Uzsiverciau darbais, fotografija atidejau kuriam laikui i sali. Kaip jus spejat tiek prirasyt?
Begu nors paskaityt.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 11 21, 22:05)
temoje "Fragmentas". reikia nufotografuoti bet kokio daikto, pastato, kūrinio, gyvio ar nesvarbu ko fragmentą. gali būt ir makro foto, ir namo, upės, krūmo, lapo... na žodžiu pafantazuokit tiesiog, kad tai ne visas daiktas, o kažkuri dalelė, įdomi, fotogeniška, gal netikėta, gal būdingiausia tam objektui
Sveikinu, Sansara, su laimejimu SAUNUOLE
Gera, gili tema
Ziuriu ND paskutiniu metu faini - apie nuotraukos esme minti susimastyti verciantys...
QUOTE(Elina @ 2007 11 21, 22:33)
Apskritai, šitos autorės visos foto- nerealios. Aš tikrai niekad neišlaušiu tokios kokybės ]
Fainas darbelis...
Elina, svarbu Tavo noras ir uzsispyrimas. Niekas is karto nepasidaro Reikia, kad ir mazais zingsneliais, uzsispyrus judeti pirmyn link siektino idealo... Siam kely su laiku surasi savo krypti, savo stiliu, padarysi savo nuotraukas-perliukus.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 21, 20:50)
..Kovoju su apsvietimu..
Nuotrauka kabina
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 11 21, 11:17)
o mane panika apėmė dėl mainų nebežinau, kokią nuotrauką siųst. kaip ir buvau jau sugalvojus, bet dabar vėl pradėjau galvot, kad gal vis tik ne nu žodžiu...
Mane irgi apeme
Atsiprasau as praleidau daug... Esu irgi mainuose uzsiregistravusi... Kokie dabar veiksmai? Kada issiusti reikia? Kur suinoti kam ir kur siusti? Labai atsiprasau, bet praleidau siuos dalykus
Desiree, uzuojauta