Mano tiek 2-jų tiek 4-ių metų berniukai labai sėkmingai užsiropščia iki viršaus ir kol kas dar nenukrito ir norisi tikėti , kad to neįvyks. Dabar ta konstrukcija yra kaip antroje nuotraukoje, tai labai noriai šliaužioja po jos viršų arba mėgsta pasikabinę suptis. Šiaip ji yra 2 m ilgio, 80 cm pločio ir 2,5 m aukščio. Tačiau darant individualiai viską galima suprojektuoti pagal gyvenamas patalpas.
Ir as labai susidomejau gimnastikos sienelemis nes mano padauza tikras judruolis ir atejus ziemai nezinau kokiu judriu zaidimu ir prigalvoti,tai manai ant tokiu laipiojimo irenginiu nors kazkiek issikrautu
Dabar kaip tik ziurineju Senuku puslapiuose,tai radau labai idomiu dalykeliu
Sieneles-339lt
Kopecios-16lt
Lipimo virves-9.9lt - 21.9lt
Ziedai-9.9lt
Ir pan
Tik dabar galvoju ar verta viska susipirkti,gal reik nusipirkt ka nors viena ir ziuret ar patinka,o tada dasipirksim
Dabar kaip tik ziurineju Senuku puslapiuose,tai radau labai idomiu dalykeliu
Sieneles-339lt
Kopecios-16lt
Lipimo virves-9.9lt - 21.9lt
Ziedai-9.9lt
Ir pan
Tik dabar galvoju ar verta viska susipirkti,gal reik nusipirkt ka nors viena ir ziuret ar patinka,o tada dasipirksim
O dar toks dalykelis uz 59.9lt
O toks skersinis su ziedais 14.9lt
Niu,zodziu yra is ko pasirinkti ir uz didesne ir uz mazesne kaina
tik daba nebeatsirenku ka pradziai nusipirkt
O toks skersinis su ziedais 14.9lt
Niu,zodziu yra is ko pasirinkti ir uz didesne ir uz mazesne kaina
tik daba nebeatsirenku ka pradziai nusipirkt
As ir zadu pirkti laipiojimo sienele. Bet noretusi dar kazka salia jos dasipirkti.
Man tai senukų sienelės negražios...teidos tai nieko bent jau nuotraukoj atrodo...
aš tai būtinai ir čiužinį šalia dėsiu-joks čia malonumas karstytis, kai nušokt negali
aš tai būtinai ir čiužinį šalia dėsiu-joks čia malonumas karstytis, kai nušokt negali
Sveikutės
gal kas turit naujų žinių apie laipiojimo sieneles? labai norėčiau savo mažiui nupirkti. jam taip norisi visur lipti. bute radiatorium iki lubų vis lipa
senukų katalogą inete pažiūrėjau, tai nesusigundžiau.
pasidalinkit patirtimi, ačiux
gal kas turit naujų žinių apie laipiojimo sieneles? labai norėčiau savo mažiui nupirkti. jam taip norisi visur lipti. bute radiatorium iki lubų vis lipa
QUOTE(Žilvinė @ 2008 05 31, 11:18)
Sveikutės
Mes irgi galvojome, tai ziurejau teidoje, bet ten gan brangu, tada pasiskambinau i Kaulinio imone, http://www_medis_lt/ak/products.cfm adresiukas, ir jie parduoda uz savikaina, tai gaunasi pati sienele pigiau beveik 100 lt ir skersinis berods panasiai pigiau. Tik su pristatymu problemos, nes arba jie pristato bet uz tai moketi reikia arba pats gali is ju pasiimti...
QUOTE(taniukasI @ 2008 08 05, 19:20)
Labai suintrigavo, bet ir šiek tiek nuvylė... Nieko tame puslapėlyje nėra,- tik vienas įvadinis straipsniukas ir el. pašto adresas. Net nuotraukos nei vienos to sporto kampelio apie kurį užsimenama, bet net detaliai neaprašoma kas jį sudaro...
O gal aš tiesiog kažko nesupratau. Bet man iš to puslapėlio niekur kitur "nueiti" nepavyko...
Sveiki. Gal kas matete, kur LT galima isigyti laipiojimui skirtus akmenukus - kybius .
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 20, 18:30)
As ir zadu pirkti laipiojimo sienele. Bet noretusi dar kazka salia jos dasipirkti.
Mano sunytis gyvsidabris tai puiki išeitis tos kopetėlės bus Patiko esančios senukuose 35lt kainuoja. Turim turniką tėtuko, tai prisitraukimus daro abu Mum du su puse manau kopetėliu per akis Vaikas ištisai šneka mama noriu lipti kopėčiom nes pas draugus buvom, tai atsitrukt nuo jų negalėjo bet šalia ištisai tūrėjau stovėti
Po "vaiku salies" parodos vos nenusipirkom uz 860 lt sportines konstrukcijos. Dar priedai: ciuzinys, laipiojimo tinklas, sokliukas. Viso butu apie 1500lt. Pagailejau tokiu bapkiu. Tai cia info is tinklapio wwww. sportasnamuose. lt, gerbiamieji.
Musu stipruolei tuoj 11 men. Vyras nuraukia apie mediena, gamyba- pasisiule padaryti pats. Pradejom knaisiotis po interneta is UK, pinigeliai keliais simtais mazesni. O pasirodo, reikia Kauliniui i Utena skambyt ir i Senukus nulekt! As jau visokius turgelius aplekiau: sakiau, uzteks man kokiu kopeciu, ciuozyklos, matraco, virves su juriniais mazgais. Bet kai apie galima uzimama plota pagalvoju...Reiks nama statyt. O cia: Kaulinis siulo ta, ko reikia! O visokiu tinklu kabarojimuisi prikabinsim.
Aciu!
Musu stipruolei tuoj 11 men. Vyras nuraukia apie mediena, gamyba- pasisiule padaryti pats. Pradejom knaisiotis po interneta is UK, pinigeliai keliais simtais mazesni. O pasirodo, reikia Kauliniui i Utena skambyt ir i Senukus nulekt! As jau visokius turgelius aplekiau: sakiau, uzteks man kokiu kopeciu, ciuozyklos, matraco, virves su juriniais mazgais. Bet kai apie galima uzimama plota pagalvoju...Reiks nama statyt. O cia: Kaulinis siulo ta, ko reikia! O visokiu tinklu kabarojimuisi prikabinsim.
Aciu!
Mes is sitos parduotuves nupirkom,cia Minske.Lietuvoj tokia pat dvigubai brangiau kainuoja.
http://www.megasport...ucts.php?id=585