Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas domitės vabzdžiais ?

QUOTE(Patieška @ 2006 11 26, 13:11)
Nugi lygiai 20 biggrin.gif (va tokiam), bet pas mane jų dabar nemažai taip....buvo kai 3-4 ir mažesniam laikėm (bet ten suaugę buvo), o kol kas jos nedidelės, tai keliom ir mažesnėj erdvėj vietos pakaktų. Spėju.  bigsmile.gif

prisiminiau kad turiu rusy apie 28l akvariuma - jis vandeni praleido doh.gif bet zemes tai is jo neisbyretu - tik kad be dangcio g.gif gal tada jame augint? o kokias zemes naudojat gyvalazdem? tinka is lauko, ar reikia kokiu specialiu? ir parasyk ko dar joms reikia, kad augtu sveikos ir laimingos lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 26 lapkričio 2006 - 20:24
Sveikos mamos 4u.gif Norechiau paklausti, gal kuri turi padovanoti ar parduoti pora gyvalazdzhiu? Shitiek ieshkau, duoduos po visur, gyvenu SHiauliuos, tai ju niekur nerandu. I zoosoda skambinau, ten sake jau nebeprekiauja.

Kikas visas perejau, jie dar pashaipiai klausia arba "KOOOO TOOOKIU???" arba "Mes vabalas neuzhsiimam". smile.gif Buchiau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2006 11 26, 20:26)
o kokias zemes naudojat gyvalazdem? tinka is lauko, ar reikia kokiu specialiu? ir parasyk ko dar joms reikia, kad augtu sveikos ir laimingos  lotuliukas.gif  blush2.gif

Aš pridengiu merliuku, nors jį kartais praėda lotuliukas.gif Priberta smėliuko...Įstatom tradeskanciją ir sau ėda kol nukapoja...dabar sudaigintus kviečius ėda. Na apie maistą šitoj temoj nemažai yra.

Mashara, padovanot tai aš kelias galėčiau jei ne tas miestų skirtumas... Siųst kažkaip nelabai norėtųsi, nes lauko temperatūra dabar ne visai tokia, kokia joms patiktų (na maždaug 15 šilumos reiktų), tai apririboju tomis, kurios gali pačios atvažiuot ir pasiimt...Žodžiu jei kam tiktų toks variantas, rašykit až, nes ne taip dažnai čia jau užsuku blush2.gif
Atsakyti
Šiandien sugalvojau išvalyti gyvalazdžių apartamentus ............. prasijojau smėlį nuo š.. . ir užmačiau kiaušinius ..... 2 valandas sėdėjau kol nuo tų š.. atrinkau ............. bet va iškilo klausimas ..... ar jie po smėliuku buvo ar ant viršaus .... nežinau ką daryti ......... ar pakast ar palikt paviršiuje g.gif

Įdomu kiek laiko mano gyvalazdės bus kiaušo stadijoje g.gif

Ar valote jų apartamentus kol yra kiaušinių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 02 birželio 2007 - 16:05
Nepakasinėk (aišku laiku atsakyta doh.gif ), nes mažukei a la uodo sudėjimo gyvalazdukei sunku bus išlįst dar ir iš po žemių. Aš nevaliau, o ar reikia nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 11 liepos 2007 - 19:40
Sveiki, gyvalazdistai, biggrin.gif bigsmile.gif
Perskaičiau jūsų temą jau ne kartą... ax.gif

norėčiau augint ir aš šiuos padarėlius, bet kur įsigyti? unsure.gif

Gal jūs turite pagausėjimo pardavimui??? blush2.gif

Kai kokioj kikoj paklausiu, tai pasižiūri į mane kaip į stupid.gif

doh.gif

Tinka klaipėda ir kiti miestai... ax.gif
Už poros savaičių važiuosiu į vln, tai.... tiktų ir aplink jį biggrin.gif
Atsakyti
OOOOOOOooooo assa.gif .............. sulaukiau šeimos pagausėjimo ........... pradėjo ristis gyvalazdes iš kiaušų .......... šiandien išsirito 2 , viena stipri , kita paliegus ..... pastaroji ryškiai neišgyvens. Perkėliau jas į naują namą, kad senės nesurytų ......... lauksiu sekančio ritimosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 18 liepos 2007 - 20:09
Na kąąąąąą ....... išsirito mano gyvalazdės iš kiaušų , paūgėjo, metas surasti naujus šeimininkus ........ gal kam gyvalazdžių bigsmile.gif Mes Kaune smile.gif
Atsakyti
o tos, kurios ieško, nebandėte www.egzotika.info ?
kada nors plėsdama savo augintinių kiekį ir aš norėčiau tokio padaro. Naujiena man buvo, kad jos taip lengvai dauginasi.. bigsmile.gif
Šildot? Su kabeliukais?
Atsakyti
Niekad nešildžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 30 rugsėjo 2007 - 14:47
Labas, ar dar kas nors auginate gyvalazdes? Norėčiau keletą nusipirkti, būtu gerai, kad būtu iš Vilniaus, gal kas turite ką pasiūlyti? tongue.gif
Atsakyti
wub.gif štai viena iš augintinių wub.gif
http://i223.photobuc.../Picture039.jpg[/img]
Atsakyti