Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 15, 23:26)
Įdomu ar ir jum tame psl. lėtai atidarinėja nuotraukas, ar čia tik mano internetas lėtas.

man tikrai neblogai atidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 15, 21:49)
tai tada sumaišiau katiną su kažkieno kito  ax.gif g.gif ar ten tavo buvo ta nuotrauka su dideliai katino ūsais?

nea nemano... nebuvau idejus anksciau nieko mirksiukas.gif
as esu as 4u.gif

Atsakyti
Sveiki, labai pastaruoju metu neturiu laiko, tai nelabai suseku kas čia vyksta unsure.gif kiek akim permečiau labai įstrigo Californios berniukas iš po lovos smile.gif o daugiau net nebežinau..

Galų gale turiu j/b fotkes iš Romos unsure.gif nieko lyšno (pirmą juostą nurašau į šiukšes biggrin.gif ), bet kelias parodau unsure.gif Beje, labai man patiko juostos kontrastingumas, nieko su nuotraukom nedaryta tik kai kur tiesinta/crop, resize ir sharp internetui.. Labai laukiu komentarų, ir ypač iš Desiree 4u.gif

1) Piazza Navona - vinejtės kampai nuo DX objektyvo smile.gif

user posted image

2) Koliziejus - vinjetė irgi nuo DX objektyvo, klausite kam jį sukau biggrin.gif ogi dėl platesnio kampo smile.gif

user posted image

3) ir 4) Karakalos termos

user posted image

user posted image

5) jau matytos bažnyčios dvynės

user posted image

6) Forumai

user posted image

Atsakyti
Wow, pupeliuk thumbup.gif Patinka man vaizdai is juostos, pati labai isimylejau ta juostos kontrastinguma. Nieko isvis nereikia daryti su nuotraukom, iskyrus kropinti jei nori ax.gif
Man labai patinka 4-ta thumbup.gif Ir paskutine thumbup.gif
Lauksim daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 16, 00:25)
Wow, pupeliuk thumbup.gif  Patinka man vaizdai is juostos, pati labai isimylejau ta juostos kontrastinguma. Nieko isvis nereikia daryti su nuotraukom, iskyrus kropinti jei nori ax.gif
Man labai patinka 4-ta thumbup.gif  Ir paskutine thumbup.gif
Lauksim daugiau ax.gif

Ši kart daugiau tikrai nebus, nemeluoju biggrin.gif šiukšlinės visos doh.gif
bet jau taip sakant užkibau, dabar vėl noriu j/b juostą fotografuot rolleyes.gif bet lyg tyčia spalvotą įdėjau..
Atsakyti
Idedu serija "Veidrodeli pasakyk..." biggrin.gif
Gaila, kad ne juostinis jb biggrin.gif

Pirmoje nuotraukoje ne visa rankyte sutilpo... doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 15, 23:31)
bet lyg tyčia spalvotą įdėjau..

Spalvotos irgi gerai thumbup.gif Man patinka juostos spalvos ir grudelis ax.gif Lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
na ką, Pupeliuk, sveikinu užsikrėtus juostos virusiuku 4u.gif Kartą paragavęs tikrai negali sustot. Ir linkiu paragauti ryškinimo bei spausdinimo smile.gif

Man patinka pirma ir antra. Esu mačiusi daug tų pačių vietų foto, bet tavo tiesiog kitokios. Nesugebu išdėstyti minčių nei remdamasi fotografinėm taisyklėm, nei vadovaudamasi jausmais. Todėl tik sakau, kad man tos dvi labai patinka. Mes tikriausiai sausio mėn. ten keliausim smile.gif

Californiagirl, faina serija veidrodėlio. Pasakyčiau, kad gal tamsokos, kad gal šviesos akutėm norėtusi, bet pažiūriu į savo mažiaus šiandienos maudynių foto ir.. geriau patylėsiu smile.gif Tėtis pakirpo priekyje plaukučius. Taip norėjau kaip nors prisiminimui gražiai įamžinti patį procesą... Deja, ne kas gavosi. Gaila.
Atsakyti
Californiagirl - grazu wub.gif As turbut jau nebegaliu vertint saliskai schmoll.gif Visos patinka (turiu galvoje visas tavo nuotraukas)... Super butu kada nors prie arbatos pavartyti tikra albuma bigsmile.gif rolleyes.gif Manau, kad taviskiai, ypac Tomukas, bus labai labai tau dekingi 4u.gif

Pupeliuko nuotraukos irgi labai patiko... ypac 3,4,5. Kas skaitmenoj atrodytu klaidos, juostai zavumo priduoda smile.gif Kaip bijau ir as neapsikresti unsure.gif Ziuri i nuotraukas ir matai ta tikruma bigsmile.gif

Elina
, del varvekliu unsure.gif As irgi siulyciau isimt tokias nuotraukas ne del to, kad pacios nuotraukos poslos, o del to, kad visokiu izkrypeliu nete pilna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 16 lapkričio 2007 - 00:22
puriena - tavo žiema man tinka. Laukiu sniego ar šerkšno ir aš.
pupeliuk - dar labiau nagai panižo j/b juostą įsidėt. Gerai.
California - kaip visada, neturiu ką pridurti. Puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 15, 21:41)
Atėjau su žiemiška ramybe smile.gif 

QUOTE(bite maja @ 2007 11 15, 21:49)
aš gal tą ryškų medelį nukirpčiau  g.gif

QUOTE(de Nada @ 2007 11 15, 21:54)
Man veidrodinis sios nuotraukos atspindys butu graziau - t.y. kad medziu virsuniu linija eitu ne is kaires i desine zemyn, bet atvirksciai.  blush2.gif

Puriena6, man patinka tavo foto. Taip ir jauciasi - tikra ziemiska ramybe smile.gif
Medzio nekirpciau, man jis kaip tik sioks toks akcentelis nuotraukoje, tik is kaires puses medziams vietos siek tiek palikciau, nenukirpciau saku, nes nuotrauka is kaires puses suspausta atrodo.

QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 22:03)
Ale ir diedas mano koks biggrin.gif - moralus, nepastebėjo nieko pošlo, pagyrė už pagautus gražius momentus bigsmile.gif

Elina, saunuolis tavo vyras, palaiko tave thumbup.gif wub.gif
Bet internetas - visokiu zmoniu pilnas. Geriau nereikia schmoll.gif Geriau jau, kad mes tau ta pasakysim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 15, 23:18)
Galų gale turiu j/b fotkes iš Romos unsure.gif

bigsmile.gif Pupeliuk, faina thumbup.gif wub.gif Aciu uz reportaza.
Man labiausiai 3,4,5 foto bigsmile.gif
O 1, 2 - krastus tamsinai ar pro arka fotografavai?
Ziuriu daug kas uzsikretet juostine fotografija...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 15, 23:18)
Galų gale turiu j/b fotkes iš Romos unsure.gif nieko lyšno (pirmą juostą nurašau į šiukšes biggrin.gif ), bet kelias parodau unsure.gif Beje, labai man patiko juostos kontrastingumas, nieko su nuotraukom nedaryta tik kai kur tiesinta/crop, resize ir sharp internetui.. Labai laukiu komentarų, ir ypač iš Desiree 4u.gif

man paskutinės trys nirialios thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 15, 23:33)
Idedu serija "Veidrodeli pasakyk..." biggrin.gif

labai patiko thumbup.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 16, 07:51)
Ziuriu daug kas uzsikretet juostine fotografija...

aš ir pradedu norėt blush2.gif blush2.gif blush2.gif o sakiau, kad niekada, niekada.... jau man tai tikrai nereiks juostinio blush2.gif
Atsakyti
Californiagirl 4u.gif , nuostabi tavo serija wub.gif . Ar tu fotkinti nespalvotai, ar tvarkai spalvotas į j/b?

Pupeliuk, nerealios tavo foto iš Romos blink.gif , 2,3 , paskutinė kažkas fantastiško blink.gif 4u.gif

Pasakykit man ar iš 150 kb įmanoma padaryt geros kokybės nuotrauką lapo formato? Neberandu originalo, kur Andrėja su skėčiu doh.gif , turiu tik sumažintą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 lapkričio 2007 - 08:41