Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Radau ir lietuviska knyga.

Zuvialia, labai labai sitas berniukas atrodo. Zavu wub.gif

Californiagirl, o kaip tu verti nuotraukas i j/b?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 16 lapkričio 2007 - 17:32
QUOTE(Opa @ 2007 11 16, 17:21)
vvvvv, man taip nepatinka isbalintas veidelis. Jis netinka sitam vaikiukui.  schmoll.gif

tai va pabandzius ir as isitikinau rolleyes.gif
taip seile varvinau i latoyos, pupeliuko ir kt.. vaikucius su baltais veidukais wub.gif bet..... cia mano pilka brunete verysad.gif

user posted image

tik kadras nevykes... tos juodos demes... nekreipkit demesio... neradau tinkamesnio bandymams blush2.gif
Atsakyti
Zuvialia, man tai labai labai patinka tokios nuotraukos. Natūralios. Pagautas gražus momentas. Grūdas taip pat labai tinka. Nereikalinga aišku karpyti, bet sugadinta jau esu, todėl vistiek pasisakysiu, kad nuotrauka žiūrėtųsi ir kvadratu.

Mano balionėlis tai be vandens ir nesprogo smile.gif Vielute pritvirtintas, vėjo šokius šoko.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 17:15)
vakar dienos "darbsciuju ranku burelis"

labai temine foto thumbup.gif

bet man tie grudeliai mastau ar patinka... blush2.gif gal su tema susisaukia... lyg savo portreta pats nupieses vaikis butu....
(cia mano pamastymai blush2.gif )
Atsakyti
Uo.Kaip smagu teigiama nuomone is portretisciu!

vvvv,pabandyk susigaudyt ta action'a is wyshniuko musu[ del j/b ]...man jis nepamainomas..Kiek instaliavaus geresnio dar neradau.

Opa tai papasakosi ar ne kaip ten su tais actionais reikia elgtis,kur ymetei takart?ar tavy reik remt prie sienos?

QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 16:38)
Zuvialia, man tai labai labai patinka tokios nuotraukos. Natūralios.  Pagautas gražus momentas. Grūdas taip pat labai tinka. Nereikalinga aišku karpyti, bet sugadinta jau esu, todėl vistiek pasisakysiu, kad nuotrauka žiūrėtųsi ir kvadratu.

ir kaip pati nesugalvojau!aciu labai taip labiau man irgi ziuris![beja dazus issitraukiau tavo deka,pamacius tavo mazylio foto kudroj wink.gif 4u.gif ]

user posted image

Atsakyti
Wysniuk!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal uzmatysi mane ir pagelbesi su j/b programike???????
Atsakyti
niu va pabandziau..cia greitai pastumdziau levelius,curves,kontrastas ir sharpas.
labai grazios akys wub.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
iš doros kelio vedu lotuliukas.gif
bet pradinis variantas vis tik yra jėgiškas ir nereikalaujantis nieko kito.
Ar aš nepastabi buvau, o gal nerodei dažnai savo darbų?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 16:54)
iš doros kelio vedu  lotuliukas.gif
bet pradinis variantas vis tik yra jėgiškas ir nereikalaujantis nieko kito.
Ar aš nepastabi buvau, o gal nerodei dažnai savo darbų?

hihihi.gif as baisiai nedrasi ce tarp JUSU..rodziau rodziau.ale,kad zinai,kaip bun,kai kabin darbas tadu pastebi visi.Va uzvakar inbridau pirma kart pelken sast ir fotografija matos uzkabino liaudi.A va sian ydejau ir matau,kad snipstas.Paciai mamiska muset fotografija.ale ne liaudziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 17:53)
niu va pabandziau..cia greitai pastumdziau levelius,curves,kontrastas ir sharpas.
labai grazios akys  wub.gif

oi........ vos vaika pazinau wub.gif geras bigsmile.gif aciu bigsmile.gif
cia su ta wysniuko programike???
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 17:00)
oi........ vos vaika pazinau  wub.gif geras  bigsmile.gif aciu  bigsmile.gif
cia su ta wysniuko programike???

zinok,davei jau konvertuota foto y j/b,tai su wyshniuko j/b nieko nedariau tik PS pastumdziau jau sakiau ka.Jos programytes berods nelieciau g.gif
Atsakyti
Nu zinok zuvialia, kaip tik ir isijungei Atsakyt, kad apie tai papasakot, nes pamenu kad klausei, ale atsakyt nespejau.... blush2.gif tiksliau, pamirsau blush2.gif

Kad pamatyt, ka tas action'as daro - tai antram stulpely reik spaust ant nuorodos ir kai atsidaro nuotrauka, uzvedus ant jos po keliu sekundziu pasimato, ka tas action'as padaro. Jei patinka, tada berods ketvirtam stulpely yra suzipintas failas, ji parsisiunti (labai nedidelis, keli kb), issisaugai ir issizipini. Tadu reik ta iszipinta action'a nukelt i actionu lauka, kai PS atidaarytas. Jis ten tiesiog "isitaiso" ir tiek. O tadu bandyk ant savo nuotraukos - tinka ar ne.

Ar aiskiai cia parasiau? neturiu tokiu pedagoginiu savybiu, kaip Sansara. blush2.gif , bet gal supratai? (tiesa, rasiau is galvos, nes tingiu tos nuorodos dabar ieskot). Jei kas ne taip - rasyk. 4u.gif
Atsakyti