Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ajas @ 2007 11 22, 17:20)
Išsiunčiau tau ir kitiems, kurių emailus radau  blush2.gif  Tikiuosi nieks nesupyks  unsure.gif 

dėkui ajas 4u.gif nustebinai thumbup.gif maloniai mirksiukas.gif
o ir vaizdelis toks thumbup.gif
Atsakyti
Išsiunčiau tau ir kitiems, kurių emailus radau  blush2.gif  Tikiuosi nieks nesupyks  unsure.gif 
Jei kas nors negavęs irgi norėtų bandyti nuotrauka koreguoti su PS, tuomet parašykit kur siųsti  smile.gif

O į ND albumą sukelsim kiekvienas pats?  g.gif

man irgi atsiuskit vaidulia@yahoo.com

bet nematau reikalo taip vargintis, juk galima uzejus i fotki ta foto originalia atsisiust paciam ir apdorot ax.gif
Atsakyti
Jei kas nors negavęs irgi norėtų bandyti nuotrauka koreguoti su PS, tuomet parašykit kur siųsti  smile.gif

O į ND albumą sukelsim kiekvienas pats?  g.gif

ajas atsiųsk ir man korekcijai į kristina48@gmail.com. Noriu ir aš pabandyti, kol laisvo laiko yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 22, 18:48)
bet nematau reikalo taip vargintis, juk galima uzejus i fotki ta foto originalia atsisiust paciam ir apdorot  ax.gif

drinks_cheers.gif
Visi, kurie dar norit, nuotraukos originalą jau galit rasti ND albume mirksiukas.gif
Atsakyti
Opa, pabandžiau ant paprasto popieriaus, na aš apakus kokybe... Kol kas liuks, o spausdinau net ne best'ą nusistačius...
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 22 lapkričio 2007 - 20:58
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 22, 13:11)
uf.. kai perskaiciau, pagalvojau kada is vis speji fotoaparata i rankas paimt  doh.gif
stipri motera esi  wub.gif saunuole  thumbup.gif

Na gal ne taip parasiau blush2.gif , vyras i namus sugrizta, tik laaabai velai vakare. Realiai, tik sekmadieni bunam visi kartu.

QUOTE(bite maja @ 2007 11 22, 13:12)
na, kaip tyčia vakar radau apie naktinį fotografavimą  mirksiukas.gif
http://aphex.wordpre...afavimas-nakti/

ACIU thumbup.gif

Kadangi Bite maja man taip pasitarnavo, ir man pavyko dar sianakt issitempti vyra i gatves, tai rodau rezultata. Is kart pasakykit, ar nors viena verta demesio, ar visas mest lauk??? Pirma karta fotografuoju nakti, be stovo...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visos kirptos, siek tiek taisiau kontrasta ir pasarpinau.

Abo, o tu kazka nustatinejai? Na nezinau, as gal tikejausi geresnes kokybes. Bandysiu ryt atspausdint keleta nuotrauku, paziuresiu dar karta.

Ajas, aciu uz nuotraukyte. Bandysim ka nors kurti.
Atsakyti

Desiree uzuojauta heart.gif heart.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 21, 11:23)
, o be to ir tavo katės! rolleyes.gif juk nieks čia  į nieką nepretenduoja irnesakyk.gif o bus kaip gražus prisiminimas 4u.gif

...

o as galiu savo suni bigsmile.gif nes be jo daugiau nieko nesugalvoju biggrin.gif dar viena mintis ramybes neduoda,bet gali taip but kad ji tik ir liks mintim doh.gif ne jus vienos panikuojat,man irgi sunku unsure.gif
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 22, 10:02)

Dar norėjau paklausti, dėl jūsų naudojamų rėmelių. Kalbu apie Absolute Sharpening Web. Ar ilgai teko laukti emailo po to, kai pervedėt $ ??? Nes aš pervedžiau, ir jau savatė, kaip nesulaukiu ats iš to žmogelio.  unsure.gif

as kai nusipirkau man irgi neatsiunte,rasyk e-mail`a,nors jie sako kad issiuncia is karto,bet kartais uzstringa gal kas,jis tikrai atsius,tik parasyk mirksiukas.gif
Zuvialia,geras kadras wub.gif
Opa man paskutine thumbup.gif trecioj akina sviesos,antroj blasko tie sviesuliukai,dar pirma miela wub.gif
Sansara sveikinimai 4u.gif 4u.gif nors as irgi nesuspejau per laiko trukuma,nei ka parodyt nei prabalsuot blush2.gif
Atsakyti
labs, įdedu porą juostinių kadrų:

Šaltų ir šiltų spalvų pavyzdžiai biggrin.gif patinka man šios juostos spalvos - Kodak Portra VC rolleyes.gif Kažkoks vaikas vienodas gavosi, savoa tipiška išraiška, tik fonas skirias hihihi.gif

user posted image

Šitoj biški su ragais gavosi, ai niekis irnesakyk.gif

user posted image

Kitų pakomentuosiu ryt, einu gult 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 lapkričio 2007 - 23:38
Opa, man ta antra naktine tokia... gal, kad mano dabartine nuotaika atitinka. Atrodo... na ne tai kad ilgesys, bet kazkokia tustuma - miestas, sviesos, o kazkaip istusteje... technines puses pakomentuot visai negaliu, tik lyginant su maniskem muilinem raudonos spalvos ne per daug :)zodziu, nuotauka mano 4u.gif
Papildyta:
Pupeliuk, tavo nuotraukos kazkokios per blankios mano akiai, bet kai prisimenu tavo darbus prie menines fotografijos, tai nelabai turiu teises kritikuot. Kita vertus, tau sios nuotraukos siltos, o as turiu tokia viena, kuri man begalini ilgesi kelia - tai vat kitiems paziurejus joje nieko nera. nezinau net, matyt per daug laiko turiu ir kabinejuos (demesio stoka pasireiskia blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 22 lapkričio 2007 - 23:56
QUOTE(Opa @ 2007 11 22, 21:09)
Kadangi Bite maja man taip pasitarnavo, ir man pavyko dar sianakt issitempti vyra i gatves, tai rodau rezultata. Is kart pasakykit, ar nors viena verta demesio, ar visas mest lauk??? Pirma karta fotografuoju nakti, be stovo...

nu džiugu, jei padėjau biggrin.gif
o statei self-timer'į? kokybiškiausios pirmos dvi (lempos-žvaigždės patinka). o labiausiai patinka paskutinė. tik trūksta kokybės (iš kurios vietos fotkinai?) g.gif o priešpaskutinėj šviesos išdegusios. gal reikėjo su nustatymais pažaist g.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 22, 23:37)
labs, įdedu porą juostinių kadrų:

Šaltų ir šiltų spalvų pavyzdžiai biggrin.gif patinka man šios juostos spalvos  - Kodak Portra VC rolleyes.gif Kažkoks vaikas vienodas gavosi, savoa tipiška išraiška, tik fonas skirias hihihi.gif

man pirma patinka.
vaikio rūbai prie aplinkos priderinti abiejose nuotraukose hihihi.gif
Atsakyti
Labas, gal galetu kas nors pagelbeti, ar cia neisileidziate naujoku 4u.gif
Jau anksciau prasiau, kad paaiskintumet kodel tokios neaiskios nuotraukos smile.gif
Dar karta ikeliu blogas nuotraukas, ka ne taip padariau, prasau paaiskinti ax.gif
user posted image
Cia su SPORT rezimu
user posted image

g.gif ko tokios mazos isikelia, nu zodziu nemoksa verysad.gif
Atsakyti