Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

as dar turiu klausimuka ax.gif

Turiu namie spausdintuva Canon MP510, skirtas nuotraukoms ( na bent jau instrukcijoj taip raso). Rodos pasijungiau, susijungiau, dazus susidejau kaip buvo parasyta instrukcijoj. Bet esu nepatenkinta nuotrauku kokybe - tiksliau spalvu. Visos spausdintos nuotraukos igauna pilkumo, yra lyg prigesintos, nera taip noreto ryskumo, nors vaizdas kompe atrodo pakankamai aiskus. Spalvos visur sRGB.
Kazi, ar cia taip ir turi but? Gal per daug tikiuosi is buitinio spausdintuvo? g.gif

Ar jus patenkinti savais, gal kas toki pat turit?
Atsakyti
Desiree, labai užjaučiu... Visai neseniai ir aš netekau artimo žmogaus..

Oi, merginos prisidedu ir aš prie tų besijaudinančių dėl nuotraukos keitimuisi. Pasidariau foto, bet norėtųsi , kad ji būtų ant blizgaus popieriaus, nes lyg ryškumas išgaunamas geresnis. O dariau ant matinio dėl praktiškumo. Tai va dabar nežinau, gal perdaryti g.gif Kaip jūs elgsitės šiuo klausimu?
Blaškausi taip pat - gal vistik jau kitoką siųsti, negu išrinkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 21 lapkričio 2007 - 12:20
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 21, 10:22)
p.s. As irgi uzsikuitusi sad.gif vaikas serga, dar plius remontas......

ar Tu negavai mano koreguotos nuotraukos, ar čia kokis nors ignoravimas? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 21, 12:02)
Manau, kad mes vienas kitą jau neblogai žinom ir niekas nenusivils. Juk svarbiausia, kad dovana būtų nuoširdi wub.gif Todėl negriūkime masiškai į liūdesį, aukštyn noseles ir prie darbo  didis.gif

drinks_cheers.gif Sutinku su Nendria - bent man svarbiausia, turesiu grazia dovana ir prisiminima, kad kazkada labai fainai bendravom SM besimokydami fotografuoti wub.gif o kokia tai bus nuotrauka - laukiu siurprizo - negales nepatikti, juk kazkas su meile rinko, ruose... bigsmile.gif

Nors, prisipazinsiu, pati taip pat panikuoju unsure.gif doh.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 21, 12:12)
Oi, merginos prisidedu ir aš prie tų besijaudinančių dėl nuotraukos keitimuisi. Pasidariau foto, bet norėtųsi , kad ji būtų ant blizgaus popieriaus, nes lyg ryškumas išgaunamas geresnis. O dariau ant matinio dėl praktiškumo. Tai va dabar nežinau, gal perdaryti g.gif  Kaip jūs elgsitės šiuo klausimu?

As spausdinau ant keliu, bet kol kas maza varianta - bandau issirinkt, kuris popierius labiausiai patinka, tada bandysiu didesne atspauzdint g.gif smile.gif

Opa, na tie buitiniai spauzdintuvai nera labai geri. Dar viskas priklauso nuo to, ant kokio popieriaus spausdini. Rimtesni printeriai turi profailus kiekvienam popieriui. Dar labai svarbu, kad minitorius butu sukalibruotas - nes gal printeris ir teisingai atspauzdina, tiesiog printeris neteisinga rodo... Zodziu labai daug niuansu unsure.gif

... jungiuosi prie tu, kas nieko nespeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 21, 13:21)
ar Tu negavai mano koreguotos nuotraukos, ar čia kokis nors ignoravimas? smile.gif g.gif

Kiek supratau, visi savo korekcijas į albumą sukėlė patys mirksiukas.gif Nemanau, kad kas nors ką nors čia ignoruotų smile.gif

O spėti su visais tempais čia iš tiesų sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 11 21, 12:47)
Kiek supratau, visi savo korekcijas į albumą sukėlė patys  mirksiukas.gif  Nemanau, kad kas nors ką nors čia ignoruotų  smile.gif 

aš per durna, kad surasčiau, kaip tai daryti pačiai.. doh.gif užsiregistravau, bet niekas nepasikeitė. gal kokio pakvietimo reikia? juk negali kas tik nori registruotas atėjęs bet kurio albumo tvarkyti, turi kažkokia procedūra būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 21, 13:21)

ne ignoravimas 4u.gif
kol manes nebuvo, tai visos sukele savo nuotraukas i public fotki. Manes nesulauke tongue.gif O tu matyt neikelei... O as ir nesuziurejau, kad taviskes truksta blush2.gif sorriukas.... Lekiu ikelsiu tavo nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 21, 13:21)

Opa, na tie buitiniai spauzdintuvai nera labai geri. Dar viskas priklauso nuo to, ant kokio popieriaus spausdini. Rimtesni printeriai turi profailus kiekvienam popieriui. Dar labai svarbu, kad minitorius butu sukalibruotas - nes gal printeris ir teisingai atspauzdina, tiesiog printeris neteisinga rodo... Zodziu labai daug niuansu :

O kaip sukalibruoti laptopo monitoriu? Ne kart nekalibruotas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 21, 13:23)
ne ignoravimas  4u.gif
kol manes nebuvo, tai visos sukele savo nuotraukas i public fotki. Manes nesulauke tongue.gif  O tu matyt neikelei... O as ir nesuziurejau, kad taviskes truksta  blush2.gif  sorriukas.... Lekiu ikelsiu tavo nuotrauka  4u.gif

nu aš va įsiloginus, ale nerandu, kaip įkelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 21, 14:33)
nu aš va įsiloginus, ale nerandu, kaip įkelti  g.gif

parasiau Tau AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 21, 13:08)
as dar turiu klausimuka  ax.gif

Turiu namie spausdintuva Canon MP510, skirtas nuotraukoms ( na bent jau instrukcijoj taip raso). Rodos pasijungiau, susijungiau, dazus susidejau kaip buvo parasyta instrukcijoj. Bet esu nepatenkinta nuotrauku kokybe - tiksliau spalvu. Visos spausdintos nuotraukos igauna pilkumo, yra lyg prigesintos, nera taip noreto ryskumo, nors vaizdas kompe atrodo pakankamai aiskus. Spalvos visur sRGB.
Kazi, ar cia taip ir turi but? Gal per daug tikiuosi is buitinio spausdintuvo?  g.gif

Ar jus patenkinti savais, gal kas toki pat turit?

as turiu toki pat spausdintuva...kaip tik vakar spausdinau nuotraukas kelias...tai man super grazios gavosi thumbup.gif gal fotopopieriu ne toki naudoji...gal nekokybiskas jis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelin @ 2007 11 21, 14:45)
as turiu toki pat spausdintuva...kaip tik vakar spausdinau nuotraukas kelias...tai man super grazios gavosi thumbup.gif gal fotopopieriu ne toki naudoji...gal nekokybiskas jis? g.gif

Naudojau ir Epson Glossy Photo Paper ir Canon Glossy Photo Paper. Man spalvos nepatinka ir tiek. cool.gif
Atsakyti