Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 11 25, 13:36)
Čia vėl mano gera draugė mirksiukas.gif . Ar labai nieko gero? unsure.gif

o kam kojas nukirtai? Man asmeniškai smagiau žiūrėtūsi jei ant draugės nebūtų grūdo. O šiaip žiūrisi įdomiai smile.gif ...ir spalviškai primena tai ką kažkada rodei. Matosi, kad mokaisi - ne taip kaip nesakysiu kas užstrigę lygioj vietoj doh.gif unsure.gif

O, pasirodo su kojom viskas gerai - kažkaip pirma nerodė nuotraukos apačios. unsure.gif Apačioj biski prikirpčiau, o šone į kurią draugė biski pasisukus (na bent koja) palikčiau daugiau vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 25 lapkričio 2007 - 13:51
QUOTE(off topic @ 2007 11 25, 14:46)
jei ant draugės nebūtų grūdo.

Blin, uždėjau grūdą ir neišsaugojau originalo verysad.gif . Nereikėjo grūdo dėt? unsure.gif Taip norėjau pasendinti nuotrauką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 25, 13:51)
Blin, uždėjau grūdą ir neišsaugojau originalo verysad.gif . Nereikėjo grūdo dėt? unsure.gif  Taip norėjau pasendinti nuotrauką verysad.gif

Nežinau, Elina, čia gal skonio reikalas. O ir mano supratimas šiuo atveju toks... doh.gif Parašiau kaip pati bandyčiau daryt ir tiek. Bet gi matai, kad mano kol kas nebuvo kone nė vienos nuotraukos, kuri bent kiek pretenduotų bet vos daugiau nei į šeimyninį albumą...tavo buvo. Taip kad - vertink kaip eilinę menko supratimo žiūrovo nuomonę ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 22:34)
off topic, nenusprendžiu kuri geriau spalvota ar jb. jei pirmos kokybė tik šeimos albumui, tai ir antra neperleks jos.

aš pirmos apskritai į albumą nedėčiau sad.gif

user posted image
Atsakyti
O čia beveik netaisyta

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 25 lapkričio 2007 - 14:11
Elina, pirmoji buvo geriausia savo išraiška, emocija, išsidėstymu, tik to grūdo uch kaip nereikėjo schmoll.gif dabar ji atrodo tokia purvinesnė ir nekokybiška. na tik ta saulė nuo blico pasirodo doh.gif (galvojau kad tame kilmėlyje įausta doh.gif ) neakyla aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 25, 15:25)
Elina, pirmoji buvo geriausia savo išraiška, emocija, išsidėstymu, tik to grūdo uch kaip nereikėjo  schmoll.gif dabar ji atrodo tokia purvinesnė ir nekokybiška. na tik ta saulė nuo blico pasirodo  doh.gif (galvojau kad tame kilmėlyje įausta  doh.gif ) neakyla aš  blush2.gif

ne, nėra blico schmoll.gif . Atsispindi paveikslas 4u.gif
Atsakyti
Elina, man grūdas nieko visai. Rašiau apie blicą, pasirodo, paveikslas atsispinti, o įdomu, kai taip nutinka, PS negali padėt pablukint?
O šiaip - gražu, gera poza, kūno "gabaritai" neiškraipyti, nereikalingų šešėlių nėr 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 25 lapkričio 2007 - 14:30
QUOTE(bite maja @ 2007 11 25, 09:37)
vakar befotografuodama apie tave pagalvojau  hihihi.gif kad galėtum ir mus palepinti ūkanotojo Londono vaizdais  ax.gif ir jokių atsikalbinėjimų  schmoll.gif

blush2.gif bet atsikalbinejimu biski bus - rukas buna anksti ryte, kad pamatyti Londona ruke, reik i centra vaziuot, o su Guscium kol kas dar negaliu - per mazas, su teciu namie nebuna kol kas - labai mamyciukas blush2.gif man ir paciai knieti save isbandyt, bet kol kas niekaip nesigauna... ax.gif a toks atsikalbinejimas tinka bigsmile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 25, 10:29)
Stripuli, ko tu čia dabar taip? taigis tavo komentarai labai korektiški  drinks_cheers.gif tik komentuok į sveikatą.

drinks_cheers.gif as taip pat tik uz drinks_cheers.gif

tiesa, kas atidarysit nauja tema, gal galima salia manes Canon 40D prirasyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 25 lapkričio 2007 - 14:47
Sansara, tavo nuotraukos labai patiko smile.gif vanduo tikrai silkinis, ir kaip jau kazkas minejo antra fainiausia smile.gif siandien ir as belmonte lankiausi, tai jei kas gausis parodysiu smile.gif

Bite maja, esu didziausia gerbej atavo sitos panoramos, ir is vis man tie raudoni stogai ruke wub.gif tokia romantika wub.gif ta tik truksta taures vyno ir zidinio jaukaus, tai toki vaizda matai ......

Elina, tavo drauge fainuole. Liuks kai yra kas pozuoja smile.gif Labiausiai man tas netaisytas kadriukas kur atsispindejo paveikslas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 25 lapkričio 2007 - 14:53
QUOTE(de Nada @ 2007 11 25, 13:37)
Mieli zinovai, ka manot apie PENTAX K100D ?

reiktu gal fotolamos palaukt, jis didziausias technikos zinovas pas mus 4u.gif

Bitele, tavo panorama man biski ni to - kaire puse labai pagrusta, desnej erdvu g.gif
Elina - mokysies mokysies ir ziuerk ismoksi 4u.gif Visumoj jau geriau geriau, bet - pirmoj nuotraukoj man per daug PS. Tu, kai tavrkai nuotraukas, atsidarius iskart spausk ant eilutes, kur virs nuotraukos desniu klavisu ir dubliuok originala, o tai vis isaugai tik kopijas biggrin.gif antrojoj daugiau erves is sonu norisi ir blasko tas atspindys - reikejon ieskot kampo, kad jo nesimatytu, trecioji per daug apkarpyta mirksiukas.gif galvoju, kad jei ismoktum technine fotografijos puse, tai labai greit atrastum savo stiliu - tu kitaip pasauli nei kiti pasauli matai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti