kaip smagu, kai yra norinčių grįžti prie juostelės
aš kažkada purčiausi ir sakiau "jau skaitmeninio tai tikrai niekada niekada nepirksiu"
desiree, kada tu ten buvai numačius "pasidalint" kam siųsti foto reiks
pupeliuk - susilydžiau nuo tavo juostelinių foto... stabdau minti galvoje, kad neprisiminčiau kur zenitas mano sode guli (bet gi prisimenu )...
pusės vakar įdėtų nuotraukų nematau... palaikykit bent pusę paros. ateinu iš ryto, o nėr ką žiūrėt. matau kažkas buvo ir kažkas dar giria, kad gražu. o kas - galiu tik mintyse nusipiešti. negaliu visą parą online kabėti
pupeliuk - susilydžiau nuo tavo juostelinių foto... stabdau minti galvoje, kad neprisiminčiau kur zenitas mano sode guli (bet gi prisimenu )...
pusės vakar įdėtų nuotraukų nematau... palaikykit bent pusę paros. ateinu iš ryto, o nėr ką žiūrėt. matau kažkas buvo ir kažkas dar giria, kad gražu. o kas - galiu tik mintyse nusipiešti. negaliu visą parą online kabėti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 15, 21:41)
man gražu, tik pakarpyčiau. nelabai galiu ginčytis dėl kokybės, bet žiemos tylą jaučiu..
QUOTE(bite maja @ 2007 11 15, 21:49)
tai tada sumaišiau katiną su kažkieno kito ar ten tavo buvo ta nuotrauka su dideliai katino ūsais?
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 15, 23:16)
katins buvo mano.. tas su akim, kur kažkas vos nuo kėdės nenuvirto..
QUOTE(sayonara @ 2007 11 16, 09:18)
taip ir galvojau, bet buvai biški dingus, o tas katins man kažkaip į tavo panašus pasirodė, tai kažkaip pagalvojau, kad niką pasikeitei
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 09:26)
norėjau iki šeštadienio laukti, o paskui pradėti adresų dalybas. Prieš šventes paštas turės darbelio, tai taip išvengsim nuotraukų vėlavimo bet tai tik mano nuomonė.
Tik nesumąstau kaip traukti kas kam siunčia ir kaip dalintis adresiukais.
Tik nesumąstau kaip traukti kas kam siunčia ir kaip dalintis adresiukais.
aišku. lauksim šeštadienio
o kaip traukt sudaryt reik permaišytą sąrašą. o po to gal tegu visi skaičiuką renkasi. gal nepuls visi vieno skaičiaus rinktis o paskutinis kas lieka - tau
QUOTE(Sansara @ 2007 11 16, 08:27)
aišku. lauksim šeštadienio
o kaip traukt sudaryt reik permaišytą sąrašą. o po to gal tegu visi skaičiuką renkasi. gal nepuls visi vieno skaičiaus rinktis o paskutinis kas lieka - tau
kol kas ir aš tik tokį variantą turėjau. o adresus. Gal tada surenku visus. Ir persiunčiu tik po vieną. Taip visi kassiunčia, žinos kam siunčia. o mes lauksim, nežinodami iš ko atkeliaus.
QUOTE(bite maja @ 2007 11 16, 09:21)
taip ir galvojau, bet buvai biški dingus, o tas katins man kažkaip į tavo panašus pasirodė, tai kažkaip pagalvojau, kad niką pasikeitei
man kūrybinė, dalykinė ir maitinimosi krizė, todėl esu dingus..
o kad katins panašus - faktas..
Papildyta:
Desiree, mane vis tik išbrauk..
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 08:33)
kol kas ir aš tik tokį variantą turėjau. o adresus. Gal tada surenku visus. Ir persiunčiu tik po vieną. Taip visi kassiunčia, žinos kam siunčia. o mes lauksim, nežinodami iš ko atkeliaus.
Uffa Sayonara.
Jei kas dar nepastebėjot. I naujai prisijungę gal norit sudalyvaut
http://fotografijumainai.blogspot.com/
Aveda - liuksiska sunaus nuotraukyte o jau piktas
ir tik sayonaros pacitavime pamaciau Purienos ziema. Gera... Ir tas medis tinka o cia jau Lt tiek siego
ir tik sayonaros pacitavime pamaciau Purienos ziema. Gera... Ir tas medis tinka o cia jau Lt tiek siego