Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 15:24)
Abo, man antra pagal apdirbima artimiausia.. kitos labai jau nenaturalios...
tik va ta sviesa ant pilvuko...  g.gif  nors galima interpretuot ivairiai.. pvz kad saule glosto pilvuka ir pan  biggrin.gif
alkune uzkliuvo, kad visa netilpo ir veidas gal kiek persviestas.... ir desinej pusej tie spinduliukai kazkaip kliuna....
Dar pakomentuosiu biggrin.gif
alkūne specialiai pakirpta, nes visa ir dar vietos palikus labai riebi atrodo doh.gif biggrin.gif
Spinduliukų ir visokių alia šudukų tai aš norėjau, čia render spinduliukai uždėti.
O vat veido nesutvarkau niekaip sad.gif nebent J/B daryčiau, bet šitos nuotraukos aš nenoriu J/B
Atsakyti
Sansara, as pamaniau, kad gal geriau deti ne nuoroda, o nukopijuoti informacija is linko... Nes dabar ji yra o panaikins linka, ir nebeliks info. As tik nzn ar cia nebus pazeistos kieno nors teises g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 15:43)
Sansara, as pamaniau, kad gal geriau deti ne nuoroda, o nukopijuoti informacija is linko... Nes dabar ji yra o panaikins linka, ir nebeliks info. As tik nzn ar cia nebus pazeistos kieno nors teises  g.gif

šiaip turbūt būtina prieš kopijuojant gaut leidimą. g.gif o linką daug saugiau. įmetei ir tiek doh.gif na o jei išnyks - ką darysi g.gif ištrinsim. lotuliukas.gif atsiras naujų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 16:24)
Stipruli ir as radau uodega  biggrin.gif bet sunkiai... o ji ir turetu buti foto vinis, bet per ilgai jos ieskot reikia  ax.gif

Tame ir bajeris buvo, kad sunkiai ta uodega turėjo rastis smile.gif Nuotrauka - mįslė "surask asilą". Jei būtų uodega foto vinis, tai ką aš žinau. Negi čia toks jau nepaprastas daiktas, vertas kalt į matomiausią vietą?

Abo, man geriausia antra nuotrauka. Iš esmės pagal apdirbimą labiausiai patiktų ketvirta, bet ten tas šviesos "blynas" susilieja pagal faktūrą su tavo pilvuku, nebesuprasi, kas kur...
O šiaip - puikiai atrodai 4u.gif

Sansara, blogas - superinis. Perskaičiau ir pagalvojau, kad kol susidėsiu visą info į smegeninę, nupušiu... Šiaip seivinausi iš temų į Wordinį failą jūsų patarimus, bet čia geriau viskas susisteminta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Abo man ir antros tonuotė labiausiai patinka. gal kad ryškumas nesugadintas filtrais ar kažkuo ir prie plaukų spalvos labai tinka mirksiukas.gif

asilo uodegą šiaip ne taip radau. pralinksminai stipruli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 17:27)
pralinksminai stipruli mirksiukas.gif

ir as is pradziu maniau, kad stripulis biggrin.gif paskaityk atidziau nika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 16:34)
ir as is pradziu maniau, kad stripulis biggrin.gif paskaityk atidziau nika wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu pasakė, kad karatė lanko, tai sakau nuo to labai stipri moteris pasitaikė blush2.gif optinė apgaulė doh.gif
Atsakyti
Sansara, čia tau user posted image
Šaunuolis tu thumbup.gif

latoya, labai šauniai vaikutį nufotkinai wub.gif

Stripuli, norėtųsi iš arčiau matyti tavo nuotraukų herojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 23, 16:48)
Sansara, čia tau  user posted image
Šaunuolis tu thumbup.gif

dėkui blush2.gif pavargau... einu pailsėsiu ir naujų idėjų prigalvosiu sau ant galvos lotuliukas.gif
reikia sugalvot kažkaip DUK sutraukti vienon vieton, kaip kad čeburaška buvo antroj temojpadarius ir turbūt kaip vieną straipsniuką įmesti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 17:07)
dėkui  blush2.gif pavargau... einu pailsėsiu ir naujų idėjų prigalvosiu sau ant galvos  lotuliukas.gif
reikia sugalvot kažkaip DUK sutraukti vienon vieton, kaip kad čeburaška buvo antroj temojpadarius  ir turbūt kaip vieną straipsniuką įmesti.  g.gif

Saunuole, Sansara 4u.gif Vakare tau i pasta imesiu si bei ta.
Atsakyti

Sansara, lenkiu galva 4u.gif Saunuole 4u.gif thumbup.gif

Klausimas vienas - kai bloge spaudi ant nuorodos - linko, tas linkas nukreipia tave i kita puslapi, bet pacio blogo nelieka. Na nzn ar aiskiai issireiksiu, bet ar nebutu patogiau, kad blogas liktu, o paspaudus nuoroda atsirastum naujam lange? Ar taip imanoma padaryt?

Ciburaska, Sansara, kaip jus taip sugebat. ax.gif Bandziau kazkada susikurti bloga, ale patingejau pasiaiskint, taip ir liko uzregistruotas bet tuscias. Gal kada pasiklausinesiu, pasinagrinesiu, ismoksiu pati ax.gif

Stripuli, viska lyg jau ir pasake apie nuotraukas.

Patiko Latoyos berniukas. Man irgi tamsokas veidukas.

Abo, man pirma ir antra patiko.

Perziuresiu savo info, jei bus kas naujo ir idomaus - permesiu.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 23, 17:50)
Sansara, lenkiu galva  4u.gif  Saunuole  4u.gif  thumbup.gif

Klausimas vienas - kai bloge spaudi ant nuorodos - linko, tas linkas nukreipia tave i kita puslapi, bet pacio blogo nelieka. Na nzn ar aiskiai issireiksiu, bet ar nebutu patogiau, kad blogas liktu, o paspaudus nuoroda atsirastum naujam lange? Ar taip imanoma padaryt?

pažiūrėjau, bet nerandu, kad galima būtų ką pakeisti. Gal dar Sansara ką atras. Paprastas variantas - ant nuorodos paspausti dešinį pelės mygtuką ir pasirinkti "open in new window"
Atsakyti