dar nemate brangiausias tai sekmadieni tik parvyks o jo tetis pasakys, kad tipo "biologe" ir numos ranka kaip ir su geliu pagausejimu namie buvo svarbiausia, kad pati priziuresiu, o man be protiskai ji patinka zargstosi pamazu po akvariuma grazu!!! labai tokios norejau!!!
o lapa ji pati ras? nes dar kolkas nelabai iesko
o megintuveliu tai maziuku turiu, kad manau nebent ji isilgai lystu ir ilystu bet jei koja ikistu, tai gal nieko? (skersmuo apie 0.5cm) ka manai?
Nepykit, bet atsakymas anksčiausiai pirmadienį. Šventės visgi
QUOTE(inda @ 2005 06 24, 00:41)
dar nemate brangiausias tai sekmadieni tik parvyks o jo tetis pasakys, kad tipo "biologe" ir numos ranka kaip ir su geliu pagausejimu namie buvo svarbiausia, kad pati priziuresiu, o man be protiskai ji patinka zargstosi pamazu po akvariuma grazu!!! labai tokios norejau!!!
o megintuveliu tai maziuku turiu, kad manau nebent ji isilgai lystu ir ilystu bet jei koja ikistu, tai gal nieko? (skersmuo apie 0.5cm) ka manai?
Mėgintuvėlis tinka Svarbu jį gerai pastatyt, kad neišverstų
man irgi toks jausmas, kad ji tik ir stovi vos ne viena poza (parai palikau) tokia pat ir radau gal jos turi taip elgtis? gal nepatinka kas? nenoreciau, kad pas mane nusibaigtu labai jau ji man patinka
Kai paaugs, tai tikrai matysit. Gal dar labai mažos ir valgo po nedaug. Paskui tik spėkit lapus keist. Mes net gėlės pasodintos įdėt negalėdavom, tuoj viską nuvalgydavo iki stiebų
Pas mane tai valgo gan normaliai Įdėjau keleto augalų šakeles (pamerkiau į gerai išskalautus buteliukus nuo vaistų). Tai iš pasiūlyto valgiaraščio ypač gerai einasi tradeskancijos, žemuogės, kinrožės lapai. "Apėsti" kaip reikiant
Na bet koks smagus sutvėrimas Sėdžiu prieš savo "akvariumą" ir svaigstu.
Laurą kas rytą paklausia "mama, uodai gerai gyvena?? pamaitinai?"
Na bet koks smagus sutvėrimas Sėdžiu prieš savo "akvariumą" ir svaigstu.
Laurą kas rytą paklausia "mama, uodai gerai gyvena?? pamaitinai?"
maniskiai irgi liko patenkinti augintine kazkodel is meniu geriausiai einasi avieciu lapai, nes zemuoge tai ignoravo o aviete lyg pagrauzusi yra bet labai jau ji rami tikejausi tik ir lakstys po akvariuma o gal jusiskes irgi taip elgiasi?
Na ir mūsiškės vistik valgo Šiandien keičiau maistą, tai nemažai apgraužtų lapelių matėsi. O įdedame klevo lapų (tik neatrodo, kad juos valgytų), erškėtuogių, gervuogių lapų (netoli pušyno gyvenam ) - štai jie ir matosi, kad apgraužti. Beeeeeje, kas tos tradeskancijos?
Nuosavose valdose irgi atrodo lėtos, bet pvz. maisto keitimo metu tik spėk žiūrėt kuri kur ropoja :
Nuosavose valdose irgi atrodo lėtos, bet pvz. maisto keitimo metu tik spėk žiūrėt kuri kur ropoja :
tradeskancijos tai gana neisvaizdzios (bent jau man) gelytes dekoratyvines skaitosi, tad reiks pabandyt parduotuvese paieskot jei kur rasiu - parasysiu