Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (3 dalis)

surrender.gif
turejom sutare fotografa, taciau atsitiko jam beda, todel labai ieskau Krikstynom fotografo 08 11 Kaune. Daug moketi negaliu. Kazkokiu spec pageidavimu neturiu, noriu tiesiog graziu foto is ceremonijos ir paskui gamtoje prie baznycios (dar nenusprendziau ar pasiruosimui namuose reikia, viskas priklauso nuo kainos blush2.gif )
Gali buti ir pradedantieji 4u.gif
Susisiekite, arba parekomenduokite prasau
Atsakyti
labas vakarėlis,

gaila, kad tema pamiršta. O gal atgimtų - antram šansui? Taip norisi gilesnių pokalbių apie fotografiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 spalio 2012 - 18:41
žinoma smile.gif
Atsakyti
Prisijungčiau rimtesniems pokalbiams smile.gif
Turiu idėjų, kai bus daugiau laiko, pasidalinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 11 spalio 2012 - 18:53
QUOTE(Yvette @ 2012 10 11, 19:41)
labas vakarėlis,

gaila, kad tema pamiršta. O gal atgimtų - antram šansui? Taip norisi gilesnių pokalbių apie fotografiją.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kol kas skaitau šią temą. Tiesą sakant nemažai nesuprantamų dalykų, bet tuo pačiu įdomių
Atsakyti
aš irgi jungiuosi 4u.gif
Papildyta:
na gaila kad rusiškai neskaitau...
Atsakyti
Sveikos mergaites.... mirksiukas.gif Jungiuosi ir as, tik va su rusu kalba nelabai draugauju...
Butu labai smagu paskaityti senesnius postus...
Atsakyti
jau pavasarį perskaičiau šią temą, buvo labai įdomu... Jei tik tema gyvuos- skaitysiu ir toliau smile.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir galva net apsisuko... bet tikrai daug naujos,naudingos informacijos ir aciu tiems kas ja pateike ir uz idomias diskusijas! Buvo pristatinejami labai ivairus autoriai ir aptarinejama ne vien fotografija,o ir daile,kas man labai patiko! Visai butu idomu pratesti... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 14, 01:57)
Skaiciau skaiciau ir galva net apsisuko... bet tikrai daug naujos,naudingos informacijos ir aciu tiems kas ja pateike ir uz idomias diskusijas! Buvo pristatinejami labai ivairus autoriai ir aptarinejama ne vien fotografija,o ir daile,kas man labai patiko! Visai butu idomu pratesti...  blush2.gif  4u.gif

aš taip pat skaičiau. Su pakilimais ir nuosmūkiais. Kai kas buvo labai įdomu, kai kuo anksčiau nesidomėjau, galbūt net dabar nelabai domina... Nebežinau ar ši tema tai, ko ieškau.
O ieškau matyt tiesiog pašnekesių apie fotografiją prie puodelio kavos ar arbatos....Galbūt aplankytą parodą, galbūt apie turimą viziją, idėją, tylą...
Atsakyti
Jei ši tema atgis, tai tikiuosi, kad joje bus diskutuojama lietuvių kalba, nuorodos bus aktyvios ar bent parašyta šalia ką siekiama parodyti (jei viena dieną nuoroda taps "Page not found" pavidalu) ir rodomos nuotraukos nebus ištrinamos. Kodėl taip sakau? Nemoku rusų kalbos, google translate neišeitis, vertimas būna klaikus. Antroje dalyje labai daug neveikiančių nuorodų. Ir komentarai apie neegzistuojančias nuotraukas mažai ką pasako... Na, toks bardakas švelniai tariant..
Tai va.. ax.gif
Atsakyti