Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas domitės vabzdžiais ?

mirksiukas.gif dar nemate ax.gif brangiausias tai sekmadieni tik parvyks ax.gif o jo tetis pasakys, kad tipo "biologe" ir numos ranka kaip ir su geliu pagausejimu namie buvo ax.gif blush-anim-cl.gif svarbiausia, kad pati priziuresiu, o man be protiskai ji patinka thumbup.gif zargstosi pamazu po akvariuma smile.gif grazu!!! thumbup.gif labai tokios norejau!!! ax.gif
o lapa ji pati ras? nes dar kolkas nelabai iesko cry.gif
o megintuveliu tai maziuku turiu, kad manau nebent ji isilgai lystu ir ilystu blush2.gif bet jei koja ikistu, tai gal nieko? (skersmuo apie 0.5cm) g.gif ka manai?
Atsakyti
Nepykit, bet atsakymas anksčiausiai pirmadienį. Šventės visgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inda @ 2005 06 24, 00:41)
mirksiukas.gif dar nemate  ax.gif brangiausias tai sekmadieni tik parvyks ax.gif o jo tetis pasakys, kad tipo "biologe" ir numos ranka kaip ir su geliu pagausejimu namie buvo ax.gif  blush-anim-cl.gif svarbiausia, kad pati priziuresiu, o man be protiskai ji patinka  thumbup.gif zargstosi pamazu po akvariuma  smile.gif grazu!!!  thumbup.gif labai tokios norejau!!!  ax.gif
o lapa ji pati ras? nes dar kolkas nelabai iesko cry.gif
o megintuveliu tai maziuku turiu, kad manau nebent ji isilgai lystu ir ilystu blush2.gif bet jei koja ikistu, tai gal nieko? (skersmuo apie 0.5cm) g.gif ka manai?

Mėgintuvėlis tinka thumbup.gif Svarbu jį gerai pastatyt, kad neišverstų cool.gif
Atsakyti
O jūs matot kai jos valgo ar kaip? Nes maniškės parėplioja, arba stovi išsižergę ir tiek, biggrin.gif kad kas labai apgraužta būtų nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 24 birželio 2005 - 21:24
man irgi toks jausmas, kad ji tik ir stovi vos ne viena poza (parai palikau) tokia pat ir radau g.gif gal jos turi taip elgtis? gal nepatinka kas? g.gif nenoreciau, kad pas mane nusibaigtu cry.gif labai jau ji man patinka ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai paaugs, tai tikrai matysit. Gal dar labai mažos ir valgo po nedaug. Paskui tik spėkit lapus keist. Mes net gėlės pasodintos įdėt negalėdavom, tuoj viską nuvalgydavo iki stiebų doh.gif
Atsakyti
Tai kad ne mažos pas mane... g.gif .. et ..parsinešiau gervuogių lapų, nešu pasiūlyt smile.gif
Atsakyti
Va mūsų kerėplos biggrin.gif namelio tvarkymo metu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Pas mane tai valgo gan normaliai ax.gif Įdėjau keleto augalų šakeles (pamerkiau į gerai išskalautus buteliukus nuo vaistų). Tai iš pasiūlyto valgiaraščio ypač gerai einasi tradeskancijos, žemuogės, kinrožės lapai. "Apėsti" kaip reikiant smile.gif
Na bet koks smagus sutvėrimas thumbup.gif Sėdžiu prieš savo "akvariumą" ir svaigstu.
Laurą kas rytą paklausia "mama, uodai gerai gyvena?? pamaitinai?" thumbup.gif
Atsakyti
maniskiai irgi liko patenkinti augintine thumbup.gif kazkodel is meniu geriausiai einasi avieciu lapai, nes zemuoge tai ignoravo schmoll.gif o aviete lyg pagrauzusi yra ax.gif bet labai jau ji rami smile.gif tikejausi tik ir lakstys po akvariuma biggrin.gif o gal jusiskes irgi taip elgiasi? g.gif
Atsakyti
Na ir mūsiškės vistik valgo biggrin.gif Šiandien keičiau maistą, tai nemažai apgraužtų lapelių matėsi. O įdedame klevo lapų (tik neatrodo, kad juos valgytų), erškėtuogių, gervuogių lapų (netoli pušyno gyvenam biggrin.gif ) - štai jie ir matosi, kad apgraužti. Beeeeeje, kas tos tradeskancijos? unsure.gif
Nuosavose valdose irgi atrodo lėtos, bet pvz. maisto keitimo metu tik spėk žiūrėt kuri kur ropoja : biggrin.gif
Atsakyti
tradeskancijos tai gana neisvaizdzios (bent jau man) gelytes blush2.gif dekoratyvines skaitosi, tad reiks pabandyt parduotuvese paieskot ax.gif jei kur rasiu - parasysiu biggrin.gif
Atsakyti