Tradeskancija yra pirkti "Ermitažo gėlyne", kaina 20.99 lt. Aš nepirkau, nes man atrodė neverta ji tiek pinigų, gėlė neprižiūrėta, net nepalaistoma matyt laiku.
Kadangi nelabai primatau, tai kad neieškot paklausiau konsultančių ar turi šią gėlę. O jos stovi išsižiojusios, ir taip nutęsiamai mykia" neeee", gal kur kitur paieškokit. Pasisuku, žiūriu ir savo akim netikiu, taigi sakau "va, turit..", o jos: "čia tradeskancija????" Tai kas turi žinot, jos ar aš???? Aš tai žinau kaip atrodo ir namie turiu, bet namie pas mane tradeskancija pūkuota, violetinė, sako gyvalazdės jos nelabai mėgsta.
Kadangi nelabai primatau, tai kad neieškot paklausiau konsultančių ar turi šią gėlę. O jos stovi išsižiojusios, ir taip nutęsiamai mykia" neeee", gal kur kitur paieškokit. Pasisuku, žiūriu ir savo akim netikiu, taigi sakau "va, turit..", o jos: "čia tradeskancija????" Tai kas turi žinot, jos ar aš???? Aš tai žinau kaip atrodo ir namie turiu, bet namie pas mane tradeskancija pūkuota, violetinė, sako gyvalazdės jos nelabai mėgsta.
sveikos. štai ir aš po šiokio tokio poilsiuko ir šiandieninių darbų.
tradeskancijų tikrai neverta pirkti, jas gi anksčiau kaip įprastines gėles visi namuose augindavo, galima tiesiog paieškoti kokiuose senuose įstaigų koridoriuose, nusignybti ir labai greit įsišaknija vandenyje.
Džiugu girdėti, kad mano buvę augintiniai gyvena gerai ir jums patinka
Inda, o gyvalazdės tikrai greit nejuda, jos tokios gana flegmatiškos, geičiau laksto tik tada, kai valai jų namą, kaip kad pastebėjo ir Karbynė
aš pati pastebėjau, kad jos kartais šviežių lapų negraužia, laukia, kol šiek tiek apvys
tradeskancijų tikrai neverta pirkti, jas gi anksčiau kaip įprastines gėles visi namuose augindavo, galima tiesiog paieškoti kokiuose senuose įstaigų koridoriuose, nusignybti ir labai greit įsišaknija vandenyje.
Džiugu girdėti, kad mano buvę augintiniai gyvena gerai ir jums patinka
Inda, o gyvalazdės tikrai greit nejuda, jos tokios gana flegmatiškos, geičiau laksto tik tada, kai valai jų namą, kaip kad pastebėjo ir Karbynė
aš pati pastebėjau, kad jos kartais šviežių lapų negraužia, laukia, kol šiek tiek apvys
idejau pasodinta zemuoge, tai manoji nuropojo , vadinasi, jai taip nepatinka reiks po viena lapa dziovint, nors pamerktas avietes, tai valge gal avietes geriau?
veltui nerimavau kol nameli tvarkiau, tai ji ta zemuoge ir pietauja dabar laukiu, kai baigs, tai su visa zemuoge ir vazoneliu i namus ikelsiu
bet kaip sauniai valgo
bet kaip sauniai valgo
Jei dar yra norinčių gyvalazdžių Vilniuje, rašykit privačias žinutes. Duosiu kontaktus
QUOTE(ida @ 2005 06 28, 17:10)
Tai kad aš net nežinau kaip ji atrodo o gal yra koks nors platesnėms masėms žinomas pavadinimas.
Beje, o kuo jas maitinti žiemą...ar galima susidaiginti žolytės, kuri siūloma visokiems graužikams ir panašiai...ar kviečių kokių?
aš žiemą maitinau rožės lapais - nusiperki rožę arba kas nors padovanoja, nuplauni lapus, į sandarią dėžutę ir užtenka ilgam, be to, žiemą jos miršta, o kiaušinių šerti nereikia
bet kaip ta ju "kakuti" atskirti nuo kiausiniu? ar kai juos padeda, tai padaryti buna lengva?
Ida, o kokio dydzio bus tavo dovanota gyvalazde? ji jau ruduoja ir atrodo, gan didele kiek ji dar augs?
QUOTE(aziza @ 2005 08 02, 22:34)
as tai vabalu labai bijau
Tai kad tas vabalas į pagaliuką panašus. Bijai pagaliukų?