Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (3 dalis)

Smiltis, gera pradzia, bet gal idek kiek didesnes.

QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 16:01)
as bandau laikytis Victor pasiulymo nenukrypti nuo kurso ir neuzmigti ant lauru po minimalizmo  doh.gif vakar dienos serija. labai keistai jauciuos, kadangi jose i save ziuriu, kaip ne i save  doh.gif bet drasos deti nuotraukas irgi reik nemenkai, nors pati suprantu, kad "manes" ten tik tiek ir yra  blush2.gif jus jau nesupykit, pratrinsiu veliau....  blush2.gif internetas lieka internetu kaip bebutu..
del fono nelygumo atsiprasau. na neturiu as bute pakankamos sienos be seseliu nuo baldu  doh.gif bet man jis pikantiskumo suteikia, nors gal kai per visas kartojas ir atsibosta....
ir nepykit del himno sau. as tikrai ne is garbetroskiskumo taip uzvadinau. tiesiog lipo sie pavadinimai.  blush2.gif gal net kiek su ironija  blush2.gif
labai laukiu komentaru  4u.gif

Sansara, as suzavetas!!! Nuotraukos viena kita papildo ir sudaro nuostabia serija. Labai idomiai suzaidei formomis.
Negaliu rasyt. Stalcius atsidare ir neuzsidaro. Po tavo paskutiniu bandymu vis prisimenu tavo zodzius, kazkada issakytus apie menine fotografija ir jos reiksme tau smile.gif Manau esi pati nustebusi, kad gali daugiau, negu kada nors tikejaisi. Taip ir toliau laikyk, o as dar pasedesiu tyliai atsidariusiu stalciumi. Silciausi komplimentai is mano puses.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 16:09)
Smiltis, gera pradzia, bet gal idek kiek didesnes.
Sansara, as suzavetas!!! Nuotraukos viena kita papildo ir sudaro nuostabia serija. Labai idomiai suzaidei formomis.
Negaliu rasyt. Stalcius atsidare ir neuzsidaro. Po tavo paskutiniu bandymu vis prisimenu tavo zodzius, kazkada issakytus apie menine fotografija ir jos reiksme tau smile.gif Manau esi pati nustebusi, kad gali daugiau, negu kada nors tikejaisi. Taip ir toliau laikyk, o as dar pasedesiu tyliai atsidariusiu stalciumi. Silciausi komplimentai is mano puses.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
tu teisus. kazkas atsirado, ko nebegaliu isjungti ir nebenoriu blush2.gif tiesiog negalvoju nieko apie siuzetus, apie tai kas turi but kadre (anksciau tik tai tedariau). darau ir tiek..... ir tai ka darau - man patinka. matyt tik prota reikejo isjungt ir leisti jausmams teket ir reikstis 4u.gif
Atsakyti
Nea, Sansara , nu tu duodi blink.gif Einu aš pabliausiu kur į kampą blush2.gif man tai čia iš fanstastikos srities irnesakyk.gif Nu tikrai šaunuolė tu kokia wub.gif

Nu lyg sutvarkiau tas savo nuotraukas doh.gif ar geriau g.gif nes kai grįžau namo, tai radau tas pačias dideles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 liepos 2008 - 18:05
Sansara labai patiko ideja, neryskumas ir pati serija - jos tarsi paprastos, bet ir tuo paciu turincios reiksmes sleifa. Manycaiu, kad super suzaidei thumbup.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
... Sansara, atskiros nuotraukos puikios, bet visuma - pribloskianti. Daugiau geriau nieko nesakysiu, nes zodziu tam neturiu...
Atsakyti
Smiltis, g.gif siaip man labai sunku komentuot, kai foto nesukelia wow... na jos panasios i to autoriaus, kur buvai nuoroda imetusi: objekto ir seselio zaismas. patinka seselis, linija per visa kadra ir kaip issidelioja "objektai", kas nepatinka - kad nekabinai visai jausmu g.gif man dar labai sunku su tuo pajutimu, kas yra gera foto. as jauciu kol kas tik laaabai geras foto arba man artimas g.gif
o ziuriu ir antra foto jau rodo (visa ryta nerode). tai pirma man labiau patinka, antroje issidarko seselis ir nelieka to, kas zavi primoje. bet kazkaip subtilumo mano akimis ziurint truksta g.gif bet visada geriau bandyti, nei nieko nedaryt ir nerodyt mirksiukas.gif gal dar kiti pakomentuos ir savo poziuri issakys
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 17, 13:15)
Smiltis, g.gif siaip man labai sunku komentuot, kai foto nesukelia wow...

nu jau po taviškių kur jau besukels lotuliukas.gif suprantu aš tave ir beveik su viskuo sutinku išskyrus panašumą į Richterio darbus smile.gif daug yra autorių kur žaidžia su formomis ir šešėliais . Kaip tik šiandien žiūrinėjai Michael Kenna fotografijas ir kažkaip nebuvau visų peržiūrėjus, tai patiko jo dirbtuvių ir žaislų serijos. O kad trūksta subtilumo, tai drinks_cheers.gif Gal dar pabandysiu ką nors į tą pusę daryt, bet kažkaip pastebiu kad norisi man spalvų , ir bet jau kai mokiausi visų tų kompozicinių dalykų, su spalvom man geriau sekėsi unsure.gif O antroje foto ir norėjau parodyti betvarkę , tokia kokia ir yra dabar mano galvoj rolleyes.gif
Atsakyti
Niekaip nesugalvojau pavadinimo g.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 17 liepos 2008 - 19:36
o kaip del temos? turim dar kelis puslapius. kas kam idomu dar butu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 liepos 2008 - 17:08
4u.gif
Добрый день!
Очередной раз прошу прощение за долгое отсутствие.
blush2.gif
Сразу по теме:

Smiltis
Очень уважительно отношусь квыбору и подаче темы, но вот об исполнении хочется сказать отдельно, а именно:
Описывая эти фотографии не за что зацепиться, и серый цвет, и композиция, и сама тема (стопка книг) говорят только "за" фотографию, но насторение не создаётся... schmoll.gif
Про такие фотографии говорят: "слишком правильные"...
Не знаю как "пристегнуть"к ним настроение, doh.gif но его там пока нет. unsure.gif
... но мысль уважаю... thumbup.gif

Sansara
Замечательно! Особенно затея.
По исполнению как всегда есть замечания:
При такой брутальной нерезкости просто необходимы резкие детали, как точка отсчёта,я не говорю,что это должны быть глаза, и уж ради бога не съёмка через стекло с капельками... blink.gif Думаю в такой нерезкой теме не помешал слой царапин, резких и не отвлекающих, такие можно и в фотошопе наделать и в лаборатории (да, Сильвио ?mirksiukas.gif )
А вообще такую тему надо "добивать" и как договаривались - в Питер! drinks_cheers.gif
Ещё про названия: думаю название работе во многом,очень во многом определит их "жизнь", и относиться к нему нужно с неменьшим уважением, чем к самим работам. В этом случае название мне кажется огрубляет , упрощает работы, делает взгляд на них слишком литературным: "что вижу, то пою".
Такие названия не дают пойти дальше элементарных внешних сравнений, внутрь ничто не приглашает, а зря. В этом случае работы гораздо сильнее названий и просят от моего имени переименований blush2.gif
Ещё про фон: он не мешает на одной фотографии, на серии его повторение раздражает, выход есть : используй малейшие нюансы для каждой карточки: где-то надо "прижаться" к тени от шкафа, где-то использовать горизонтальную линию пола, где-то сыграть с линиями на полу. Не повторяй такой живописный фон на фотографиях в одной теме: любая хорошая вешь после пятого повторения перестаёт быть хорошей. К этому можно отнести и центральное расположение снимков во всей серии.
Ну а то , что фотографии хороши присоединяюсь ко всем высказавшимся!
Супер! Есть настрение , а это как мы уже говорили -не мало важно.
Останавливаться ни в коем случае не надо!

Sillwio

В надолго открытый рот мухи залетают...
Лучше похвастайся что выносишь из лаборатории! mirksiukas.gif

Labradoriuke

Извиняюсь за прямоту: УЖАС!!! blink.gif blink.gif blink.gif

По поводу выбора темы : что предложите?
Может сюреализм? cool.gif
Atsakyti
Victor, dekui uz komentarus, kritika ir patarimus. del pavadinimu pati suprantu doh.gif ir jau veliau jas pervadinau tiesiog vejas, ugnis ir t.t. g.gif nesakau, kad idealu, bet visgi dingsta tiesmukumas kazkoks del to "as" smile.gif
vat del to, kad gerai, kad butu kazkas fokuse - naujiena. blush2.gif niekada nepagalvociau, kad turi but koks точка отсчёта. paeksperimentuosiu, nors tikrai bijau, kad nelabai dar isivaizduoju kaip tai turi but
del skirtingo kadravimo ir liniju paslankiojimo, kad nebutu monotonijos - labai idomi mintis, kuri aisku man neatejo i galva. jauciau tai, kad sablonas vienas, ypac tas spintos seselis desineje. doh.gif

as uz siurrealizma. drinks_cheers.gif vien todel, kad nelabai isivaizduoju, kas gali jungti siurrealistus smile.gif nes zinau tik S.Dali blush2.gif o kaip tai gali but vaizduojama fotografijoje - net nenumanau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,

ačiū Victor už tokį tolerantišką komentarą bigsmile.gif

Noriu apsidalinti dar viena nuoroda Čia Ir gal kiek užbėgsiu už akių, bet būtent toj nuorodoj pirmas paminėtas autorius siurealistas Rodney Smith, tai man jo darbai pasirodė labai įdomūs. Šiaip siurealizmas man irgi tamsus miškas kol kas unsure.gif
Atsakyti