Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara, man labiu labiausiai patinka antroji. Tokia liekna, auksta, ritmiska, rami ir gili.

Didziausias prielankumas, Jums mergiotes, uz susisteminta medziaga.Tiesiog tapau Jusu fane:)))
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 17:24)
na ir mano RŪKAI. man sepijos ir medžių periodas  lotuliukas.gif bet sepijų neturiu drąsos dėt, tik viena pati grožiuos  blush2.gif todėl jb variantai  mirksiukas.gif

aha, paskutinė ledas thumbup.gif tokia šiek tiek mistiška. ir dar antroji nuotrauka labai patinka.
kiek ten viena grožėsies, grait ir mums rodai savo sepias tongue.gif

šiandien aš ir grožėjausi rūku. tik ne gamtoj, bet mieste ax.gif
taigis Ūkanotasis Vilnius

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš labai mėgstu fotografuoti gamtą smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
bitemaja, sergi ir tu kvadratu? lotuliukas.gif
ne, sepijos nerodysiu. ji pas mane per dauge sepijinė lotuliukas.gif action parsisiunčiau, kuri paverčia į ryyyškią sepiją, tai dabar durniuoju blush2.gif šiaip nedaug kam sepija visai patinka, na žuveliokui tik mūsų lotuliukas.gif
na tik mažą mažą parodysiu doh.gif
user posted image

ir pavyzdys apie "šilkinį vandenį" ir išlaikymo įtaką rezultatui. meniškumo neieškokit, visai atsitiktiniai pavyzdžiai doh.gif
user posted image
Exposure time: 0.00625
F number: 5.6
ISO speed rating: 200

user posted image
Exposure time: 0.2
F number: 36
ISO speed rating: 200
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 lapkričio 2007 - 21:39
O aš šian tik pražaidžiau su senom nuotraukom unsure.gif

dar
mažintas originalas
user posted image

ir po
user posted image
Atsakyti
Sansara, o man tavo sepija patinka smile.gif nors ta pati j/b dar geresnis variantas. (beje, as jos noriu smile.gif )
Bites Majos trecioji - man geriausia, tokia ramybe, ir upe ir rukas - atitinkantis siandienos nuotaika.

Sansara, o tu vandeni is virsaus nuo uztvankos fotografavai?
Atsakyti
Kartais tureciau buti isrankesne... Bet, Sansara, man tavo visos 3 nuotraukos patinka wub.gif O ypac 2 ir 3. Gera i jas akis paganyti.
Silkinis vanduo wub.gif Pati svajoju ismeginti ....

Bite maja, Taviskes visos kaip is atviruku wub.gif super tiesiog, as suzaveta, ant sienos kabinti!!!!!! Grozis tiesiog wub.gif

Pienes pukas grazios nuotraukyciu spalvos smile.gif

Off topic, as nuotraukyte apkarpyciau. Bet jei seimos albumui tai smagu pasiziureti i tokia isdykele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 24 lapkričio 2007 - 22:26
de Nada, ten tose foto įmestose iš viršaus (vienintelis pavyzdys kurį turėjau su ilgu ir trumpu išlaikymu), o šiaip turiu visais rakursais blush2.gif tik nenusprendžiu kuri pati pačiausia. o šiaip gana neįdomios jos blush2.gif bet vien dėl pavyzdžio pažadu įmesti. ax.gif

off topic, nenusprendžiu kuri geriau spalvota ar jb. jei pirmos kokybė tik šeimos albumui, tai ir antra neperleks jos. bet jei norisi ištraukti kažką iš tamsos ar negero atspalvio ir tai pavyksta, puiku thumbup.gif
Atsakyti
Beveik isidrasinau ir bandau viena nuotrauka ikelt

Nepatiko, istryniau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 24 lapkričio 2007 - 22:59
QUOTE(de Nada @ 2007 11 24, 22:39)
Beveik isidrasinau ir bandau viena nuotrauka ikelt

Nepatiko, istryniau  ax.gif

beje visai nebloga foto buvo mirksiukas.gif kiek tamoka, biški pašviesinus, gal dangaus pakirpus nedaug ir visai puiki nuotaika gaunasi iš kelionės parsivežta ax.gif nelabai ir su kompozicija prasilenkta. drąsiau 4u.gif
Atsakyti
Oi merginos, kokie rukai 4u.gif
Sansaros antroji ir tecioji (sepija man visai ziurisi mirksiukas.gif ), Biteles pirmoji ir trecioji... Biteles dar ir todel, kad namus primena... rolleyes.gif Grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Ojej,persiprasau.Vakar primigus permazai baliuonu paleidau.Merginos jus visos saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik siandien pamaciau kamputyje,kad ten jusu daugiau yra.mat po visu surinktu temu Sansariuko varda uzmaciau tai ir susimakalavau blush2.gif

Kiek ruku.... wub.gif grazu....Man abieju mergyciu patiko.Labiausiai tai Sansara pataike -sepijinis.Niu man jis toks siltas..iki negaliu...toks atrodo vos vos brekstantis rytas..su saules garais biggrin.gif pezu,ale grazu.Anos tokios ziemines,o sitoji wub.gif ...

Tiesa,Sansara,man rodos su vandeniu tavo bandymas puikiai ysigyvendino.reiktu pabandyt ir man.Sugundei. bigsmile.gif

pienes pukas,daugkam patinka fotografuot gamta,bet ce ateinam mokintis.butu smagu,jei prisistatytum[kuo fotografuoji,kokia patirtis etc],o siu fotografiju man spalvos plastmasines.Na netikros...
Atsakyti