Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 20:44)
baigesi mano spausdinimai. atsaukiu kelione i Lietuva gruodzio men. kraunu daiktus ir isvaziuojam Italijon. I laidotuves.

Irasykit mano balsa Sansarai

Uzuojauta... Ir stiprybes jums ir artimiesiems...
Atsakyti
Ooo, Desiree, kaip gaila... Užuojauta...
Atsakyti
Desiree, laikykis console.gif
Atsakyti
Sansara, Wyshnia didelis ACIU 4u.gif
stengsiuos jusu nenuvilti wub.gif

Desiree, uzuojauta... labai nemalonus isgyvenimai, bet gyvenimas toks jau negailestingas... laikykites!
Atsakyti
Uzuojauta Desiree unsure.gif ...lauksim sugriztant 4u.gif
Atsakyti
Desiree, console.gif Taves cia truks, stiprybes.
Atsakyti
Kas mirė, Desiree? Ar labai artimas žmogus verysad.gif ?
Atsakyti
oi, Desiree, užuojauta console.gif
Atsakyti
noriu vilnieciu patarimo:

man reikia nurofografuoti sankryza is virsau - na, kad gerai matytusi. tokia tradicine sankryza, su svesoforais, perejom, ne T-formos, gal geriau senamiesty, bet nebutinai. gal zinot, kur Vln ribose rasti koki nama, is kurio laiptynes (nuo stogo ar pan) butu galima graziai paimt toki vaizda? Mazdaug 3-4 aukstai, nes zoomo neturiu
Atsakyti
Desiree, užjaučiu console.gif
Atsakyti
a ko dabar nebalsuojam? g.gif

Gaziulka.net nežinau. galvojau galvojau... gal antakalnyje kur šilo tiltas su antakalnio gatve susikerta. šalia yra aukštas daugiaaukštis. bet ar yra koks laiptinės langas į sankryžą...nežinau. g.gif niu dar Hollyday Inn stovi prie sankryžos kalvarijų/seiminyksciu... - ten visos sienos iš stiklo, bet ar leis fotografuot g.gif
visgi keturių kelių sankryža retai būna šalia namo arti... doh.gif

P.S. suprantu vertinam porą ND? g.gif ne po vieną foto... einu balsuot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 lapkričio 2007 - 09:15
ar aš galiu balsuoti už namų darbus, nors nepateikiau savo?

jei leisit balsuoti, man šakės. nes draskausi tarp dviejų darbų.. lotuliukas.gif

tiesa, Drumbacele, albume nėra mano korekcijos Tavo nuotraukai. pasirodė nepriimtina? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 lapkričio 2007 - 09:29