Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 09:41)

Pasakykit man ar iš  150 kb įmanoma padaryt geros kokybės nuotrauką lapo formato? Neberandu originalo, kur Andrėja su skėčiu doh.gif , turiu tik sumažintą verysad.gif

Gal nepastebėjot mano klausimo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 11:51)

Pastebėjom mirksiukas.gif Tik įtariu, kad tai padaryti neįmanoma unsure.gif
Ciburaska, ačiū už paaiškinimą, kaip cropinti aciuks.gif
Aveda labai faina vaikiuko mimika thumbup.gif Nors žinau, kad tokio mimikos labai erzina, kai nori visai kitokią nuotrauką padaryti doh.gif Tada prasideda papirkinėjamai saldainiais blush2.gif Bet žiūriu aš čia ne viena taip vaikus gadinu lotuliukas.gif
Labai patiko Californiagirl vaikiuko slėpynės ir fotosesija vonioje. Labai jau natūralios nuotraukos, atrodo vaikiukas labai patenkintas vaizdu, kurį mato veidrodyje biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 16 lapkričio 2007 - 11:14
QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 10:51)

Elina, neįmanoma

Desiree, kokia tvarka viskas vyks? Gal jau dabar parašyti tau adresą ir az, gal ir numeriuką kartu, nes savaitgalį tikriausiai nebūsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 16 lapkričio 2007 - 11:03
QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 10:51)

Geriau pasiziurek nuotraukos dydi pikseliais ir pagal sia lentute matysi mirksiukas.gif
user posted image

Desiree, irasyk i mainu sarasiuka ir mane ax.gif
Kokie tiksliai ten reikalavimai foto, temai. Kiek supratau turesim atspausdinta siusti pastu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 16 lapkričio 2007 - 11:08
Sayonara, gaila. Na bet ištriniau iš sąraš. Ciburaska įrašiau.

Gal padarom taip, dar iki pirmadienio jei kas norės užsirašys, o pirmadienį nuo pat ryto nueikit į tą puslapį ir kaip komentarą užrašykit skaičių su savo vardu. Jei kas savaitgaliui išvažiuoja tai spėsit grįžti iki skaičiuko pasirinkimo.
Kol kas dalyvių 20. Tai jei niekas nesikeis ir rašykit skaičių nuo 1 iki 20. Tik peržiūrėkit komentarus į viršų, kad nesidubliuotų numeriukas.
O sąrašiuką sekmadienio vakarą pamaišysiu.
O tuo tarpu galit siųsti adresą i ąž.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 11:25)
Sayonara, gaila. Na bet ištriniau iš sąraš. Ciburaska įrašiau.

Gal padarom taip, dar iki pirmadienio jei kas norės užsirašys, o pirmadienį nuo pat ryto nueikit į tą puslapį ir kaip komentarą užrašykit skaičių su savo vardu. Jei kas savaitgaliui išvažiuoja tai spėsit grįžti iki skaičiuko pasirinkimo.
Kol kas dalyvių 20. Tai jei niekas nesikeis ir rašykit skaičių nuo 1 iki 20. Tik peržiūrėkit komentarus į viršų, kad nesidubliuotų numeriukas.
O sąrašiuką sekmadienio vakarą pamaišysiu.
O tuo tarpu galit siųsti adresą i ąž.

ir man gaila..
bet jei per savaitgalį mano asmeninėje krizėje nusišvies koks kadras, sugrįšiu į sąrašą.. gal kai liūdna, pamatysiu ką nors nepaprasto ir pagonių dievukai man padovanos vieną kitą vaizduką?..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 15, 21:41)
Atėjau su žiemiška ramybe smile.gif 

na isduokit paslapti kaip isgaunat toki baltuma foto.... vakar iki 2 nakties sedejau prie kompo, knisau PS ir kitas programas kankinau, bet jokio rezultato.... doh.gif

Latoya, tavo foto j/b is vis tooooooooooooookios grazios..... ir tu gal pasidalintum keliom apdirbimo funkcijom blush2.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 15, 23:18)
Galų gale turiu j/b fotkes iš Romos

nei vakar nerode foto nei siandien.... unsure.gif
idomu cia mano kompo problema ? g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 23:33)
Idedu serija "Veidrodeli pasakyk..." biggrin.gif

ir siu foto nerode ir nerodo...
nu kas dabar su mano kompu doh.gif
ir perkroviau ir nepadeda verysad.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 10:14)
Jei kas dar nepastebėjot. I naujai prisijungę gal norit sudalyvaut  smile.gif
http://fotografijumainai.blogspot.com/

nu ir cia neatidro doh.gif
viskas einu perkraudinet dar karta doh.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius smile.gif jei sukėliau kam nors norą fotografuoti į juostą šiomis nuotraukomis, tai vaidinasi gerai, bent tiek... nes buvau beveik pasirįžusi šveist į šiukšliadėžę tą juostą verysad.gif na bet pirmoji j/b su keliom pakenčiamom nuotraukom, tai manau visai nieko (prisiminus kaip rašė Narajana apie blogų/gerų kadrų santykį biggrin.gif )
Ciburaska, kompiuteryje nieko nedariau, kraštų netamsinau, o netgi atvirškiai juos biški apkarpiau, šie juodi kraštai (vinjetė) yra nuo mano Nikon 18-70mm DX (crop'intos matricos objektyvas) užsukto ant juostinio. Ant juostos užsukus DX objektyvą taip gaunasi. Na čia Sillwio ar Fotolama gali techniškiau paaiškinti.. nemoku pasakyti..
California - nebemoku objektyviai ir aš vertinti tavo nuotraukų - patinka smile.gif tik j/b norėtųsi truputį kitokio.. o šiaip noriu matyti spalvotai smile.gif

Atsakyti
na vis tiek nerodo foto verysad.gif
nelabai suprantu kas cia yra doh.gif ech kaip gaila...
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 13:33)
na vis tiek nerodo foto  verysad.gif
nelabai suprantu kas cia yra  doh.gif ech kaip gaila...

siunčiu nuorodą, ten yra ir spalvotos nuotraukos iš Romos, bet rasi ir čia dėtas j/b wink.gif
Papildyta:
Vvv, parašyk, kai atsidarysi, nuorodą išimsiu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 lapkričio 2007 - 13:14
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 12:40)
siunčiu nuorodą, ten yra ir spalvotos nuotraukos iš Romos, bet rasi ir čia dėtas j/b wink.gif

thumbup.gif nuotraukytes
Papildyta:
Paskutine fotosesija:
Telefone, telefone pasakyk, kas pasaulyje graziausia... tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 16 lapkričio 2007 - 13:05
Pupeliuk, aciu uz nuorodele... bet ir jos man neatidare...
jauciu kazkokios problemos atsirado kompe...
kai pasitaisys tai brukstelsiu tau az, atsiusi dar karta... okis? mirksiukas.gif 4u.gif

Ciburaska, cia tu? flirt.gif
Atsakyti