Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk, dar neatstosiu nuo tavęs blush2.gif Kur perki Nikonui F65 elementus?
Atsakyti
labutis, atsiprašau, jei ne į temą paklausiu, bet gal žinote kur galima palankyti fotografijos kursus? Dvi mergaitės šeštokės nori mokytis fotografijos, bet Moksleivių Rūmuose jų nepriėmė -dar per jaunos ax.gif
Jei galite ką pasiūlyti, ir jei nesunku, labai lauksiu atsakymų į AŽ 4u.gif
Atsakyti
as labai labai greitai.sveiki
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 16, 15:01)
Is kokios knygos ten buvo skenuota apie akiu ryskinima? Koks jos pavadinimas?
Ar dar knygynuose yra pirkti?

knyga versta is anglu kalbos.Labai super.Jei kitose knygose apie PS sneka placiaja prasme,tai sioje vien tik fotografijai skirta PS.Drumbacele aciu,kad priminei,kad turiu sita knyga.Pavadinimas "Photoshop CS2 100 svarbiausiu temu vaizdziai"autorius nurodytas uzsienio by Lynette Kent.Kaina iki 25LT.

californios veidrodeline serija super!
Nendria o padaryti fona is kelniu turi minty isklonuot visa aplink kelniu spalva?Gal yra,koks kitas budas kaip uzdeti toki sluoksni?
dar labai ysiminiau ziema kazkieno..labai raminanciai veikia.O dar voratinkliukas tas paskutinis..jega,kaip graziai ziuris..

ceburaskinai,labai gerai susitvarkai su apsvietimu.belieka pavydet..O ta juodaplauke labai istirpsta tam fone..jei sugalvot temiskai kokia skrybelaite,ar kokia skarele ,kad atskirt juoda nuo juodo?

begu...
Atsakyti
Cia is lauko fotosesijos, darytos jau anksciau:

Svelnumas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 16 lapkričio 2007 - 17:05
Latoya, labai nesijuok... mano bandymai su sviesinimais tamsinimais doh.gif
ech.. nesiziuri verysad.gif

user posted image

o cia bandziau braizytis auksinio pjuvio linijas ir bandyt kazka isgaut pagal taisykles.... nezinau ar gavosi blush2.gif
jauciu, kad saule per zemai nusileido, nes kaip akcentus emiau lapus tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 16 lapkričio 2007 - 17:36
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 16:51)
knyga versta is anglu kalbos.Labai super.Jei kitose knygose apie PS sneka placiaja prasme,tai sioje vien tik fotografijai skirta PS.Drumbacele aciu,kad priminei,kad turiu sita knyga.Pavadinimas "Photoshop CS2 100 svarbiausiu temu vaizdziai"autorius nurodytas uzsienio by Lynette Kent.Kaina iki 25LT.

ceburaskinai,labai gerai susitvarkai su apsvietimu.belieka pavydet..O ta juodaplauke labai istirpsta tam fone..jei sugalvot temiskai kokia skrybelaite,ar kokia skarele ,kad atskirt juoda nuo juodo?

Aciu ir uz knygos pavadinima? Tiesa, kokiu ji leidimo metu?

Ir uz ideja juodaplauke isskirti is fono 4u.gif
Atsakyti
aš vėl balionines nuotraukas dedu..

user posted image

Ciburaska, man "Švelnumas" patinka. Emocijos, jausmai, žaismingumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 16 lapkričio 2007 - 17:06
Ciburaska, labai mielas momentas pagautas... smagu, kad drabuziukai suderinti ir neutraliai juodi... kazkaip akys tuomet krypsta tiesiai i taikini

Desiree.. labai originalu ax.gif bet balionas an atrodo pripiltas vandens ir krentantis is balkono blush2.gif ir tuoj tuoj uzkris ir sprogs..... bet gal tokia mintis ir yra? bet viskas kas originalu man laaabai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 16 lapkričio 2007 - 17:13
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 16, 16:01)
Aciu ir uz knygos pavadinima? Tiesa, kokiu ji leidimo metu?

Ir uz ideja juodaplauke isskirti is fono 4u.gif

tikrai knygyne rasi,manoji 2006metu SMALTIJOS leidyklos,pirkau pries pora men.Ideju daug,tik reikia turet laiko prisest ir jas vykdyt.

desiree,man kadrai su balioneliu 4u.gif ..norec ir as tokiu...man labai grazu,labai norec matyt j/b varianta,bet turbut sitas geriau ziuris..

vakar dienos "darbsciuju ranku burelis" dedu tik viena dalyvi,nes kitu dalyviu neatsiklausiau.Tiesa,pas mane grudo laikotarpis..viska matau per grudo akinius..Tik juos nusiimu,ir man niekas nesiziuri...zinau.praeis.bet siandien pas mane grudu metas hihihi.gif

user posted image
Atsakyti

nuoroda
Ciburaska cia radau si ta apie fotkinima su tamsiais plaukais pries juoda fona. Kaip ir maniau kad reikia apsviesti plaukus is nugaros. As turiu viena stidijine lempa su skeciu ir reflektoriu. Gerai butu dar viena tureti, bet...man nelabai iseina studijines foto--ne taip naturaliai ir spontaneiskai iseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 16 lapkričio 2007 - 17:25
Ciburaska, nemaciau tavo klausimo blush2.gif Ar tu taip ir negavai is manes to laiskelio? Siunciau, bet man sugrizo, paskui bandziau dar kelis kart, luzo kompas, nu zodziu. Jei ka dar galiu persiust blush2.gif
O knyga 2006 metu laidos, smaltijos leidyklos. Autore Lynette Kent. Vat tokia, tik lietuviskai.

Labai patiko Purienos voratinklis. Tokio net maciusi nesu.

Dar zinoma Californiagirl serija. wub.gif

Ciburaska, tavo svelnumas patinka, tik ar mano kompas blogai rodo, ar moters veidas padeges g.gif ir ranka, nuo saules, lyg ryskumo truktu, nu net nezinau kaip paaiskint.

vvvvv, man taip nepatinka isbalintas veidelis. Jis netinka sitam vaikiukui. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 16, 00:15)
Super butu kada nors prie arbatos pavartyti tikra albuma bigsmile.gif  rolleyes.gif Manau, kad taviskiai, ypac Tomukas, bus labai labai tau dekingi 

Prasom i svecius ax.gif Tik geda pasakyti, kad albuma vartyti reikes sedint prie kompo, nes nuotraukos metus nespausdintos blink.gif doh.gif Iskyrus keleta kurias remint norejau....O fotografuoju visus, tik maziukas pats naturaliausias nuotraukose iseina, tai dickiu nuotrauku rodymui per daug neturiu blush2.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 08:41)
Californiagirl  , nuostabi tavo serija  . Ar tu fotkinti nespalvotai, ar tvarkai spalvotas į j/b?

Verciu is spalvotu mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 12:02)
California - nebemoku objektyviai ir aš vertinti tavo nuotraukų - patinka smile.gif tik j/b norėtųsi truputį kitokio.. o šiaip noriu matyti spalvotai

Spalvotos ne kokios...fotografuota vakare, prie lemputes vonioj...baisokai geltonos, nesutvarkiua w/b niekaip biggrin.gif

QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 14:09)
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ar jums rodo?

Man super thumbup.gif Cia sigma 17-70mm macro? ax.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 17:15)

Patinka thumbup.gif Ir grudas siai fotai baisiai tinka thumbup.gif

Kas nematot mano maziaus maudyniu nuotrauku, negaliu paaislkinti kodel, nes kol kas jos neisimtos g.gif
DEkui uz komentarus 4u.gif

Desiree, patinka... rolleyes.gif Kaip kazkas sake, atrodo kad balionas vandens pripiltas biggrin.gif

Ciburaskos portretai labai techniskai svariai atlikti, saunuole thumbup.gif Pavydziu tokiu modeliu tau ax.gif
Atsakyti