Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas domitės vabzdžiais ?

Aha, jei rasi duok žinot blush2.gif ..o aš dar paduotuvėse berods marantų ieškojau...tai kai pataikiau į parduotuvę, kur tų gėlių visokių jūra, tai nė pardavėja negalėjo parodyti kur ana tokia yra. Tik aprašą davė laugh.gif
Atsakyti
Tradeskancija yra pirkti "Ermitažo gėlyne", kaina 20.99 lt. Aš nepirkau, nes man atrodė neverta ji tiek pinigų, gėlė neprižiūrėta, net nepalaistoma matyt laiku.
Kadangi nelabai primatau, tai kad neieškot paklausiau konsultančių ar turi šią gėlę. O jos stovi išsižiojusios, ir taip nutęsiamai mykia" neeee", gal kur kitur paieškokit. Pasisuku, žiūriu ir savo akim netikiu, taigi sakau "va, turit..", o jos: "čia tradeskancija????" Tai kas turi žinot, jos ar aš???? Aš tai žinau kaip atrodo ir namie turiu, bet namie pas mane tradeskancija pūkuota, violetinė, sako gyvalazdės jos nelabai mėgsta.
Atsakyti
sveikos. štai ir aš po šiokio tokio poilsiuko ir šiandieninių darbų.
tradeskancijų tikrai neverta pirkti, jas gi anksčiau kaip įprastines gėles visi namuose augindavo, galima tiesiog paieškoti kokiuose senuose įstaigų koridoriuose, nusignybti ir labai greit įsišaknija vandenyje.
Džiugu girdėti, kad mano buvę augintiniai gyvena gerai ir jums patinka smile.gif
Inda, o gyvalazdės tikrai greit nejuda, jos tokios gana flegmatiškos, geičiau laksto tik tada, kai valai jų namą, kaip kad pastebėjo ir Karbynė biggrin.gif
aš pati pastebėjau, kad jos kartais šviežių lapų negraužia, laukia, kol šiek tiek apvys
Atsakyti
idejau pasodinta zemuoge, tai manoji nuropojo , vadinasi, jai taip nepatinka g.gif reiks po viena lapa dziovint, nors pamerktas avietes, tai valge g.gif gal avietes geriau? g.gif
Atsakyti
veltui nerimavau ax.gif kol nameli tvarkiau, tai ji ta zemuoge ir pietauja clap.gif dabar laukiu, kai baigs, tai su visa zemuoge ir vazoneliu i namus ikelsiu thumbup.gif
bet kaip sauniai valgo thumbup.gif
Atsakyti
Jei dar yra norinčių gyvalazdžių Vilniuje, rašykit privačias žinutes. Duosiu kontaktus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ida @ 2005 06 28, 17:10)
tradeskancijų tikrai neverta pirkti, jas gi anksčiau kaip įprastines gėles visi namuose augindavo, galima tiesiog paieškoti kokiuose senuose įstaigų koridoriuose, nusignybti ir labai greit įsišaknija vandenyje.

Tai kad aš net nežinau kaip ji atrodo laugh.gif o gal yra koks nors platesnėms masėms biggrin.gif žinomas pavadinimas.
Beje, o kuo jas maitinti žiemą...ar galima susidaiginti žolytės, kuri siūloma visokiems graužikams ir panašiai...ar kviečių kokių? blush2.gif
Atsakyti
aš žiemą maitinau rožės lapais - nusiperki rožę arba kas nors padovanoja, nuplauni lapus, į sandarią dėžutę ir užtenka ilgam, be to, žiemą jos miršta, o kiaušinių šerti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
bet kaip ta ju "kakuti" atskirti nuo kiausiniu? g.gif ar kai juos padeda, tai padaryti buna lengva? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Ida, o kokio dydzio bus tavo dovanota gyvalazde? ji jau ruduoja ir atrodo, gan didele rolleyes.gif kiek ji dar augs?
Atsakyti
as tai vabalu swoon.gif labai bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2005 08 02, 22:34)
as tai vabalu  swoon.gif labai bijau blink.gif

Tai kad tas vabalas į pagaliuką panašus. Bijai pagaliukų? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti