Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (3 dalis)

QUOTE(Ka @ 2012 10 14, 17:25)
Jei ši tema atgis, tai tikiuosi, kad joje bus diskutuojama lietuvių kalba, nuorodos bus aktyvios ar bent parašyta šalia ką siekiama parodyti (jei viena dieną nuoroda taps "Page not found" pavidalu) ir rodomos nuotraukos nebus ištrinamos. Kodėl taip sakau? Nemoku rusų kalbos, google translate neišeitis, vertimas būna klaikus. Antroje dalyje labai daug neveikiančių nuorodų. Ir komentarai apie neegzistuojančias nuotraukas mažai ką pasako... Na, toks bardakas švelniai tariant..
Tai va..  ax.gif

Na, aš tikiuosi, kad kai tu imsies ir temą atgaivinsi, tai diskutuosime visi lietuvių kalba, nuorodos bus aktyvios, nuotraukų netrinsim ir nedarysim bardako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 14, 18:25)
Jei ši tema atgis, tai tikiuosi, kad joje bus diskutuojama lietuvių kalba, nuorodos bus aktyvios ar bent parašyta šalia ką siekiama parodyti (jei viena dieną nuoroda taps "Page not found" pavidalu) ir rodomos nuotraukos nebus ištrinamos. Kodėl taip sakau? Nemoku rusų kalbos, google translate neišeitis, vertimas būna klaikus. Antroje dalyje labai daug neveikiančių nuorodų. Ir komentarai apie neegzistuojančias nuotraukas mažai ką pasako... Na, toks bardakas švelniai tariant..
Tai va..  ax.gif

nesupratau tavo sito post'o. o tu matei kokio senumo tie irasai? negi kazkas turejo galvoti apie tave, kad ateisi cia po keliu metu ir skaitysi?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 14, 21:18)
nesupratau tavo sito post'o. o tu matei kokio senumo tie irasai? negi kazkas turejo galvoti apie tave, kad ateisi cia po keliu metu ir skaitysi?

Aš irgi manau, kad tai ne knyga, leidžiam sau laiką dėl savęs, o ne dėl kažko, ko gali ir nebūti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 14, 22:18)

Labiausiai palietė tavo post'as, tai ir atsakysiu.. Ne tik apie SAVĘ galvodama aš parašiau tai. smile.gif Taip, aš mačiau kokio senumo pasisakymai yra. Vakar nemažai laiko praleidau viską iš naujo skaitydama. Ir bendrai, tai tik tikėjimasis, tas mano pasisakymas, pastebėjimai, o ne reikalavimai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 15 spalio 2012 - 12:45
man rodos, reikia mažiau galvoti, kas buvo anksčiau, o žiūrėti į priekį - ką kiekvienas asmeniškai, dabar gali duoti šiai temai. antraip temos gaivinimas numirs negimęs smile.gif
Atsakyti
Na va, visi reiškia mąstom vienodai. Reiškia tema atgims. Aš mielai prisidėsiu. Bus įdomu pratęsti. Paskaitinėjau senus postus, ginčus ir diskusijas smile.gif Turiu pripažinti, kad dėl daugelio dalykų savo nuomonę stipriai, o kai kur kardinaliai, pakeičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2012 10 15, 15:23)
Na va, visi reiškia mąstom vienodai. Reiškia tema atgims. Aš mielai prisidėsiu. Bus įdomu pratęsti. Paskaitinėjau senus postus, ginčus ir diskusijas smile.gif Turiu pripažinti, kad dėl daugelio dalykų savo nuomonę stipriai, o kai kur kardinaliai, pakeičiau smile.gif

na va,super smile.gif Tai gal tada pradekim kazkaip... Vat idomu butu suzinoti kas butent pasikeite? kokia nuomone? kodel? ax.gif
Atsakyti
Pasikeitė požiūris į fotografiją. Perverčiau tūkstančius nuotraukų per tą laiką, albumų, parodų. Natūralu, kad tai praplėtė akiratį ir privertė žiūrėti į fotografiją kiek kitaip. Viktoro dėka pradėjau "kapstyti" giliau, negu techniniai kamerų parametrai, objektyvų milimetrai ir fotošopas. Ne, nėra blogai fotošopas, tiesiog yra dar daug dalykų ir be jo smile.gif
Atsakyti
pirma kart po puses metu prisijungiau ir stai kokia tema i virsu iskelta! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2012 10 16, 13:02)
Pasikeitė požiūris į fotografiją. Perverčiau tūkstančius nuotraukų per tą laiką, albumų, parodų. Natūralu, kad tai praplėtė akiratį ir privertė žiūrėti į fotografiją kiek kitaip. Viktoro dėka pradėjau "kapstyti" giliau, negu techniniai kamerų parametrai, objektyvų milimetrai ir fotošopas. Ne, nėra blogai fotošopas, tiesiog yra dar daug dalykų ir be jo smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2012 10 16, 13:02)

O gal galite pasidalinti tais dalykais? Įdomu ką žmonės atranda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 10 16, 15:18)
O gal galite pasidalinti tais dalykais? Įdomu ką žmonės atranda.  4u.gif

Pavyzdžiui spalvos, kompozicija. Žaidimas kompozicija, šviesa/tamsa, spalvomis. Fotografijoje visų pirma juk turinys, o turinys, tai nebūtinai triukšmo ar bluro nebuvimas. Anksčiau žiūrėdavau per prizmę - "šitą kadrą galima/reikia kirpti, šitą reikia taisyt WB, čia nedašarpinta" ir t.t. Dabar matau, jog tai didžiausia klaida. Bet ką aš čia vienas. Jungiamės visi į diskusiją smile.gif
Atsakyti