Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bite, jie spausdina nestandartinį dydį, tik reikia nurodyti standartinio ilgio trumpąją kraštinę - tarkim 10, 13, 15, 20 cm, o ilgoji gaunasi, kokia gaunasi pagal nuotrauką, tik kartais visgi lieka balti krašteliai. Ir būtinai nurodyk, kad nieko netaisytų, nes bus kaip man verysad.gif o nešti gali ir tiff, ir jpg, iki A4 užtenka ir jpg formato manau.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 13:35)

ok. dėl "blogo" sukūrimo matau visi palaiko. nes savanorių padėt aptvarkyti nuorodas yra ir panašiai  thumbup.gif tai gal ten kur desiree sukūrė savo reikia galvot  g.gif photoblogs labai tinkama mums įdėja blush2.gif o gal kas geresnių žino? aš tai iki šiol tik skaičiau juos, o kažkaip kurti nesiruošiau  blush2.gif tai nesigilinau kur geri, blogi, patogūs  doh.gif tai paieškosiu ko po pietų  4u.gif einam siaubt virtuvės  thumbup.gif

Manau, kad www.blogas.lt irgi neblogas variantas... As pati ten savo esu susikurusi... va galite paziureti kaip ten kas... http://www.blogas.lt/dianazak
tik i turini nekreipkit demesio nes 100 metu netvarkytas.....
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 23, 12:20)
Vvvv, akys yra pagrindinis objektas šioje nuotrokoje, jos ne centre

dekuj, zinosim 4u.gif
manau israiska kiekvienoj aplinkoj igauna vis kitoki atspalvi 4u.gif mirksiukas.gif

off topic, daug balioneliu nuotaikai pakelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 23, 13:11)
Manau, kad www.blogas.lt irgi neblogas variantas... As pati ten savo esu susikurusi... va galite paziureti kaip ten kas... http://www.blogas.lt/dianazak
tik i turini nekreipkit demesio nes 100 metu netvarkytas.....

man ten biški betvarkė pasirodė kaip vyras davė šią nuorodą. šiaip jau baigiu sukurti ten kur ir desiree sukūrė blush2.gif ten google blogai. visai simpatiškai pasirodė administravimas. tik vat nesugalvoju kaip talpinti info g.gif ar visus kaip narius blogo po vieną užregitruoti doh.gif ar tiesiog išdalinti admino pasijungimo duomenis ir tiek. o pabaigoj jau pasirašysit kas ten ką talpinat blush2.gif
Atsakyti
Aš už blogą, bet visiškai neįsivaizduoju, kaip anys daromi, tai...
Ta proga bandau įkelt dar vieną pernykštę nuotrauką, nukirpau apačią, kad nebūtų horizontas per vidurį.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 14:23)
man ten biški betvarkė pasirodė kaip vyras davė šią nuorodą. šiaip jau baigiu sukurti ten kur ir desiree sukūrė  blush2.gif ten google blogai. visai simpatiškai pasirodė administravimas. tik vat nesugalvoju kaip talpinti info  g.gif ar visus kaip narius blogo po vieną užregitruoti  doh.gif ar tiesiog išdalinti admino pasijungimo duomenis ir tiek. o pabaigoj jau pasirašysit kas ten ką talpinat  blush2.gif

oooo tai saunu, kad jau kuri 4u.gif
nezinau kaip ten viskas vyksta tame google bloge, tai nelabai galiuir patarti smile.gif
Atsakyti
daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sansarai uz ideja, jei reik kokios pagalbos sakyk mirksiukas.gif

mano nuotaikos irgi nekokios, neistraukia nuotrauku is hardo verysad.gif na nieko, keleta dar siunciau tevams, ne viskas prarasta...

kaip jums sita?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 23, 14:38)
mano nuotaikos irgi nekokios, neistraukia nuotrauku is hardo verysad.gif na nieko, keleta dar siunciau tevams, ne viskas prarasta...

kaip jums sita?
[

Super, Latoya thumbup.gif

Užjaučiu dėl nuotraukų, atsimenu, kad jau buvau susinervijus, kai vyras, fotiką beknebinėdamas, porą kartų išrynė po pustrečio šimto nuotraukų (ir visada atrodo, kad būtent tos tai jau buvo geriausios), o čia, kai tiek...
Bet pati irgi pagalvojus ne visas dar susikėliau į CD... Gal reik sėst ir tą padaryt...

Įmetu dar vieną to paties periodo, irgi nukirpta apačia ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 23 lapkričio 2007 - 13:47
QUOTE(Sansara @ 2007 11 23, 13:23)
ten google blogai. visai simpatiškai pasirodė administravimas. tik vat nesugalvoju kaip talpinti info  g.gif ar visus kaip narius blogo po vieną užregitruoti  doh.gif ar tiesiog išdalinti admino pasijungimo duomenis ir tiek. o pabaigoj jau pasirašysit kas ten ką talpinat  blush2.gif

kad nebūtų betvarkės, manau, kad nereikia dalint. tegul būna 2-4 prižiūrintys žmonės ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 11 23, 13:38)

kaip jums sita?

užjaučiu dėl nuotraukų verysad.gif

o šita man labai patinka. tik gal šiek tiek per tamsu g.gif net nežinau..
Atsakyti
stripuli, tavo pirmoje nuotraukoje nematau jokio akcento... ziuri ir tokia tustuma, bet kartu ir betvarkele nuo nereikalingu elementu... reiketu kazka akcentuoti visgi... man grazus tik tas tiltelis po kaire....

o antrojoje vaikai per daug issibarste.. kaip pagrindinis vaikas i kuri krenta akis yra ryskiai aprengtas, bet jis gaunasi visai kraste nuotraukos... gal pakadruok kazkaip kitaip... gal sutalpink tik tuos tris ar du vaikus... net nezinau..
is manes menka patareja, bet visgi....

latoya, gal dar yra vilciu del nuotrauku??????? unsure.gif
beje geras kadras pagautas, smagi mimika, bet nuotrauka man per tamsi.. tokia juodai pilka, niuri.. gal spalvota geriau ziuretusi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 23 lapkričio 2007 - 14:00
tai parašykit man į AŽ kas nors savo e-mailus, kas nori prisidėt prie blog'o redagavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 23, 14:50)
stripuli, tavo pirmoje nuotraukoje nematau jokio akcento... ziuri ir tokia tustuma, bet kartu ir betvarkele nuo nereikalingu elementu... reiketu kazka akcentuoti visgi... man grazus tik tas tiltelis po kaire....

o antrojoje vaikai per daug issibarste.. kaip pagrindinis vaikas i kuri krenta akis yra ryskiai aprengtas, bet jis gaunasi visai kraste nuotraukos... gal pakadruok kazkaip kitaip... gal sutalpink tik tuos tris ar du vaikus... net nezinau..
is manes menka patareja, bet visgi....

Gera iš tavęs patarėja 4u.gif
Tik aišku, tų nuotraukų jau neperdirbinėsiu, tiesiog deduosi patarimus į galvą ateičiai. Šįsyk - akcentas smile.gif

O prie to - asilo uodega kaip akcentas smile.gif Jei rimtai, ar kompozicija šitoj nuotraukoj gera pagal trečdalių taisyklę, ar kažkas vis dar ne taip? Nes karpiau bandydama išgaut teisingą kadravimą, o nuotraukos idėja - atraskit asilą, nieko meniška... Pokštas ir tiek. Man neįgudusia akim atrodo, kad gal pavyko pagaut nuotraukos gylį, bet kaip yra iš tiesų, nežinau.
user posted image
Atsakyti