Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 13:09)

schmoll.gif
drauge... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 16, 14:05)
thumbup.gif nuotraukytes
Papildyta:
Paskutine fotosesija:
Telefone, telefone pasakyk, kas pasaulyje graziausia... tongue.gif
user posted image

Labai gražios ir fotogeniškos tavo draugės ax.gif Labai graži nuotrauka ir spalvos man patinka thumbup.gif O ką nors tvarkei su kompu (dėjai kontrasto, keitei spalvas), ar čia orginalas?
Atsakyti
Ca-girl man labai labai maudynes wub.gif thumbup.gif nu negaliu nepagirti.

Ciburaska - nu tikrai draugiu graziu turi thumbup.gif man ir sita foto labai patinka, spalvos ir svarumas thumbup.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 12:34)
Latoya, tavo foto j/b is vis tooooooooooooookios grazios..... ir tu gal pasidalintum keliom apdirbimo funkcijom  blush2.gif

aciu aciu wub.gif as kazkaip atkaliau ranka ir visur vienoda ta jb darau, su picasa, su PS neiseina taip...sviesinu, tamsinu, vel sviesinu tamsinu (su shadow) kol man patinka...bet cia toks apdirbimas mano vaikuui tinka, kai jis toks sviesus ir dar fonas kai sviesus, dedu glow efekta (irgi picasoj)

serija apie voro namucius ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ar jums rodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 16 lapkričio 2007 - 14:09
QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 14:09)

Rodo ir dar kaip! Paskutine verta kabeti ant sienos! Nuostabiai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Dabar tik atsidarė Pupeliuko nuotraukos iš Romos wub.gif Įspūdingos. Va ir vėl pasikartosiu - šiluma iš jų... Audžiu mintį dėl juostinuko. Nors, pirmas dalykas, kurį turiu gerai išmokti su skaitmena - tai kompozicija.

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 11:34)
na isduokit paslapti kaip isgaunat toki baltuma foto.... vakar iki 2 nakties sedejau prie kompo, knisau PS ir kitas programas kankinau, bet jokio rezultato....  doh.gif

Čia, beje, visai nedaug darbo su PS. Netaisyta nuotrauka turėjo mėlynymo. O aš pakoregavau su Auto color ir Auto contrast. Netgi nenorėjau šarpinti, kad nedingtų rūko minkštumas. Bet dabar jau ir nepamenu - gal vistik padariau "sharpen"? O gal ir maišau su kita foto... Ai, dar - čia ne juodai balta foto - čia toks iš tiesų nespalvotas vaizdas buvo smile.gif

Ciburaska, geras spalvas išgauni thumbup.gif Bet pastebiu, kad ne prie dūšios man studijinės foto. Trūksta natūralumo joms. Nors.. studijinės studijinėms nelygu g.gif Va, toji, kur Narajana buvo įdėjusi - rūkantis vyrukas - toji man patiko.

Latoya, žinai, ta paskutinioji su voratinkliu veža tikrai savo minimalizmu thumbup.gif O ta pirmoji - spalvomis paperka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 lapkričio 2007 - 15:08
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 11:14)
Jei kas dar nepastebėjot. I naujai prisijungę gal norit sudalyvaut  smile.gif

et, aš čia ir taip pakankamai reta viešnia, plius nelabai turiu tokių fotkių gerų. Maybe next time...

QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 15:09)

bigsmile.gif nu super...
Atsakyti
O gal žinote, kur parduodami juostiniai veidrodiniai, pvz., Nikon? Ar realu nusipirkti naują?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 16, 16:12)
O gal žinote, kur parduodami juostiniai veidrodiniai, pvz., Nikon? Ar realu nusipirkti naują?

Patariu ieškot skelbimuose ir dėvėto smile.gif man pasisekė, Fotolama kaip tik pasiūlė, bet tuo metu jau ieškojau skelbimuose. Už naują sumokėsi brangiai, o esmė juk optikoje.. oi kažko privėliau.. esmė ta, kad naujas kainuos brangiai, o dėvėtus, kartais net vos kelis kartus panaudotus gali pasisket labai pigiai nusipirkt, paieškok ebay ir panašiai, ten gali pasisekt neblogą nusipirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 lapkričio 2007 - 15:25
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 16, 15:12)

As susizgribau, kai jau parduotuvese nieko nebuvo like. Nikonas gamina tik 2 tipus juostiniu aparatu (o gal net viena), bet kainuoja jie baisiai daug. Situacija idomi. Kai buvo parduotuvese, naujas kainavo 800 kronu. Po kokio menesio dingo is parduotuviu ir naudoti pasipyle po 2000 kronu smile.gif As radau nauja vienoj kaimo foto parduotuvej. Matyt jis ten guli senokai, taigi nusipirkau uz 800 kronu su objektyvu. Manau dabar pats laikas paieskot. Gal kur nors dar guli.
Atsakyti
..

Ciburaska, matosi susidraugavai su šviesom. Nelabai ką galiu pakomentuot, nes studijinės foto vistk man nelabai. Bet tai svarbu, kad rezultatai vis gerėja 4u.gif

Tik vakar kalbėjom rodos, kad Latoya stilius jau atpažįstamas. Mane labai fainai nustebino prie šios dienos foto skaityti jos vardą.. Ir man trečioji laba patinka, nors ir pirmoji labai labai.

O Purienos žiemos vaizdą kažkur pražioplinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 16 lapkričio 2007 - 15:47
Kaip nenoriu pirkti iš toli ir naudotą.. Turbūt teks. Fotolama, gal dar vienas atsirastų pas tave biggrin.gif

O kokie skaičiukai rašosi prie Nikon juostinuko? Pupeliuk, Silwio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 lapkričio 2007 - 15:38
QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 15:09)

Gražu thumbup.gif Ypač pirma ir trečia 4u.gif Ir dar atsiminiau, kad nepagyriau tavęs už aną potretuką ax.gif Vis grįžtu pasigrožėti tomis akytėmis wub.gif
Atsakyti