Sansara, man labiu labiausiai patinka antroji. Tokia liekna, auksta, ritmiska, rami ir gili.
Didziausias prielankumas, Jums mergiotes, uz susisteminta medziaga.Tiesiog tapau Jusu fane:)))
QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 17:24)
na ir mano RŪKAI. man sepijos ir medžių periodas bet sepijų neturiu drąsos dėt, tik viena pati grožiuos todėl jb variantai
aha, paskutinė ledas tokia šiek tiek mistiška. ir dar antroji nuotrauka labai patinka.
kiek ten viena grožėsies, grait ir mums rodai savo sepias
šiandien aš ir grožėjausi rūku. tik ne gamtoj, bet mieste
taigis Ūkanotasis Vilnius
Aš labai mėgstu fotografuoti gamtą
bitemaja, sergi ir tu kvadratu?
ne, sepijos nerodysiu. ji pas mane per dauge sepijinė action parsisiunčiau, kuri paverčia į ryyyškią sepiją, tai dabar durniuoju šiaip nedaug kam sepija visai patinka, na žuveliokui tik mūsų
na tik mažą mažą parodysiu
ir pavyzdys apie "šilkinį vandenį" ir išlaikymo įtaką rezultatui. meniškumo neieškokit, visai atsitiktiniai pavyzdžiai
Exposure time: 0.00625
F number: 5.6
ISO speed rating: 200
Exposure time: 0.2
F number: 36
ne, sepijos nerodysiu. ji pas mane per dauge sepijinė action parsisiunčiau, kuri paverčia į ryyyškią sepiją, tai dabar durniuoju šiaip nedaug kam sepija visai patinka, na žuveliokui tik mūsų
na tik mažą mažą parodysiu
ir pavyzdys apie "šilkinį vandenį" ir išlaikymo įtaką rezultatui. meniškumo neieškokit, visai atsitiktiniai pavyzdžiai
Exposure time: 0.00625
F number: 5.6
Exposure time: 0.2
F number: 36
Kartais tureciau buti isrankesne... Bet, Sansara, man tavo visos 3 nuotraukos patinka O ypac 2 ir 3. Gera i jas akis paganyti.
Silkinis vanduo Pati svajoju ismeginti ....
Bite maja, Taviskes visos kaip is atviruku super tiesiog, as suzaveta, ant sienos kabinti!!!!!! Grozis tiesiog
Pienes pukas grazios nuotraukyciu spalvos
Off topic, as nuotraukyte apkarpyciau. Bet jei seimos albumui tai smagu pasiziureti i tokia isdykele
Silkinis vanduo Pati svajoju ismeginti ....
Bite maja, Taviskes visos kaip is atviruku super tiesiog, as suzaveta, ant sienos kabinti!!!!!! Grozis tiesiog
Pienes pukas grazios nuotraukyciu spalvos
Off topic, as nuotraukyte apkarpyciau. Bet jei seimos albumui tai smagu pasiziureti i tokia isdykele
de Nada, ten tose foto įmestose iš viršaus (vienintelis pavyzdys kurį turėjau su ilgu ir trumpu išlaikymu), o šiaip turiu visais rakursais tik nenusprendžiu kuri pati pačiausia. o šiaip gana neįdomios jos bet vien dėl pavyzdžio pažadu įmesti.
off topic, nenusprendžiu kuri geriau spalvota ar jb. jei pirmos kokybė tik šeimos albumui, tai ir antra neperleks jos. bet jei norisi ištraukti kažką iš tamsos ar negero atspalvio ir tai pavyksta, puiku
off topic, nenusprendžiu kuri geriau spalvota ar jb. jei pirmos kokybė tik šeimos albumui, tai ir antra neperleks jos. bet jei norisi ištraukti kažką iš tamsos ar negero atspalvio ir tai pavyksta, puiku
QUOTE(de Nada @ 2007 11 24, 22:39)
beje visai nebloga foto buvo kiek tamoka, biški pašviesinus, gal dangaus pakirpus nedaug ir visai puiki nuotaika gaunasi iš kelionės parsivežta nelabai ir su kompozicija prasilenkta. drąsiau
Oi merginos, kokie rukai
Sansaros antroji ir tecioji (sepija man visai ziurisi ), Biteles pirmoji ir trecioji... Biteles dar ir todel, kad namus primena... Grazu
Sansaros antroji ir tecioji (sepija man visai ziurisi ), Biteles pirmoji ir trecioji... Biteles dar ir todel, kad namus primena... Grazu
Ojej,persiprasau.Vakar primigus permazai baliuonu paleidau.Merginos jus visos saunuoles Tik siandien pamaciau kamputyje,kad ten jusu daugiau yra.mat po visu surinktu temu Sansariuko varda uzmaciau tai ir susimakalavau
Kiek ruku.... grazu....Man abieju mergyciu patiko.Labiausiai tai Sansara pataike -sepijinis.Niu man jis toks siltas..iki negaliu...toks atrodo vos vos brekstantis rytas..su saules garais pezu,ale grazu.Anos tokios ziemines,o sitoji ...
Tiesa,Sansara,man rodos su vandeniu tavo bandymas puikiai ysigyvendino.reiktu pabandyt ir man.Sugundei.
pienes pukas,daugkam patinka fotografuot gamta,bet ce ateinam mokintis.butu smagu,jei prisistatytum[kuo fotografuoji,kokia patirtis etc],o siu fotografiju man spalvos plastmasines.Na netikros...
Kiek ruku.... grazu....Man abieju mergyciu patiko.Labiausiai tai Sansara pataike -sepijinis.Niu man jis toks siltas..iki negaliu...toks atrodo vos vos brekstantis rytas..su saules garais pezu,ale grazu.Anos tokios ziemines,o sitoji ...
Tiesa,Sansara,man rodos su vandeniu tavo bandymas puikiai ysigyvendino.reiktu pabandyt ir man.Sugundei.
pienes pukas,daugkam patinka fotografuot gamta,bet ce ateinam mokintis.butu smagu,jei prisistatytum[kuo fotografuoji,kokia patirtis etc],o siu fotografiju man spalvos plastmasines.Na netikros...