Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (3 dalis)

QUOTE(Sansara @ 2008 04 17, 22:47)
bet kiek žiūrėjau Rusijoje, jie jau patys tarp terminų maišosi. Stil' Modern pas juos ir modernas kaip šiuolaikinis stilius, ir modernas kaip XIX-XX a. sandūros stilius  doh.gif todėl butas "v stile modern", gali reikšt ir vieną, ir kitą....

tai turbūt dabar kad sukurti ir išlaikyti vieną stilių yra labai sunku. Nors ir dalinai vis tiek manau įsimaišo kitokių stilių smile.gif Va Čia yra kaip ir interjerai tame stiliuje ir tikrai galima atrasti daug panašaus, bet kai paskaitai aprašymus vis tik įsimaišo ir kitokio stiliaus elementų, o tai jau vis tik yra eklektika. Bet manau jei didesnioji dalis interjero yra išlaikytas vienas stilius, tai jau galima jį juo ir laikyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 balandžio 2008 - 21:56
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 17, 21:56)
tai turbūt dabar kad sukurti ir išlaikyti vieną stilių yra labai sunku.

tai tavo nuorodoje nurodyti man nekliūna, tačiau jei po tokia nuotrauka rašo, kad čia Квартира в стиле модерн g.gif manau turi galvoje jau šiuolaikinį dizainą ir tiek.
user posted image

user posted image

vat sutinku, kad čia šiuolaikinis interjeras moderno stiliumi
nors ką aš čia su dizainą studijuojančiu žmogum ginčijuos lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 balandžio 2008 - 22:13
QUOTE(Sansara @ 2008 04 17, 23:11)
tai tavo nuorodoje nurodyti man nekliūna, tačiau jei po tokia nuotrauka rašo, kad

....

nors ką aš čia su dizainą studijuojančiu žmogum ginčijuos  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi nea, čia tai tikrai jau ne tas modernas apie kurį mes diskutuojam doh.gif

...

taigi nesiginčijam, diskutuojam mirksiukas.gif Man pačiai dar toli gražu iki gaudymosi tuose stiliuose doh.gif Už tai tokios diskusijos , man wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Всем привет!
Поробую открыть галерею на тему "модерн".
ax.gif
Ну, что скажете? Похоже на "модерн"?

user posted image

user posted image

mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2008 04 18, 01:21)
Ну, что скажете? Похоже на "модерн"?

na man tai nelabai ax.gif Visų pirma per ryškios spalvos, o antra, kad ir nedidelė ryškumo zona, bet ji yra, o moderne kiek žiūrinėjau visos foto tolygiai minkštos, švelnios, banguotos, nėra išryškinama kokia tai viena linija smile.gif

Atsakyti
man kliūna tik ryškumo zonos siaurumas. o linijos, spalvos puikios, jaučiu jaukumą iš nuotraukos. 4u.gif
Atsakyti
Ir iš viso šitas stilius tai buvo sukurtas tam, kad parodyti žmogaus, gamtos , gyvenimo kažkokias tai vertybes tuometiniame gyvenimo ritme, tai meno kūriniai kurie gal galėjo turėti visą filosofiją juos abibūdinant, vertinant. O čia plastmasinė mašinėlė unsure.gif Argi ji ką nors mums simbolizuoja, parodo unsure.gif Gal ir galima ką nors prisigalvoti, bet bent jau manęs šios nuotraukos tam nenuteikia smile.gif Va bigsmile.gif
Atsakyti
na jie statė tas vertybes iš metalo, stiklo ir kitų medžiagų (bent jau architektai). tai kodėl plastmasinė mašinėlė yra prasčiau nei pvz. koks turėklas iš metalo mirksiukas.gif ji lygiai taip pat gali simbolizuot išsilaisvinimą iš tiesių, visiems priimtų linijų ir kebulų tipų, nauja požiūri, gal kiek nepraktišką, bet kitokį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 18, 09:49)
na jie statė tas vertybes iš metalo, stiklo ir kitų medžiagų (bent jau architektai). tai kodėl plastmasinė mašinėlė yra prasčiau nei pvz. koks turėklas iš metalo  mirksiukas.gif ji lygiai taip pat gali simbolizuot išsilaisvinimą iš tiesių, visiems priimtų linijų ir kebulų tipų, nauja požiūri, gal kiek nepraktišką, bet kitokį  blush2.gif

Statė mirksiukas.gif Beje ir plastmasė tuo metu , na gal šiek tiek anksčiau buvo išrasta, bet ji tuo metu tikrai neatsikleidė mene mirksiukas.gif Na man atrodo vis tik modernas turi savo prasmę- ne tai kad buvo naudojamos tuo metu galima sakyti naujos medžiagaos- metalas, stiklas ir t.t. Viskas tas buvo pradėta naudoti anksčiau, dar 18 a. pradžioje -viduryje, kai prasidėjo pramonės revoliucija. Bet esmė , KAIP tai buvo naudojama ax.gif Modernas atsirado po periodo kai buvo grįžtama prie įvairių stilių visose srityse, buvo daroma, gaminama ir sudedama į tuos gaminius viskas kas įmanoma doh.gif Architektūra buvo ir antikos ir gotikos ir baroko ir t.t. samplaika, ir dar plius atsirado tos naujos medžiagos, tai įsivaizduok kaip atrodė gotikos elementai pagaminti iš metalo smile.gif O modernas tai buvo naujas stilius, kuris turbūt irgi perėmė kažką iš ankstesnių, bet tai buvo pateikta subtiliai, neperkraunant detalėmis, viskas buvo suderinta, išgryninta, todėl ir buvo atsigręžta į gamtą ieškant joje darnos, linijų, prasmės smile.gif Ir dar modernas būtent davė pradžią tam, kad daiktai būtų ne vien tik gražūs, bet ir būtų konstruktyvūs, patogūs ir praktiški smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 18 balandžio 2008 - 09:10
man atrodo šioje nuotraukoje medžiaga iš ko padaryta mašinėlė, yra visai antraeilis dalykas. mano akim žiūrint, reikia panaudot pagrindinius moderno principus, nesiekiant atkartoti medžiagų, objektų naudotų tais laikais, ar aplinkos. reik žiūrėt formas, spalvas, kompoziciją ir t.t. turbūt nevalingai kyla asociacija, kad jei plastmasė, tai pigus, kiniškas daiktas, vos kelių litų vertės ir todėl muša tą didingumą moderno ir tas vertes. bet aš žiūriu visai nesigilindama į to kas pavaizduota piniginę vertę ar kaip į masinės gamybos rezultatą.
oj oj tikiuos čia Victor ne provokaciją įdėjo lotuliukas.gif nes man atrodo šios nuotraukos tinka apibūdinimui "modernas" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 balandžio 2008 - 09:44
g.gif
Что совсем раскритиковали мой модерн.
А что скажет Sillwio? Может хоть он заступиться?
unsure.gif
Atsakyti
labai bijodama, ir aš bandau blush2.gif
kaip jį suprantu. turbūt didžiausią įtaką padarė A.Mucha kūriniai g.gif
siekiau laisvumo, šilumos, jaukumo, natūralaus apšvietimo, pozos nestatiškumo, kreivos linijos kūne g.gif pirmoji man tūrbūt labiau limpa laisvumu, antroji jaukumu g.gif rūbais tikrai nebandyta persikelt į tą laikmetį, čia jų pasirinkimą lėmė spalva ir laisvumas

user posted image

user posted image

Atsakyti