Sveikos gyvalazdžių augintojos
Mano vyresnėlis sūnus labai susidomėjęs vabzdžiais, todėl protingos moterys patarė man pasidomėti gyvalazdėm O dabar pasiskaičius jūsų postus ir pati jų užsimaniau Va dabar tik įdomu, kaip man jas pavyks čia, Švedijoje, nusipirkti... Reiks ieškoti po parduotuves Gal kuri žinote, kaip gyvalazdės vadinasi angliškai (švediškai net neklausiu )?
Čia parašyta, kad gyvalazdės išsirita per 60dienų ir kiaušinėliams reikia šilumos bei drėgmės
Va dar informacijos apie gyvalazdes (tik anglų kalba)
Mano vyresnėlis sūnus labai susidomėjęs vabzdžiais, todėl protingos moterys patarė man pasidomėti gyvalazdėm O dabar pasiskaičius jūsų postus ir pati jų užsimaniau Va dabar tik įdomu, kaip man jas pavyks čia, Švedijoje, nusipirkti... Reiks ieškoti po parduotuves Gal kuri žinote, kaip gyvalazdės vadinasi angliškai (švediškai net neklausiu )?
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 16, 11:35)
Tai kad aš kiaušinukus pastebėjau kai jau viena išsirito tai nežinau. Gerai ritos ir kartu. Tik va augint tuos uodus tai ne kaži kaip sekas.
Čia parašyta, kad gyvalazdės išsirita per 60dienų ir kiaušinėliams reikia šilumos bei drėgmės
Va dar informacijos apie gyvalazdes (tik anglų kalba)
QUOTE(Letta @ 2006 02 27, 12:36)
Gal kuri žinote, kaip gyvalazdės vadinasi angliškai (švediškai net neklausiu )?
Taigis tavo nuorodoje yra (Stick Insects)
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 27, 18:12)
Taigis tavo nuorodoje yra (Stick Insects)
Tai po to, kai paklausiau- radau tas nuorodas, bet nebetaisiau žinutės
o pas mane jau du "uodai ropineja" lauksiu dar
Pasirodo, ši tema dar gyvuoja
Aš irgi galiu pasidalinti kai kuriais džiaugsmais - akvariumą su savo gyvulėliais nusivežiau į darbą, kur gana pastovi temperatūra, tai prisirito man jų ten galybė - vienu metu suskaičiavau iki 100 po to jos pradėjo mirti viena po kitos, gal čia sutapimas, o gal ir priežastis, kad prieš įvykstant šiai katastrofai įmečiau rožės lapą, gal jos apsivalgė kokiais nenuplaunamais chemikalais Taigi dabar mažiukių turiu gal kokias 10, dar lygtais yra kiaušinukų, tai turiu dar truputį vilties
Aš irgi galiu pasidalinti kai kuriais džiaugsmais - akvariumą su savo gyvulėliais nusivežiau į darbą, kur gana pastovi temperatūra, tai prisirito man jų ten galybė - vienu metu suskaičiavau iki 100 po to jos pradėjo mirti viena po kitos, gal čia sutapimas, o gal ir priežastis, kad prieš įvykstant šiai katastrofai įmečiau rožės lapą, gal jos apsivalgė kokiais nenuplaunamais chemikalais Taigi dabar mažiukių turiu gal kokias 10, dar lygtais yra kiaušinukų, tai turiu dar truputį vilties
QUOTE(Patieška @ 2006 04 19, 19:26)
o aš nebeturiu Bet baisiai noriu vėl turėt
pas mane dabar ju galybe (bent kol kas) bet jie dar uodu stadijoje, tad jei turi kaip is Vilniaus pasiimti, tikrai mielai pasidalinciau nes pati kazkada taip gavau
beje, dabar seriu daigintais kvieciais ir lyg normaliai jos man valgo
Ar dabar gyvalazdėms toks metas, kai jos issirita is kiaušinių? Jau senokai vaikštau į zooparduotuvę jų ieškodama, tai siuntinėjo mane iš pradžių po dviejų savaičių ateiti, po to po trijų... O galiausiai paskutinį kartą pasakė, kad kai jau jų bus- paskambins... Tai ir galvoju, gal dabar visur jų nėra? Pataikiau ant to momento, kai jos buvo kiaušinukuose, o dabar ritasi? Bet mes kantriai laukiam, ir tikiu, kad greitai jas turėsim
QUOTE(inda @ 2006 04 19, 09:37)
pas mane dabar ju galybe (bent kol kas) bet jie dar uodu stadijoje, tad jei turi kaip is Vilniaus pasiimti, tikrai mielai pasidalinciau nes pati kazkada taip gavau
Ačiū gal tegu paauga, nes pas mane iš tos uodų stadijos neliko visiškai nieko ... buvo gausybė. Gal kad per pačius šalčius išsirito.
Nu va ...vėl kelias turiu...
Mielai priglausčiau ir daugiau - darbe auginčiau
Tiesa, radau straipsnelį apie gyvalazdes
http://www.zoo.lt/content/view/70/66/
Mielai priglausčiau ir daugiau - darbe auginčiau
Tiesa, radau straipsnelį apie gyvalazdes
http://www.zoo.lt/content/view/70/66/