Pupeliuk, dar neatstosiu nuo tavęs Kur perki Nikonui F65 elementus?
labutis, atsiprašau, jei ne į temą paklausiu, bet gal žinote kur galima palankyti fotografijos kursus? Dvi mergaitės šeštokės nori mokytis fotografijos, bet Moksleivių Rūmuose jų nepriėmė -dar per jaunos
Jei galite ką pasiūlyti, ir jei nesunku, labai lauksiu atsakymų į AŽ
Jei galite ką pasiūlyti, ir jei nesunku, labai lauksiu atsakymų į AŽ
as labai labai greitai.sveiki
knyga versta is anglu kalbos.Labai super.Jei kitose knygose apie PS sneka placiaja prasme,tai sioje vien tik fotografijai skirta PS.Drumbacele aciu,kad priminei,kad turiu sita knyga.Pavadinimas "Photoshop CS2 100 svarbiausiu temu vaizdziai"autorius nurodytas uzsienio by Lynette Kent.Kaina iki 25LT.
californios veidrodeline serija super!
Nendria o padaryti fona is kelniu turi minty isklonuot visa aplink kelniu spalva?Gal yra,koks kitas budas kaip uzdeti toki sluoksni?
dar labai ysiminiau ziema kazkieno..labai raminanciai veikia.O dar voratinkliukas tas paskutinis..jega,kaip graziai ziuris..
ceburaskinai,labai gerai susitvarkai su apsvietimu.belieka pavydet..O ta juodaplauke labai istirpsta tam fone..jei sugalvot temiskai kokia skrybelaite,ar kokia skarele ,kad atskirt juoda nuo juodo?
begu...
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 16, 15:01)
Is kokios knygos ten buvo skenuota apie akiu ryskinima? Koks jos pavadinimas?
Ar dar knygynuose yra pirkti?
Ar dar knygynuose yra pirkti?
knyga versta is anglu kalbos.Labai super.Jei kitose knygose apie PS sneka placiaja prasme,tai sioje vien tik fotografijai skirta PS.Drumbacele aciu,kad priminei,kad turiu sita knyga.Pavadinimas "Photoshop CS2 100 svarbiausiu temu vaizdziai"autorius nurodytas uzsienio by Lynette Kent.Kaina iki 25LT.
californios veidrodeline serija super!
Nendria o padaryti fona is kelniu turi minty isklonuot visa aplink kelniu spalva?Gal yra,koks kitas budas kaip uzdeti toki sluoksni?
dar labai ysiminiau ziema kazkieno..labai raminanciai veikia.O dar voratinkliukas tas paskutinis..jega,kaip graziai ziuris..
ceburaskinai,labai gerai susitvarkai su apsvietimu.belieka pavydet..O ta juodaplauke labai istirpsta tam fone..jei sugalvot temiskai kokia skrybelaite,ar kokia skarele ,kad atskirt juoda nuo juodo?
begu...
Cia is lauko fotosesijos, darytos jau anksciau:
Svelnumas
Svelnumas
Latoya, labai nesijuok... mano bandymai su sviesinimais tamsinimais
ech.. nesiziuri
o cia bandziau braizytis auksinio pjuvio linijas ir bandyt kazka isgaut pagal taisykles.... nezinau ar gavosi
jauciu, kad saule per zemai nusileido, nes kaip akcentus emiau lapus
ech.. nesiziuri
o cia bandziau braizytis auksinio pjuvio linijas ir bandyt kazka isgaut pagal taisykles.... nezinau ar gavosi
jauciu, kad saule per zemai nusileido, nes kaip akcentus emiau lapus
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 16:51)
Aciu ir uz knygos pavadinima? Tiesa, kokiu ji leidimo metu?
Ir uz ideja juodaplauke isskirti is fono
Ciburaska, labai mielas momentas pagautas... smagu, kad drabuziukai suderinti ir neutraliai juodi... kazkaip akys tuomet krypsta tiesiai i taikini
Desiree.. labai originalu bet balionas an atrodo pripiltas vandens ir krentantis is balkono ir tuoj tuoj uzkris ir sprogs..... bet gal tokia mintis ir yra? bet viskas kas originalu man laaabai patinka
Desiree.. labai originalu bet balionas an atrodo pripiltas vandens ir krentantis is balkono ir tuoj tuoj uzkris ir sprogs..... bet gal tokia mintis ir yra? bet viskas kas originalu man laaabai patinka
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 16, 16:01)
Aciu ir uz knygos pavadinima? Tiesa, kokiu ji leidimo metu?
tikrai knygyne rasi,manoji 2006metu SMALTIJOS leidyklos,pirkau pries pora men.Ideju daug,tik reikia turet laiko prisest ir jas vykdyt.
desiree,man kadrai su balioneliu ..norec ir as tokiu...man labai grazu,labai norec matyt j/b varianta,bet turbut sitas geriau ziuris..
vakar dienos "darbsciuju ranku burelis" dedu tik viena dalyvi,nes kitu dalyviu neatsiklausiau.Tiesa,pas mane grudo laikotarpis..viska matau per grudo akinius..Tik juos nusiimu,ir man niekas nesiziuri...zinau.praeis.bet siandien pas mane grudu metas
nuoroda
Ciburaska cia radau si ta apie fotkinima su tamsiais plaukais pries juoda fona. Kaip ir maniau kad reikia apsviesti plaukus is nugaros. As turiu viena stidijine lempa su skeciu ir reflektoriu. Gerai butu dar viena tureti, bet...man nelabai iseina studijines foto--ne taip naturaliai ir spontaneiskai iseina.
Ciburaska, nemaciau tavo klausimo Ar tu taip ir negavai is manes to laiskelio? Siunciau, bet man sugrizo, paskui bandziau dar kelis kart, luzo kompas, nu zodziu. Jei ka dar galiu persiust
O knyga 2006 metu laidos, smaltijos leidyklos. Autore Lynette Kent. Vat tokia, tik lietuviskai.
Labai patiko Purienos voratinklis. Tokio net maciusi nesu.
Dar zinoma Californiagirl serija.
Ciburaska, tavo svelnumas patinka, tik ar mano kompas blogai rodo, ar moters veidas padeges ir ranka, nuo saules, lyg ryskumo truktu, nu net nezinau kaip paaiskint.
vvvvv, man taip nepatinka isbalintas veidelis. Jis netinka sitam vaikiukui.
O knyga 2006 metu laidos, smaltijos leidyklos. Autore Lynette Kent. Vat tokia, tik lietuviskai.
Labai patiko Purienos voratinklis. Tokio net maciusi nesu.
Dar zinoma Californiagirl serija.
Ciburaska, tavo svelnumas patinka, tik ar mano kompas blogai rodo, ar moters veidas padeges ir ranka, nuo saules, lyg ryskumo truktu, nu net nezinau kaip paaiskint.
vvvvv, man taip nepatinka isbalintas veidelis. Jis netinka sitam vaikiukui.
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 16, 00:15)
Super butu kada nors prie arbatos pavartyti tikra albuma Manau, kad taviskiai, ypac Tomukas, bus labai labai tau dekingi
Prasom i svecius Tik geda pasakyti, kad albuma vartyti reikes sedint prie kompo, nes nuotraukos metus nespausdintos Iskyrus keleta kurias remint norejau....O fotografuoju visus, tik maziukas pats naturaliausias nuotraukose iseina, tai dickiu nuotrauku rodymui per daug neturiu
QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 08:41)
Californiagirl , nuostabi tavo serija . Ar tu fotkinti nespalvotai, ar tvarkai spalvotas į j/b?
Verciu is spalvotu
Aciu
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 12:02)
California - nebemoku objektyviai ir aš vertinti tavo nuotraukų - patinka tik j/b norėtųsi truputį kitokio.. o šiaip noriu matyti spalvotai
Spalvotos ne kokios...fotografuota vakare, prie lemputes vonioj...baisokai geltonos, nesutvarkiua w/b niekaip
QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 14:09)
Man super Cia sigma 17-70mm macro?
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 17:15)
Patinka Ir grudas siai fotai baisiai tinka
Kas nematot mano maziaus maudyniu nuotrauku, negaliu paaislkinti kodel, nes kol kas jos neisimtos
DEkui uz komentarus
Desiree, patinka... Kaip kazkas sake, atrodo kad balionas vandens pripiltas
Ciburaskos portretai labai techniskai svariai atlikti, saunuole Pavydziu tokiu modeliu tau