Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas domitės vabzdžiais ?

Tai kad aš kiaušinukus pastebėjau kai jau viena išsirito tai nežinau. Gerai ritos ir kartu. Tik va augint tuos uodus tai ne kaži kaip sekas. sad.gif
Atsakyti
Sveikos gyvalazdžių augintojos hi.gif
Mano vyresnėlis sūnus labai susidomėjęs vabzdžiais, todėl protingos moterys patarė man pasidomėti gyvalazdėm smile.gif O dabar pasiskaičius jūsų postus ir pati jų užsimaniau smile.gif Va dabar tik įdomu, kaip man jas pavyks čia, Švedijoje, nusipirkti... Reiks ieškoti po parduotuves smile.gif Gal kuri žinote, kaip gyvalazdės vadinasi angliškai (švediškai net neklausiu smile.gif )?
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 16, 11:35)
Tai kad aš kiaušinukus pastebėjau kai jau viena išsirito tai nežinau. Gerai ritos ir kartu. Tik va augint tuos uodus tai ne kaži kaip sekas. sad.gif

Čia parašyta, kad gyvalazdės išsirita per 60dienų ir kiaušinėliams reikia šilumos bei drėgmės 4u.gif

Va dar informacijos apie gyvalazdes (tik anglų kalba) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 27 vasario 2006 - 12:59
QUOTE(Letta @ 2006 02 27, 12:36)
Gal kuri žinote, kaip gyvalazdės vadinasi angliškai (švediškai net neklausiu smile.gif )?

Taigis tavo nuorodoje yra (Stick Insects) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 27, 18:12)
Taigis tavo nuorodoje yra  (Stick Insects) rolleyes.gif

Tai po to, kai paklausiau- radau tas nuorodas, bet nebetaisiau žinutės rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
o pas mane jau du "uodai ropineja" thumbup.gif lauksiu dar thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane iš gausybės uodų likos vos keli po šalčių sad.gif Dideles augint nesunku, o va uodų nemoku sad.gif
Atsakyti
Pasirodo, ši tema dar gyvuoja 4u.gif
Aš irgi galiu pasidalinti kai kuriais džiaugsmais - akvariumą su savo gyvulėliais nusivežiau į darbą, kur gana pastovi temperatūra, tai prisirito man jų ten galybė - vienu metu suskaičiavau iki 100 smile.gif po to jos pradėjo mirti viena po kitos, gal čia sutapimas, o gal ir priežastis, kad prieš įvykstant šiai katastrofai įmečiau rožės lapą, gal jos apsivalgė kokiais nenuplaunamais chemikalais g.gif Taigi dabar mažiukių turiu gal kokias 10, dar lygtais yra kiaušinukų, tai turiu dar truputį vilties
Atsakyti
o aš nebeturiu sad.gif Bet baisiai noriu vėl turėt
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 04 19, 19:26)
o aš nebeturiu sad.gif Bet baisiai noriu vėl turėt

pas mane dabar ju galybe (bent kol kas) 4u.gif bet jie dar uodu stadijoje, tad jei turi kaip is Vilniaus pasiimti, tikrai mielai pasidalinciau thumbup.gif nes pati kazkada taip gavau wub.gif

beje, dabar seriu daigintais kvieciais ir lyg normaliai jos man valgo thumbup.gif
Atsakyti
Ar dabar gyvalazdėms toks metas, kai jos issirita is kiaušinių? Jau senokai vaikštau į zooparduotuvę jų ieškodama, tai siuntinėjo mane iš pradžių po dviejų savaičių ateiti, po to po trijų... O galiausiai paskutinį kartą pasakė, kad kai jau jų bus- paskambins... Tai ir galvoju, gal dabar visur jų nėra? Pataikiau ant to momento, kai jos buvo kiaušinukuose, o dabar ritasi? g.gif Bet mes kantriai laukiam, ir tikiu, kad greitai jas turėsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inda @ 2006 04 19, 09:37)
pas mane dabar ju galybe (bent kol kas)  4u.gif  bet jie dar uodu stadijoje, tad jei turi kaip is Vilniaus pasiimti, tikrai mielai pasidalinciau  thumbup.gif  nes pati kazkada taip gavau  wub.gif

Ačiū gal tegu paauga, nes pas mane iš tos uodų stadijos neliko visiškai nieko ... buvo gausybė. Gal kad per pačius šalčius išsirito. unsure.gif
Atsakyti
Nu va ...vėl kelias turiu... 4u.gif
Mielai priglausčiau ir daugiau - darbe auginčiau lotuliukas.gif
Tiesa, radau straipsnelį apie gyvalazdes
http://www.zoo.lt/content/view/70/66/
Atsakyti