Sveiki,
gal kam pavyko uzsisakyti sienele is Ukrainos?
Bzzz - gal bandei?
As bandziau ieskotis informacijos Arnaro nurodytame psl., taciau nepavyko.
Persijungiant i anglu kalba, iskart imeta i kita adresa, o ten ieskant isvis nusibludijau iki kitu psl Be to, randant "stenkas" raso, kad i musu regiona ju nesiuncia
Help, kas galit pagelbekit
Prieš porą savaičių Senukuose (Ukmerg4s g. Vilniuje) mačiau ir sienelę (berods, 330 Lt), ir virvę (12 Lt) ir kopėtėles virvines. Ir visą didelį ir gražų komplektą (kainos net nežiūrėjau).
Laiza, o sienele - medine?
Virvines kopecias ir as esu maciusi.
Siaip gal geriau butu metaline, kokia Arnaras minejo - tiktu ir paaugliui ateityje.
Medinukes, aisku, mazam vaikui smagiau.
Virvines kopecias ir as esu maciusi.
Siaip gal geriau butu metaline, kokia Arnaras minejo - tiktu ir paaugliui ateityje.
Medinukes, aisku, mazam vaikui smagiau.
Taip, sienelė - medinė. O dėl metalinės - labai gerai pagalvočiau. Mes namie turim (pagamino pagal užsakymą, nes man reikėjo ne platesnės, negu 75 cm) medinę. Atlaiko ir vaikus, ir mane, ir vyrą. Medis - ir rankai šiltesnis, ir akiai malonesnis. Jei metalas dažytas, tikimybė, kad apsilaupys, laikui bėgant, - didelė. O medis - lakuotas. Blogiausiu atveju, - švitriniu popieriumi perbėgt galima ir vėl nulakuot. Svarbu gerai pritvirtinti. Na, ir kad pagaminta būtų ne iš šakoto medžio.
O tas komplektas, kurį mačiau, aiškiai ne vietinės pramonės gaminys. Kažkuri jau minėjo, kad lyg ir vokiškas. Tai ten - didelė metalinė konstrukcija, su daug įvairių priedų, bet sienelės skersiniai, manding, - mediniai.
O tas komplektas, kurį mačiau, aiškiai ne vietinės pramonės gaminys. Kažkuri jau minėjo, kad lyg ir vokiškas. Tai ten - didelė metalinė konstrukcija, su daug įvairių priedų, bet sienelės skersiniai, manding, - mediniai.
Aciu, Laiza, reiks Senukuose paieskoti.
QUOTE(Balanda @ 2005 09 28, 10:18)
Aciu, Laiza, reiks Senukuose paieskoti.
Atsiprasau, kad paveluotai atsakineju, tiesiog nebuvau uzsiprenumeravusi sios temos naujienu
Mes jau turim sporto kampeli namie, pirkom is vienos forumietes, tik pas mus taip vadinamo karuseles tipo, be svediskos sieneles. Taigi as kol kas palukesiu su jos pirkimu. Paziuresiu, kaip musu pupai seksis apskritai. Nors berods sekasi neblogai. Tik as bijau ja dar viena su tuo irenginiu palikti, tai dazniausiai tete vakarais ir sportuoja kartu.
na medines kopeteles ir dar ka prigalvoji galima uzsisakyt pas koki staliu ir tikrai padarytu
Nu labai gerai atrodo sanuros sienelė Tika kaži kaip buto kambaryje ji atrodytų, gal per daug užgriosdintų Juk negalim skirti atskiro kambario kaip sporto salei Kambarys ~18kvandarų, o dar ir vyresnė dukra turi sutilpti su savo daiktais