Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu aš irgi gal parodysiu ką nors.
Fotosesija tokia autoportretinė

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 23 lapkričio 2007 - 15:05
http://fotografuojam.blogspot.com/
dar tik rėmai smile.gif lipdysim ant jų viską 4u.gif

kas turit kokios pasistemintos informacijos, siųskit man į e-mailą ieva.vincer@gmail.com

labai norėčiau ir Narajanos straipsniuką apie apšvietimą įmest, tik noriu jos atsiklausti 4u.gif bijau autorines teises pažeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 17:42)
Ciburaska liko du numeriukai 10 ir 18. Kurį renkiesi?  4u.gif

18
Savo adresa parasiau tau i AZ mirksiukas.gif

Atsakyti
Stripuli, gyli tikrai jauciu, o ir asilo uodega radau lotuliukas.gif

QUOTE(Abo @ 2007 11 23, 16:05)
Nu aš irgi gal parodysiu ką nors.
Fotosesija tokia autoportretinė

kaip suprantu fotografavai save su blykste ir dar pries veidrodi. Nelabai man tas blykstes sviesos blynas.... O pilvukas grazus smile.gif kaip ir mamyte smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 16:09)
http://fotografuojam.blogspot.com/
dar tik rėmai smile.gif lipdysim ant jų viską  4u.gif

kas turit kokios pasistemintos informacijos, siųskit man į e-mailą ieva.vincer@gmail.com

labai norėčiau ir Narajanos straipsniuką apie apšvietimą įmest, tik noriu jos atsiklausti  4u.gif bijau autorines teises pažeisti  blush2.gif

Sansara tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 15:13)
kaip suprantu fotografavai save su blykste ir dar pries veidrodi.  Nelabai man tas blykstes sviesos blynas....  O pilvukas grazus smile.gif kaip ir mamyte smile.gif

nei su blykste (man sunku ir taip lakstyt užsistačius, kur jau blykstė dar), nei prieš veidrodį biggrin.gif aš tokio stiliaus norėjau, tai ir padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 23, 16:15)
nei su blykste (man sunku ir taip lakstyt užsistačius, kur jau blykstė dar), nei prieš veidrodį biggrin.gif aš tokio stiliaus norėjau, tai ir padariau  g.gif

labai srtipriai apdirbta nuotrauka su PS , todel sunkusuprasti kaip buvo fotografuota.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 15:20)
labai srtipriai apdirbta nuotrauka su PS , todel sunkusuprasti kaip buvo fotografuota.

Fotografija labai paprasta, viskas ryšku ir aišku. Tačiau man buvo neįdomu į ją žiūrėt, jų net nerodysiu
Atsakyti
Stipruli ir as radau uodega biggrin.gif bet sunkiai... o ji ir turetu buti foto vinis, bet per ilgai jos ieskot reikia ax.gif

Abo, man antra pagal apdirbima artimiausia.. kitos labai jau nenaturalios...
tik va ta sviesa ant pilvuko... g.gif nors galima interpretuot ivairiai.. pvz kad saule glosto pilvuka ir pan biggrin.gif
alkune uzkliuvo, kad visa netilpo ir veidas gal kiek persviestas.... ir desinej pusej tie spinduliukai kazkaip kliuna....
bet mamyte be galo grazi wub.gif o pilvukas... ech.. atrodo kaip seniai tai buvo pas mane wub.gif

Sansara, man tai be galo sunku skaityt baltas raides ant juodo fono... daug geriau butu jei txt'as butu ant balto fono.... rolleyes.gif na bet gal cia tik man rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 23 lapkričio 2007 - 15:26
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 15:24)
Abo, man antra pagal apdirbima artimiausia.. kitos labai jau nenaturalios...
tik va ta sviesa ant pilvuko...  g.gif  nors galima interpretuot ivairiai.. pvz kad saule glosto pilvuka ir pan  biggrin.gif
alkune uzkliuvo, kad visa netilpo ir veidas gal kiek persviestas.... ir desinej pusej tie spinduliukai kazkaip kliuna....
bet mamyte be galo grazi  wub.gif o pilvukas... ech.. atrodo kaip seniai tai buvo pas mane wub.gif

Dėkui doh.gif , veidas tikrai labai padegintas, einu dirbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 16:24)

Sansara, man tai be galo sunku skaityt baltas raides ant juodo fono... daug geriau butu jei txt'as butu ant balto fono....  rolleyes.gif na bet gal cia tik man  rolleyes.gif

man taip pat sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 23, 12:43)
ten tas kur desiree sukūrė, man ir patinka savo forma. mums bus kaip tik. kaip užvadinsim savo blog'ą?

Jei norit galiu, musu reikmems sukurti paprastuti puslapiuka, kur galesim sudeti savo 1-o puslapio straipsniukus, galeciau pakurti ir galerijuke, kur talpintume foto...
Jei sudomino, galiu iki ryt ryto primesti bent apytiksliai kaip kas ten bus..., o jau su laiku pagal savo poreikius galetume tobulinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 15:24)
Sansara, man tai be galo sunku skaityt baltas raides ant juodo fono...

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 15:26)
man taip pat sunku  blush2.gif

be problemų,pakeisiu mirksiukas.gif
Atsakyti