as dar turiu klausimuka
Turiu namie spausdintuva Canon MP510, skirtas nuotraukoms ( na bent jau instrukcijoj taip raso). Rodos pasijungiau, susijungiau, dazus susidejau kaip buvo parasyta instrukcijoj. Bet esu nepatenkinta nuotrauku kokybe - tiksliau spalvu. Visos spausdintos nuotraukos igauna pilkumo, yra lyg prigesintos, nera taip noreto ryskumo, nors vaizdas kompe atrodo pakankamai aiskus. Spalvos visur sRGB.
Kazi, ar cia taip ir turi but? Gal per daug tikiuosi is buitinio spausdintuvo?
Ar jus patenkinti savais, gal kas toki pat turit?
Desiree, labai užjaučiu... Visai neseniai ir aš netekau artimo žmogaus..
Oi, merginos prisidedu ir aš prie tų besijaudinančių dėl nuotraukos keitimuisi. Pasidariau foto, bet norėtųsi , kad ji būtų ant blizgaus popieriaus, nes lyg ryškumas išgaunamas geresnis. O dariau ant matinio dėl praktiškumo. Tai va dabar nežinau, gal perdaryti Kaip jūs elgsitės šiuo klausimu?
Blaškausi taip pat - gal vistik jau kitoką siųsti, negu išrinkau
Oi, merginos prisidedu ir aš prie tų besijaudinančių dėl nuotraukos keitimuisi. Pasidariau foto, bet norėtųsi , kad ji būtų ant blizgaus popieriaus, nes lyg ryškumas išgaunamas geresnis. O dariau ant matinio dėl praktiškumo. Tai va dabar nežinau, gal perdaryti Kaip jūs elgsitės šiuo klausimu?
Blaškausi taip pat - gal vistik jau kitoką siųsti, negu išrinkau
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 21, 10:22)
p.s. As irgi uzsikuitusi vaikas serga, dar plius remontas......
ar Tu negavai mano koreguotos nuotraukos, ar čia kokis nors ignoravimas?
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 21, 12:02)
Manau, kad mes vienas kitą jau neblogai žinom ir niekas nenusivils. Juk svarbiausia, kad dovana būtų nuoširdi Todėl negriūkime masiškai į liūdesį, aukštyn noseles ir prie darbo
Sutinku su Nendria - bent man svarbiausia, turesiu grazia dovana ir prisiminima, kad kazkada labai fainai bendravom SM besimokydami fotografuoti o kokia tai bus nuotrauka - laukiu siurprizo - negales nepatikti, juk kazkas su meile rinko, ruose...
Nors, prisipazinsiu, pati taip pat panikuoju
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 21, 12:12)
As spausdinau ant keliu, bet kol kas maza varianta - bandau issirinkt, kuris popierius labiausiai patinka, tada bandysiu didesne atspauzdint
Opa, na tie buitiniai spauzdintuvai nera labai geri. Dar viskas priklauso nuo to, ant kokio popieriaus spausdini. Rimtesni printeriai turi profailus kiekvienam popieriui. Dar labai svarbu, kad minitorius butu sukalibruotas - nes gal printeris ir teisingai atspauzdina, tiesiog printeris neteisinga rodo... Zodziu labai daug niuansu
... jungiuosi prie tu, kas nieko nespeja
QUOTE(sayonara @ 2007 11 21, 13:21)
Kiek supratau, visi savo korekcijas į albumą sukėlė patys Nemanau, kad kas nors ką nors čia ignoruotų
O spėti su visais tempais čia iš tiesų sunku
QUOTE(ajas @ 2007 11 21, 12:47)
Kiek supratau, visi savo korekcijas į albumą sukėlė patys Nemanau, kad kas nors ką nors čia ignoruotų
aš per durna, kad surasčiau, kaip tai daryti pačiai.. užsiregistravau, bet niekas nepasikeitė. gal kokio pakvietimo reikia? juk negali kas tik nori registruotas atėjęs bet kurio albumo tvarkyti, turi kažkokia procedūra būti?
QUOTE(sayonara @ 2007 11 21, 13:21)
ne ignoravimas
kol manes nebuvo, tai visos sukele savo nuotraukas i public fotki. Manes nesulauke O tu matyt neikelei... O as ir nesuziurejau, kad taviskes truksta sorriukas.... Lekiu ikelsiu tavo nuotrauka
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 21, 13:21)
Opa, na tie buitiniai spauzdintuvai nera labai geri. Dar viskas priklauso nuo to, ant kokio popieriaus spausdini. Rimtesni printeriai turi profailus kiekvienam popieriui. Dar labai svarbu, kad minitorius butu sukalibruotas - nes gal printeris ir teisingai atspauzdina, tiesiog printeris neteisinga rodo... Zodziu labai daug niuansu :
O kaip sukalibruoti laptopo monitoriu? Ne kart nekalibruotas.
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 21, 13:23)
ne ignoravimas
kol manes nebuvo, tai visos sukele savo nuotraukas i public fotki. Manes nesulauke O tu matyt neikelei... O as ir nesuziurejau, kad taviskes truksta sorriukas.... Lekiu ikelsiu tavo nuotrauka
nu aš va įsiloginus, ale nerandu, kaip įkelti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 21, 14:33)
nu aš va įsiloginus, ale nerandu, kaip įkelti
parasiau Tau AZ
QUOTE(Opa @ 2007 11 21, 13:08)
as dar turiu klausimuka
Turiu namie spausdintuva Canon MP510, skirtas nuotraukoms ( na bent jau instrukcijoj taip raso). Rodos pasijungiau, susijungiau, dazus susidejau kaip buvo parasyta instrukcijoj. Bet esu nepatenkinta nuotrauku kokybe - tiksliau spalvu. Visos spausdintos nuotraukos igauna pilkumo, yra lyg prigesintos, nera taip noreto ryskumo, nors vaizdas kompe atrodo pakankamai aiskus. Spalvos visur sRGB.
as turiu toki pat spausdintuva...kaip tik vakar spausdinau nuotraukas kelias...tai man super grazios gavosi gal fotopopieriu ne toki naudoji...gal nekokybiskas jis?
QUOTE(andzelin @ 2007 11 21, 14:45)
as turiu toki pat spausdintuva...kaip tik vakar spausdinau nuotraukas kelias...tai man super grazios gavosi gal fotopopieriu ne toki naudoji...gal nekokybiskas jis?
Naudojau ir Epson Glossy Photo Paper ir Canon Glossy Photo Paper. Man spalvos nepatinka ir tiek.