Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 16, 14:58)
geras spalvas išgauni thumbup.gif  Bet pastebiu, kad ne prie dūšios man studijinės foto. Trūksta natūralumo joms. Nors.. studijinės studijinėms nelygu g.gif  Va, toji, kur Narajana buvo įdėjusi - rūkantis vyrukas - toji man patiko. 

Del studijines fotografijos... Zinau... su naturalumu kol kas sunkiai... Cia jau menas, kurio reikia mokytis, kaip bendrauti su fotografuojamu zmogumi, kad jis atsipalaiduotu... ir tuo paciu metu kaip pagauti tas jo naturalias israiskas, pozas, zvilgsni... To siekiu, kol kas tik pati prazia, kol kas techninius dalykus dar bandau perprasti...
Kadangi tai trecia fotosesija su lemputemis, dziaugiuos, kad bent sviesas normaliau reguliuot ismokau..., jau nebeperkalu tongue.gif .
O dar kada pasieksiu ta lygi, kai sviesom naturaluma iseis isgauti ax.gif Bet bandau, bandau... tongue.gif
Sita fotosesija pateike dar naujoviu - visai kitaip fotografuoti tamsiaplauki ir sviesiaplauki juodam fone.
Stai juodaplauke juodam fone:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 14:09)
serija apie voro namucius ax.gif

Man pirmoji super thumbup.gif Sviesos zaismas voratinkly wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 16 lapkričio 2007 - 15:54
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 16, 16:30)
Kaip nenoriu pirkti iš toli ir naudotą.. Turbūt teks. Fotolama, gal dar vienas atsirastų pas tave biggrin.gif

O kokie skaičiukai rašosi prie Nikon juostinuko? Pupeliuk, Silwio?

Mano F65
Papildyta:
Latoya, man irgi pirmoji thumbup.gif
Ciburaska - man irgi sunku komentuoti, nes nesu šio žanro mėgėja, bet techninė dalis super!!
Atsakyti
Ačius, Pupeliuk 4u.gif

Desiree, noriu paklausti, kaip orchidėjų nuotraukose išgauni tokį lyg aksominį efektą? Ar čia su juosta fotkinta?
Atsakyti
Is kokios knygos ten buvo skenuota apie akiu ryskinima? Koks jos pavadinimas?
Ar dar knygynuose yra pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 16 lapkričio 2007 - 16:13
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 16, 14:54)

Desiree, noriu paklausti, kaip orchidėjų nuotraukose išgauni tokį lyg aksominį efektą? Ar čia su juosta fotkinta?

juostelinės ten foto.
Mačiau dvi nuotraukas ND. Kažkas turi nuostabią otchidėją namuose.
O komentarus rašysim kiekvienai nuotraukai atskirai, ar abiems bendrą prie kurios nors foto?
Atsakyti
Pupeliuk,gal žinai - o ar ant tavo juostinuko gali būti tvirtinamas 50mm objektyvas?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 16, 17:07)
Pupeliuk,gal žinai - o ar ant tavo juostinuko gali būti tvirtinamas 50mm objektyvas?

Taip, galima, su juo ir fotografuoju daugiausia. Mano sąlyga renkantis juostinuką ir buvo tokia, kad tiktų maniškiai objektyvai, kad veiktų autofokusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 16:14)
Taip, galima, su juo ir fotografuoju daugiausia. Mano sąlyga renkantis juostinuką ir buvo tokia, kad tiktų maniškiai objektyvai, kad veiktų autofokusas smile.gif

Va va ir man autofokuso reikia... nes be jo tai pievos - akiniuota varna as ax.gif Dabar vis pasvajoju apie juostini Canona... doh.gif bankrotas bus jauciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 16:14)

Ui, kaip faina thumbup.gif Jei bus lemta, tai kitą savaitę turėsiu juostinuką ax.gif Jau stogas važiuoja nuo šios mintes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 16:03)
O komentarus rašysim kiekvienai nuotraukai atskirai, ar abiems bendrą prie kurios nors foto?

Komentarų užteks ir prie vienos, manau. Kad tik namų darbų užtektų biggrin.gif
Atsakyti
Ciburaska, man juoda gal labiau prie sirdies... ax.gif
baltoj rozine i oranzine man pasipjove.... kazkaip per daug spalvu pasirode, bet siaip is ties techniskai nepriekaistinga.. toks gyvas veidas, nuotaika.... zodziu gerai padirbeta drinks_cheers.gif

Pupeliuk, jau matau thumbup.gif eina sau..... thumbup.gif
kaip sako "glaz almaz" biggrin.gif

californiagirl, jau ir tavo matau wub.gif ziuriu kuo toliau tuo tusteja mano zodynas ir belieka kartotis blush2.gif NEPAKARTOJAMA!!! wub.gif

latoya, aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif mano vaikas per tamsus, tad su Picasa man nekas gavosi doh.gif dabar supratau kame saknys doh.gif

o voro gyvenviete irgi isverte is koto wub.gif ypac trecia foto.... wub.gif
po to perskaiciau, kad ir daugumai trecia patiko.... pasirodysiu neoriginali, bet negaliu nepagirt thumbup.gif

Puriena6, taipogi aciu uz paaiskinima del j/b.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 15, 23:18)
Galų gale turiu j/b fotkes iš Romos :

Man lb patiko pirmoj, kad jaučiasi judėjimas. Dar patiko trečia ir ketvirta.

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 23:33)
Idedu serija "Veidrodeli pasakyk..." biggrin.gif
Gaila, kad ne juostinis jb biggrin.gif

Californiagirl swoon.gif Kai fainai, nemoku apsakyt rolleyes.gif Labai gyvos nuotraukytės thumbup.gif

QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 14:09)
serija apie voro namucius ax.gif

Kur tu tokio grožio radai bigsmile.gif Fantastika. Realybėj nesu mačiusi tokio apšalusio voratinklio. Visos labai fainos thumbup.gif O trečią tikrai kabinčiau ant sienos. Tobula ax.gif
Papasakok apie fotografavimo sąlygas ax.gif Jau buvo tamsu?

Ciburaska, labai techniškos tavo nuotraukos thumbup.gif

Aš ir vėl iki 10 val marinuosiuosi darbe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 16 lapkričio 2007 - 16:41
p.s. Desiree, as dar prie apsikeitimu nesijungsiu... man dar iki to laaabai toli 4u.gif
Atsakyti