Nu aš irgi gal parodysiu ką nors.
Fotosesija tokia autoportretinė
http://fotografuojam.blogspot.com/
dar tik rėmai lipdysim ant jų viską
kas turit kokios pasistemintos informacijos, siųskit man į e-mailą ieva.vincer@gmail.com
labai norėčiau ir Narajanos straipsniuką apie apšvietimą įmest, tik noriu jos atsiklausti bijau autorines teises pažeisti
kas turit kokios pasistemintos informacijos, siųskit man į e-mailą ieva.vincer@gmail.com
labai norėčiau ir Narajanos straipsniuką apie apšvietimą įmest, tik noriu jos atsiklausti bijau autorines teises pažeisti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 17:42)
Ciburaska liko du numeriukai 10 ir 18. Kurį renkiesi?
18
Savo adresa parasiau tau i AZ
Stripuli, gyli tikrai jauciu, o ir asilo uodega radau
kaip suprantu fotografavai save su blykste ir dar pries veidrodi. Nelabai man tas blykstes sviesos blynas.... O pilvukas grazus kaip ir mamyte
Sansara tau
QUOTE(Abo @ 2007 11 23, 16:05)
kaip suprantu fotografavai save su blykste ir dar pries veidrodi. Nelabai man tas blykstes sviesos blynas.... O pilvukas grazus kaip ir mamyte
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 16:09)
http://fotografuojam.blogspot.com/
Sansara tau
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 15:13)
nei su blykste (man sunku ir taip lakstyt užsistačius, kur jau blykstė dar), nei prieš veidrodį aš tokio stiliaus norėjau, tai ir padariau
QUOTE(Abo @ 2007 11 23, 16:15)
nei su blykste (man sunku ir taip lakstyt užsistačius, kur jau blykstė dar), nei prieš veidrodį aš tokio stiliaus norėjau, tai ir padariau
labai srtipriai apdirbta nuotrauka su PS , todel sunkusuprasti kaip buvo fotografuota.
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 15:20)
labai srtipriai apdirbta nuotrauka su PS , todel sunkusuprasti kaip buvo fotografuota.
Fotografija labai paprasta, viskas ryšku ir aišku. Tačiau man buvo neįdomu į ją žiūrėt, jų net nerodysiu
Stipruli ir as radau uodega bet sunkiai... o ji ir turetu buti foto vinis, bet per ilgai jos ieskot reikia
Abo, man antra pagal apdirbima artimiausia.. kitos labai jau nenaturalios...
tik va ta sviesa ant pilvuko... nors galima interpretuot ivairiai.. pvz kad saule glosto pilvuka ir pan
alkune uzkliuvo, kad visa netilpo ir veidas gal kiek persviestas.... ir desinej pusej tie spinduliukai kazkaip kliuna....
bet mamyte be galo grazi o pilvukas... ech.. atrodo kaip seniai tai buvo pas mane
Sansara, man tai be galo sunku skaityt baltas raides ant juodo fono... daug geriau butu jei txt'as butu ant balto fono.... na bet gal cia tik man
tik va ta sviesa ant pilvuko... nors galima interpretuot ivairiai.. pvz kad saule glosto pilvuka ir pan
alkune uzkliuvo, kad visa netilpo ir veidas gal kiek persviestas.... ir desinej pusej tie spinduliukai kazkaip kliuna....
bet mamyte be galo grazi o pilvukas... ech.. atrodo kaip seniai tai buvo pas mane
Sansara, man tai be galo sunku skaityt baltas raides ant juodo fono... daug geriau butu jei txt'as butu ant balto fono.... na bet gal cia tik man
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 15:24)
Dėkui , veidas tikrai labai padegintas, einu dirbt
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 16:24)
man taip pat sunku
QUOTE(bite maja @ 2007 11 23, 12:43)
ten tas kur desiree sukūrė, man ir patinka savo forma. mums bus kaip tik. kaip užvadinsim savo blog'ą?
Jei norit galiu, musu reikmems sukurti paprastuti puslapiuka, kur galesim sudeti savo 1-o puslapio straipsniukus, galeciau pakurti ir galerijuke, kur talpintume foto...
Jei sudomino, galiu iki ryt ryto primesti bent apytiksliai kaip kas ten bus..., o jau su laiku pagal savo poreikius galetume tobulinti...
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 15:24)
Sansara, man tai be galo sunku skaityt baltas raides ant juodo fono...
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 15:26)
man taip pat sunku
be problemų,pakeisiu