QUOTE(Elina @ 2007 11 20, 18:18)
Mokiausi su spalvom, apšvietimu, šešėliais . Draugės portretas ( neilgam ) Dar nespėjau aptvarkyti, gal reikia tą geltonumą nuimti? O gal j/b daryti? Man labai rankos niežti tą grūdo filtrą uždėti
pirmiausia tai labai grazi drauge - bruozai kokie - fotografuociau irfotografuociau Nors ka cia as - pas tave visi modeliai grazus
o apie nuotrauka - jei sutvarkytum WB nebutu to baisaus oranzinio - geltono atspalvio! juk nepadarei, kaip sakiau Del kadravimo - reiketu daugiau vietos palikt i ta puse, kr zmogus ziuri. Dar man i akis krenta tai, kad drauges veidas seselyje. o kita puse, kurios beveik nesimato - apsviesta. turetu buti atvirksciai ir dar - as, kai fotografuoju portretus visada stengiuosi pabrezt akis - jei jos nebuna seselyje iskart gyviau atrodo gal Narajana visai kitaip patartu, na bet cia mano nemokytos pastebejimai.
Elina pirma geriau ziuris..... Antroje labai jau netikros spalvos. Ir tavo drauge labai isisgandusi
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 20, 19:45)
jei sutvarkytum WB nebutu to baisaus oranzinio - geltono atspalvio!
Vakar knisau tą WB, nesuprantu ką ne taip darau
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2007 11 20, 19:46)
Elina pirma geriau ziuris..... Antroje labai jau netikros spalvos. Ir tavo drauge labai isisgandusi
Pakeičiau spalvas, reikia paspausti Ctrl+f5. Gal taip geriau. O draugė- bailė
Elina, jei bandai su apsvietimu tai man atvirksciai noretusi, kad labiau matoma puse butu apsviesta...
o as kaip viena is bandymu neperfotografuojant idedu priespriesas...
per nuoroda, nes ten issididina..
http://img223.images.../knygos1vs5.jpg[/url]
kazkaip manau dar keisiu, nes kazkaip senas gavosi ne toks kokio noreciau
p.s. yes...... ka tik radau levelius ir curves.... mokausi padorot j/b.... ir ne tik
o as kaip viena is bandymu neperfotografuojant idedu priespriesas...
per nuoroda, nes ten issididina..
http://img223.images.../knygos1vs5.jpg[/url]
kazkaip manau dar keisiu, nes kazkaip senas gavosi ne toks kokio noreciau
p.s. yes...... ka tik radau levelius ir curves.... mokausi padorot j/b.... ir ne tik
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 20, 18:45)
pirmiausia tai labai grazi drauge - bruozai kokie - fotografuociau irfotografuociau Nors ka cia as - pas tave visi modeliai grazus
o apie nuotrauka - jei sutvarkytum WB nebutu to baisaus oranzinio - geltono atspalvio! juk nepadarei, kaip sakiau Del kadravimo - reiketu daugiau vietos palikt i ta puse, kr zmogus ziuri. Dar man i akis krenta tai, kad drauges veidas seselyje. o kita puse, kurios beveik nesimato - apsviesta. turetu buti atvirksciai ir dar - as, kai fotografuoju portretus visada stengiuosi pabrezt akis - jei jos nebuna seselyje iskart gyviau atrodo gal Narajana visai kitaip patartu, na bet cia mano nemokytos pastebejimai.
Viskas teisingai absoliučiai. Dar pridėčiau, kad modelį reiktų fotografuoti toliau nuo sienos, kad nekristų šešėlis, nes jis labai maišo. Arba šešėlis turėtų būti kompozicijos dalis, bet tai sunku padaryti.
Wyshnia su Narajana davė patarimų. Pridursiu tik, kad tavo draugė labai išraiškinga. Pirmoje nuotraukoje žvilgsnis koks!!!!
Vvvvv, tavo ND darbelis man jau vakar patiko. Priešpriešos sena/nauja. Taip pat priešprieša ir knygos padėtyje: pasukta į dešinę, pasukta į kairę. Taip pat fono pasirinkime. Geras darbas pratyboms. O pati tikriausiai bandyčiau įkomponuoti knygas gal į pačią buitį.
Vvvvv, tavo ND darbelis man jau vakar patiko. Priešpriešos sena/nauja. Taip pat priešprieša ir knygos padėtyje: pasukta į dešinę, pasukta į kairę. Taip pat fono pasirinkime. Geras darbas pratyboms. O pati tikriausiai bandyčiau įkomponuoti knygas gal į pačią buitį.
Elina, tavo draugė į tave panaši Labai išraiškinga
Man ir norėtusi apšvietimo iš kito šono.
Tai jau šnd balsuosim? Kažko labai mažai dalyvaujančių
Desiree įdėtos nuotraukos komentarus aš tik paskaitysiu. Neturiu to iškalbos meno kažkaip Bet pasimokyt naudinga
Man ir norėtusi apšvietimo iš kito šono.
Tai jau šnd balsuosim? Kažko labai mažai dalyvaujančių
Desiree įdėtos nuotraukos komentarus aš tik paskaitysiu. Neturiu to iškalbos meno kažkaip Bet pasimokyt naudinga
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 20, 18:23)
kada baigiasi ND terminas?
nežinau kurią valandą, bet turetų šiandien baigtis.