Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 24, 05:14)
vvvv,nelabai ryski nuotraukyte,fokusiuko nematau,paclonuociau ta kampo linija,o ir seip,manau tikrai turi stipresniu kadru.Tiesa,su j/b matau susitvarkai  mirksiukas.gif .Beja avatarcikas,tai liuks.Maliuonu susipazint.kad ir smulkiai matau,ale avatarciko mintis grazi  4u.gif

aciu 4u.gif o as vis galvojau kas su ta foto negerai.... doh.gif
o del juoda balta tai mokausi rolleyes.gif smagu kad gaunasi blush2.gif gera pradzia puse darbo cool.gif tongue.gif

o avatara kada isidrasinsiu ir didesni imesiu susipazinimui blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 10:34)
dėkui, ale ne mano vienos nuopelnas. po didelį balioną ir Dejavu, ir biteimajai  wub.gif aš tai naujokė tame, tai kaip tamsoje blūdiju, ką čia paspaudus, kad kas pasidarytų  blush2.gif bet žiūriu bendromis pastangomis visai neblogai gaunasi  thumbup.gif

netgi labai puikiai 4u.gif
visa rytaprasedejau nebe supermamoj, o bloge lotuliukas.gif
Atsakyti
o cia i temos pabaiga idesiu jums savo DJ meski hihihi.gif kazkuo man si foto miela... tokia seimos albumui tongue.gif
cia bandziau su tamsu/sviesu zaisti, nes mano foto visada labai tamsios buna.. idedu sviesiausia, bet nezinau kitu akimis ar ji nepersviesinta? g.gif

ir kaip su ta erdve is kaires... ar tokiam zvilgsniui jos pakanka?

aisku kas uz naturaluma tai labai nekritikuokit rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Sansara - 4u.gif uz ideja, tau, Dejavu ir Bitelei uz igyvendinima po daug daug 4u.gif Saunuoles merginos - aciu labai 4u.gif pabandysiu ryt ir as kazkaip sugrupuot ka turiu ir parasysiu jums kuriai 4u.gif

vvvv, del paskutiniu tavo nuotrauku g.gif pirmoje toks vaizdas, kad visas rubas isdeges - per daug konrtasto. O antrojoj man pirmiausia nepatinka blicas (man jis niekur nepatinka, jei ka mirksiukas.gif ), o ir su kompozicija kazkas netvarkoj g.gif bet zuikis tavo tai meilybe wub.gif

Sillwio, azkas tavo nuotraukose ne taip, tik nelabai suprantu kas unsure.gif

Pupeliuk 4u.gif patiko tavo Zirniaus nuotraukos, ypac pirmoji - saltoji wub.gif ... o juostele sarmo priduoda - sakyk, koks ten ISO g.gif Ir dar, ta nuotrauka, kur pas Victora temoj idejai - wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 24, 13:55)
vvvv, del paskutiniu tavo nuotrauku  g.gif pirmoje toks vaizdas, kad visas rubas isdeges - per daug konrtasto. O antrojoj man pirmiausia nepatinka blicas (man jis niekur nepatinka, jei ka mirksiukas.gif ), o ir su kompozicija kazkas netvarkoj g.gif  bet zuikis tavo tai meilybe wub.gif

aha pirmoji jau supratau kad i siuksliu kibira arba is naujo apdirbinet... ax.gif
o va del to blico matyt ir kvailai sviesinasi tos foto... veidas isblyksta.... per tamsi aplinka buvo, teko pablicint....
na cia senesnes foto, teks naujas kepti.. gal bus labiau vykusios ax.gif

aciu uz nuomone 4u.gif
Papildyta:

va cia be blico... tik ne mano zuikis.... turbut kitas reikalas... tik rankyte nukirpta, akys centre ir erdves matau zvilgsniui truksta.... bet cia kaip pavyzdys be blico ir su blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 24 lapkričio 2007 - 14:09
pakartoju nuorodą, kad nenusimestų http://fotografuojam.blogspot.com/
lotuliukas.gif

buvom belmonte, tokių rūkų prifotografavau blush2.gif žiūrėsim ar nors kas bus verta dėmesio. bet ta migla mane užbūrė, kaip pasakoj jaučiaus wub.gif ir ant krioklio pasitreniravau šilkinį vandenį gaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 lapkričio 2007 - 14:48
QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 15:48)
pakartoju nuorodą, kad nenusimestų http://fotografuojam.blogspot.com/
lotuliukas.gif

buvom belmonte, tokių rūkų prifotografavau  blush2.gif žiūrėsim ar nors kas bus verta dėmesio. bet ta migla mane užbūrė, kaip pasakoj jaučiaus  wub.gif ir ant krioklio pasitreniravau šilkinį vandenį gaut.

Vaje smile.gif su nekantrumu laukiu tavo bandymu smile.gif

vvvvv, tiek tavo dukrytes tiek kito berniuko nuotraukytes man labai mielos. Ir nieko joms netruksta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 24 lapkričio 2007 - 14:57
Wyshnia, iso 400, mažiau negaliu naudot, nes fotografuota kambary, kur šviesos nelabai daug..

Sansara, Dejavu, Bite ir kiti - super padirbėjot thumbup.gif aš šiuo metu visai neturiu laiko blush2.gif tai neišeina prisidėt..

Sansara, buvau ir aš šiandie ryte išėjus pavaikščiot su fotoaparatu, bet toks jausmas, kad nekažką būsiu prifotografavus, mieste rūkas kažkoks truputį išsisklaidęs sad.gif na reiks juostą nešt ryškint ir tada žiūrėsiu, tikiuosi bus kas nors gero ax.gif lauksim tavo bandymų 4u.gif

Vvvv, mielos paprastos šeimyninės nuotraukos 4u.gif Dėl blykstės sutinku su Wyshnia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 24 lapkričio 2007 - 15:06
Sansara, Pupeliuk lauksim rezultatu wub.gif tikiu, kad bus perliuku mirksiukas.gif

Drumbacele, smagu, kad patiko 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Pabandžiau "pakankint" šian senesnes nuotraukas prisiminus j/b "pratybas unsure.gif .
Turėjau va tokią (pamažinau tik)
user posted image

Po "pratybų" gavos va kas unsure.gif

user posted image

Tiesą sakant nesu patenkinta, bet bent vaiko gal biski daugiau matosi
Atsakyti
na rūkų pirmas įspūdis nekoks blush2.gif šabakštynai, krūmynai, šiukšlynai lotuliukas.gif o rūkas atrodo didesnis buvo, nei gavos g.gif na pora kadrų gal ir įdomesni. vanduo šilkinis, bet ar įdomus - abejoju doh.gif tiesiog mokymosi procesui dar vienas praktinis užsiėmimas. dabar šeimyna neleidžia paredaguot RAW'ų. tai nežinau kada įmesiu
Atsakyti
na ir mano RŪKAI. man sepijos ir medžių periodas lotuliukas.gif bet sepijų neturiu drąsos dėt, tik viena pati grožiuos blush2.gif todėl jb variantai mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

ir turbūt geriausia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 lapkričio 2007 - 17:39