagalvoju. Gal atsisveikindama su rūbeliais ir daiktais, kuriuos su meile ir rūpesčiu sukaupei, galėsi atsisveikinti su savo angelėliu, gal ašaros pradės džiūti, o širdis po truputį nurims. Ir po truputį ateis šviesesnės dienos, užgims nauja viltis - gal ji atneš naują laimę - subrandintą, skausmo ir nesėkmės užgrūdintą ir džiaugsmas bus daug kartų didesnis už patirtą skausmą.

P.S. Jei turi noro, užsuk į mūsų pašnekesius, mes tave dažnai prisimenam console.gif
Atsakyti
Visą kelią ryte eidama į darbą prablioviau..... kuo toliau, tuo sunkiau man....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 11, 18:43)
Visą kelią ryte eidama į darbą prablioviau..... kuo toliau, tuo sunkiau man....

console.gif nusiramink mieloji console.gif zinau, buna sunku labai, man ir zinai juodu dienu budavo ir dabar jos vis reciau uzeina ramesne jauciuosi, nezinau ar mazyle kurios dabar laukiu padeda ar laikas, bet linkiu kad ir Tu nurimtum ir pamazu susitaikytum...
Atsakyti