Ajas, fokusas nubėgęs - ir man taip atrodo. Taip norisi pamatyti į ką vaikas žiūri
Silwio, nežinau - mano neprofesionalia akimi žiūrint lyg ir nieko netrūksta. Ir labai gera žiūrėti...
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 19:46)
nieko prieš, laukiam betkokios iniciatyvos.
tik nesuprantu, kažko neleidžia man vienos nuorodos įdėt
duosiu vyrui HTML kodą pažiūrinėt dėl praplėtimo
jau
tik nesuprantu, kažko neleidžia man vienos nuorodos įdėt
duosiu vyrui HTML kodą pažiūrinėt dėl praplėtimo
jau
o dabar liuks viskas. man patinka. aš dar per savaitgalį pabandysiu parankiot nuorodų įvairiausių.
QUOTE(ajas @ 2007 11 23, 20:53)
Sansara & Co
Kad liūdna nebūtų įmetu nuotraukytę kritikai Žiūriu žiūriu, ar tik fokusas nenugrybavęs
Kad liūdna nebūtų įmetu nuotraukytę kritikai Žiūriu žiūriu, ar tik fokusas nenugrybavęs
man ko tai nežinau... kažko trūksta mano akiai
QUOTE(sillwio @ 2007 11 23, 21:00)
Ko trūksta? Iš visų pusių žiūriu ir nesuprantu, gerai ar nelabai. Bandžiau žuvėdrą įklonuot. Blogai
čia ir kažkas ne taip. man ta jachta ne vietoj gal kairėj pusėj geriau būtų. net nežinau o gal tiesiog vandens per daug...
ajas, man patinka tas skvarbus zvilgsnis... del erdves kol niekas nerase, man jos netruko.... bet kai paskaiciau, tai gal ir pritarciau.... tik va man vis uzkliuna tas apsvietimas ant nosytes labiausiai issiryskines galetu jis kazkaip svelnesni perejima turet...
sillwio, labai ramina... laivelis gal ir karsciausiam taskeli, bet kazkaip judesys man visada asocijuojasi is kaires i desine, tad noretusi, kad jis butu kairej pusej ir plauktu i desine......... ir gal truputi truputi apacioj vandens per daug....
net geda rasyt savo pastabas tokiu sauniu nuotrauku autoriui..... jei nepataikiau savo nepatyrusia akim tai is anksto sorry
sillwio, labai ramina... laivelis gal ir karsciausiam taskeli, bet kazkaip judesys man visada asocijuojasi is kaires i desine, tad noretusi, kad jis butu kairej pusej ir plauktu i desine......... ir gal truputi truputi apacioj vandens per daug....
net geda rasyt savo pastabas tokiu sauniu nuotrauku autoriui..... jei nepataikiau savo nepatyrusia akim tai is anksto sorry
Silwio, vistik aš renkuosi pirmąjį laivelio variantą. Antrasis man kažkodėl nuobodokas.
Sillwio, man bures kampas tarsi varomoji laivelio jega.... tad atsirades kairej pusej nepakeite situacijos, nes pagal bure jis man vel bando isplaukti is kadro.. t.y. i kaire
gal ir vel klystu nors foto rami, bet man atrodo, kad sioks toks vejelis pucia i ta bure, tad ji man ir nurodo krypti.....
gal ir vel klystu nors foto rami, bet man atrodo, kad sioks toks vejelis pucia i ta bure, tad ji man ir nurodo krypti.....
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 15:09)
http://fotografuojam.blogspot.com/
dar tik rėmai lipdysim ant jų viską
kas turit kokios pasistemintos informacijos, siųskit man į e-mailą ieva.vincer@gmail.com
dar tik rėmai lipdysim ant jų viską
kas turit kokios pasistemintos informacijos, siųskit man į e-mailą ieva.vincer@gmail.com
Pabandysiu ir kazka atsiusti is studiju.
ir as bndau viena idet...
mokausi su FS avatara pasidariau savo autoportreta
idejau, bet ziuriu balta ko tai per daug akina
Sveiki,
Sansara,zaviuosi tavo sugebejimu sitaip puikiai veikti.Blogas be priekaistu,taip tvarkyngai surinktas.Ten dabar mirkstu,kiek visko gero pririnkus..balionai tau malacius.Aciu.
ajas,man patiko pasirinktas fotografavimo kampas,bet fokuso noretusi 'aiskesnio'.. tiesa,toji koregavimui skirta foto.Nu ir vaizdzialiai pas jum tamsta...Dar pasakyk,kad per langa matai visa tai,tai visai patikesiu...
silwio,labai jau ruke paskendes laivelis,bet veikia raminanciai.
vvvv,nelabai ryski nuotraukyte,fokusiuko nematau,paclonuociau ta kampo linija,o ir seip,manau tikrai turi stipresniu kadru.Tiesa,su j/b matau susitvarkai .Beja avatarcikas,tai liuks.Maliuonu susipazint.kad ir smulkiai matau,ale avatarciko mintis grazi
Sansara,zaviuosi tavo sugebejimu sitaip puikiai veikti.Blogas be priekaistu,taip tvarkyngai surinktas.Ten dabar mirkstu,kiek visko gero pririnkus..balionai tau malacius.Aciu.
ajas,man patiko pasirinktas fotografavimo kampas,bet fokuso noretusi 'aiskesnio'.. tiesa,toji koregavimui skirta foto.Nu ir vaizdzialiai pas jum tamsta...Dar pasakyk,kad per langa matai visa tai,tai visai patikesiu...
silwio,labai jau ruke paskendes laivelis,bet veikia raminanciai.
vvvv,nelabai ryski nuotraukyte,fokusiuko nematau,paclonuociau ta kampo linija,o ir seip,manau tikrai turi stipresniu kadru.Tiesa,su j/b matau susitvarkai .Beja avatarcikas,tai liuks.Maliuonu susipazint.kad ir smulkiai matau,ale avatarciko mintis grazi
silwio,isduok paslapti savo paskutiniuju bandymu pas victor'a temoj.cia su Lense correction,ar kazkaip kitaip ta zmogeli priartinai?labai ydomu,nes niekaip neatitraukiu akiu.Atrodo,kaip du skirtingi kadrai.Vienas su muiline,kitas su gera optika..neuzmigsiu dabar..
Ačiū visiems už komentarus Pripažįstu, kad nuotraukoj tiesiog mano vaikas, nothing more...
Jei būtų pro langą, tai tikiuosi ką nors kokybiškesnio pavyktų nufotkint Mes daug keliaujam aplinkui, todėl dažniausia neturiu galimybės pasirinkti dienos meto, saulės kampo... (žodžiu, blogam šokėjui ir grindys kreivos )
Visiems redagavusiems nuotrauką dovanoju po balionėlį Pamačiau, kiek daug galima iš vieno net ir nevykusio kadro išspausti
Zuvialiuk, čia tau vaizdelis pro verkiantį mano langą
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 24, 06:14)
ajas.. tiesa,toji koregavimui skirta foto.Nu ir vaizdzialiai pas jum tamsta...Dar pasakyk,kad per langa matai visa tai,tai visai patikesiu...
Jei būtų pro langą, tai tikiuosi ką nors kokybiškesnio pavyktų nufotkint Mes daug keliaujam aplinkui, todėl dažniausia neturiu galimybės pasirinkti dienos meto, saulės kampo... (žodžiu, blogam šokėjui ir grindys kreivos )
Visiems redagavusiems nuotrauką dovanoju po balionėlį Pamačiau, kiek daug galima iš vieno net ir nevykusio kadro išspausti
Zuvialiuk, čia tau vaizdelis pro verkiantį mano langą