Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (3 dalis)

QUOTE(sillwio @ 2008 07 09, 19:10)
Sveiki  visi. Sestadienis, deja, man netinka sad.gif Galiu penktadieni bet kuriuo metu ir sekmadieni taip pat. Kaip manot?

man tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
sios foto darytos jau spec. minimalizmo supratimui parodyti ax.gif spreskit, ar supratau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
4u.gif Привет всем!
Ну если всем удобно, встречаемся в пятницу!
Время 6 вечера всем подходит?
Адрес вышлю в личку.
Сансара снимки просто на зависть!
И первая пара досочек и особенно маки-сперматозоиды просто прелесть!
Очень порадовала и серия и каждый снимок!
Прелестно! Минимализм раскрыт в полной мере и техника фотографическая (графика с расфокусиовкой,) всё супер!
Завидую и поздравляю! Честное слово приятно смотреть, какое настроение, какие мотивы, какой ритм, и пластика!
Высший пилотаж!
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 22:58)
sios foto darytos jau spec. minimalizmo supratimui parodyti  ax.gif spreskit, ar supratau  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu joooooooo doh.gif neturiu žodžių kaip patinka wub.gif wub.gif wub.gif Sansara tu mane visai į depresiją įvarysi lotuliukas.gif

Nuo šoko net pasiveikint užmiršau doh.gif

Labas rytas smile.gif

man labai gaila, bet neišeis prisijungt susitikimui šį kartą verysad.gif
Atsakyti
Man tinka. As tvirtinu savo dalyvavima. Viktorai, parasyk man AZ su adresu.
Atsakyti
dekui Victor, Smiltis, jauciau, kad si karta pataikiau blush2.gif buvo jausmas, kaip turi atrodyt foto, bet objekto niekaip atsirinkti negalejau. o po to vakar sode, begaudant eilines aguonas, kitu rakursu nufotografavau ir tai, ka pamaciau - labai patiko. supratau, kad tai butent tai, ka jauciau... blush2.gif

man tinka ir penktadienis, ir tokia valanda. lauksiu adreso i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 10, 07:34)
nu joooooooo  doh.gif neturiu žodžių kaip patinka  wub.gif  wub.gif  wub.gif Sansara tu mane visai į depresiją įvarysi  lotuliukas.gif

Nuo šoko net pasiveikint užmiršau  doh.gif

Labas rytas  smile.gif

man labai gaila, bet neišeis prisijungt susitikimui šį kartą  verysad.gif

Mums irgi gaila. O gal tiktu koks kitas laikas?

Berods issiunciau adresus i az- jei kas negavo- rasykit.

Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2008 07 10, 11:57)
Mums irgi gaila. O gal tiktu koks kitas laikas?

Berods issiunciau adresus i az- jei kas negavo- rasykit.

problema ta kad aš Klaipėdoj , tai tolokai kiek unsure.gif Tikėjausi kad galėsiu suderint reikalus Vilniuje su susitikimu, bet taip išėjo kad buvau pereitą savaitgalį smile.gif Nu bet nieko, su Sillwio šiandien susipažinsiu, o nuo rudens vėl dažnai vaidensiuos Vilniuje, tai tada jau prašysiuos smile.gif

Lietuviškai prakalbot hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 10 liepos 2008 - 12:05
Man tinka ir sestadienis ir penktadienis.

Sansara super thumbup.gif
Atsakyti
tai iki susitikimo. 4u.gif planuoju atvykt, nebent kas ekstra nutiktu (tfu tfu tfu). jau ir maps.lt susiradau lokalizacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad susiorganizuosiu atvykima, bet gali but, kad veluosiu. Beje, neatsimenu buto nr.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 10, 13:04)
problema ta kad aš Klaipėdoj , tai tolokai kiek  unsure.gif Tikėjausi kad galėsiu suderint reikalus Vilniuje su susitikimu, bet taip išėjo kad buvau pereitą savaitgalį  smile.gif Nu bet nieko, su Sillwio šiandien susipažinsiu, o nuo rudens vėl dažnai vaidensiuos Vilniuje, tai tada jau prašysiuos  smile.gif

Lietuviškai prakalbot  hihihi.gif

ir pats netikiu mirksiukas.gif kartais zmona-lietuve neblogai mirksiukas.gif
Smagu bus susitikti rudeni. Beje, rugsejo 15 prasideda kasmetinis fotografinis Nidos festivalis, kuris tesis visa savaite. Mes su seima vaziuosim visai savaitei. na ir rugsejo 15 busim taip pat ir Klaipedoj, jei kas noretu susitikti.

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 07 11, 11:00)
Manau, kad susiorganizuosiu atvykima, bet gali but, kad veluosiu. Beje, neatsimenu buto nr.

31 4u.gif

Na- tai laukiam visu siandien 6 valandai. Jei kas dar sugalvos- skambinkit, rasykit.
drinks_cheers.gif
Atsakyti