Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki!
Uzsiverciau darbais, fotografija atidejau kuriam laikui i sali. Kaip jus spejat tiek prirasyt?
Begu nors paskaityt.

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 11 21, 22:05)
temoje "Fragmentas". reikia nufotografuoti bet kokio daikto, pastato, kūrinio, gyvio ar nesvarbu ko fragmentą. gali būt ir makro foto, ir namo, upės, krūmo, lapo... na žodžiu pafantazuokit  mirksiukas.gif tiesiog, kad tai ne visas daiktas, o kažkuri dalelė, įdomi, fotogeniška, gal netikėta, gal būdingiausia tam objektui  cool.gif

Sveikinu, Sansara, su laimejimu 4u.gif SAUNUOLE thumbup.gif

Gera, gili tema wub.gif

Ziuriu ND paskutiniu metu faini - apie nuotraukos esme minti susimastyti verciantys... rolleyes.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 21, 22:33)
Apskritai, šitos autorės visos foto- nerealios. Aš tikrai niekad neišlaušiu tokios kokybės ]

Fainas darbelis...
Elina, svarbu Tavo noras ir uzsispyrimas. Niekas is karto nepasidaro mirksiukas.gif Reikia, kad ir mazais zingsneliais, uzsispyrus judeti pirmyn link siektino idealo... Siam kely su laiku surasi savo krypti, savo stiliu, padarysi savo nuotraukas-perliukus.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 21, 20:50)
..Kovoju su apsvietimu..

Nuotrauka kabina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 11 21, 11:17)
o mane panika apėmė dėl mainų  biggrin.gif nebežinau, kokią nuotrauką siųst. kaip ir buvau jau sugalvojus, bet dabar vėl pradėjau galvot, kad gal vis tik ne  unsure.gif nu žodžiu...

Mane irgi apeme unsure.gif
Atsiprasau as praleidau daug... Esu irgi mainuose uzsiregistravusi... Kokie dabar veiksmai? Kada issiusti reikia? Kur suinoti kam ir kur siusti? Labai atsiprasau, bet praleidau siuos dalykus blush2.gif

Desiree, uzuojauta friends.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 11 22, 00:48)
Atsiprasau as praleidau daug... Esu irgi mainuose uzsiregistravusi... Kokie dabar veiksmai? Kada issiusti reikia? Kur suinoti kam ir kur siusti? Labai atsiprasau, bet praleidau siuos dalykus blush2.gif

Ciburaska, Desiree rase, kad tik trys numeriukai beliko - tau, fotolamai su Agneza ir jai. manau turetume palaukt, kol ji gris, nes be jos niekas nezino kam tie numeriukai priklauso, o dar ir tavo adreso jai reiks, kad galetu duoti zmogui, kuris tave issitrauke 4u.gif
Atsakyti
Desiree, uzuojauta heart.gif Lauksim sugriztant 4u.gif

As prisijungiu prie panikuojanciu del nuotrauku mainu doh.gif Na ne tai, kad panikuoju, bet tikrai suku galva ka cia galeciau padovanoti...Ne paslaptis, pas mane vaikai ir dar karta vaikai visur doh.gif biggrin.gif O ir gamta dabar ne pati graziausia fotografavimui...Verciu archyvus cool.gif biggrin.gif

Sansara, sveikinimai 4u.gif Labai kabinanti nuotrauka thumbup.gif Prazioplinau, nebalsavau si kart... blush2.gif bet mano balsai nieko nebutu pakeite, nes buciau 5 balus skyrus tavo nuotraukom ax.gif Dar orchidejos labai labai patiko ir aisku Desiree dailininkai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 22 lapkričio 2007 - 02:39
Labryt 4u.gif

Elina, man tai sitas darbas per daug prifotoshopintas. Apskritai jos darbuose daug PS. Tiesiog manau, kad turint tokia galimybe ir tu nufotografuotum taip, o gal ir dar idomiau, pamatytum kitu kampu. Juk nesedi studijose, nebendrauji su meno pasaulio zmonemis (gal, sorry jei klystu), o ir mokytis pradejai visai neseniai... As bent jau matau laaabai daug kadru ten, kur manes nera doh.gif lotuliukas.gif O pati kol kas neturiu galimybes viena su dviem vaikais svetimoj saly igyvendint savo minciu... Tai laukiu savo laiko rolleyes.gif
As cia po krizines savaites bandau reabilituotis blush2.gif

Del printerio - pas man raso ant jo Photo All-in-one Canon Pixma MP510. Lyg ir nuotraukoms jis pritaikytas. Tik matyt beda ta, kad spalvu yra ne 8, kaip jus rases, o 4. Del to ir jauciu trukuma. Reikes normalioj laboratorijoj atspausdint ir palygint.

Sansara, sveikinu! Nebloga tema, gal si kart pavyks kazka islauzt doh.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie užuojautų Desiree.

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 21, 20:50)
vienas is paskutiniuju..apsvietimas lango..
user posted image

zuvialia Tu, mano skoniui ir supratimui ši nuotrauka - labai..

Sansara, gera tema. 4u.gif įtariu, kad šį kartą ir aš sugebėsiu sudalyvauti..
Sveikinu su ND palaimėjimu wink.gif
Atsakyti
Žuvialia, man patinka tavo nuotrauka smile.gif vaikis taip rimtai nusiteikęs.

Sansara, sveikinu 4u.gif tema įdomi thumbup.gif

Atsakyti
Žuvialia, tavo foto liuks!!! Vaikiuko žvilgsnis toks.. ech... man patink bigsmile.gif thumbup.gif

Sveikinimai nugalėtojai Sansarai clap.gif nauja tema turėtų pritraukti dauuug darbų wink.gif

Norėjau pklausti, kur būtų galima sukalibruoti pc ir spausdintuvą? g.gif Ar kas nors darėte, kokios kainos? mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 22, 09:00)
Norėjau pklausti, kur būtų galima sukalibruoti pc ir spausdintuvą? g.gif Ar kas nors darėte, kokios kainos? mastau.gif

Monitoriaus kalibravimas apie 50-100Lt. Kiek ima už printerio kalibravimą neteko girdėti.

Kur tai galima padaryti... Galima susirasti tuos, kurie turi kalibravimo techniką. Nebepamenu tiksliai, bet man atrodo, kad ar tai ajas ar tai vyšnia turi. Bet jos abi užsieniuose.
Mes irgi turim, bet mes Kaune smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 11 22, 06:10)
Del printerio - pas man raso ant jo Photo All-in-one Canon Pixma MP510. Lyg ir nuotraukoms jis pritaikytas. Tik matyt beda ta, kad spalvu yra ne 8, kaip jus rases, o 4. Del to ir jauciu trukuma. Reikes normalioj laboratorijoj atspausdint ir palygint.

Šnekant apie spalvas... Monitoriai, fotoaparatai, televizoriai ir t.t. visas spalvas atkuria bei fiksuoja naudodami tik tris sudedamąsias spalvas: raudoną, žalią ir mėlyną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 22 lapkričio 2007 - 09:47
Dėkui, Fotolama aciuks.gif ieškosiu

Dar norėjau paklausti, dėl jūsų naudojamų rėmelių. Kalbu apie Absolute Sharpening Web. Ar ilgai teko laukti emailo po to, kai pervedėt $ ??? Nes aš pervedžiau, ir jau savatė, kaip nesulaukiu ats iš to žmogelio. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 22 lapkričio 2007 - 10:03
tema gera...kaip tik siam ligu laikotarpiui, kai sunku istrukti is namu thumbup.gif

mano orchidejos smile.gif pralosiau garbingai biggrin.gif ir siaip kazkokie nd sie buvo neaktyvus, labai mazai nuotrauku...na tokia tema dabar tikrai turetu buti daugiau smile.gif
Atsakyti
Dekui Fotolama. Matyt kvailai uzklausiu, bet ar laptopo monitorius taip pat kalibruojamas?

Latoya, esu suzaveta wub.gif Man labai patiko orchideja... O gali parodyt spalvota? ax.gif

Zuvialia, taip idomiai tas vaikis tavo uz grotu pasodintas. Bet ziurisi gerai ( per mano nesukalibruota monitoriu doh.gif )

Labai mazai nuotrauku siam skyrely paskutiniu metu...

Gal kas pamenat, kurioj temoj buvo kalbeta apie fotografavima nakti. Ketinu islekti naktini miesta pafotografuot. Is kart sakau ACIU uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti
kas zinot - ar labai sunku ismokti rankiniu budu fokusa nustatynet? Jeigu ant savo Nikon40 uzdesiu 50mm objektyva, autofokuso, kaip suprantu, neturesiu. Ar tada isvis apsimoka pirkt ta objektyva, ar tik vargas man bus papildomas?
Atsakyti