Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ciburaska ir Gus gali rinktis iš 1, 10, ir 18.
Laukiu, laukiu.

p.s. o aš turiu Kūdroje slaptų gerbėjų biggrin.gif Kažkas turintis 1 brūkšnelį visoms mano nuotraukoms padovanojo po 3 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 20 lapkričio 2007 - 11:31
QUOTE(sayonara @ 2007 11 20, 07:56)

Man per daug tos sienos virsuje, iskart aki uzmetus akis pakibo i ta siena virs lempos... Gal tu ja ir akcentavai, bet man kazkaip noretus kad tie diedai butu centre rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 10:59)
p.s. o aš turiu Kūdroje slaptų gerbėjų  biggrin.gif  Kažkas turintis 1 brūkšnelį visoms mano nuotraukoms padovanojo po 3  smile.gif

kazkodel itariu, kad turi mane omeniuje mirksiukas.gif

ramiai, nelaikau pykcio kaip ne kurie mirksiukas.gif
pasakiau ir pamirsau...nuotraukas VISADA vertinu objektyviai ir nesaliskai...ko pasigendu siame skyrelyje...cia toks jausmas - girk ir busi pagirtas doh.gif
as gal ir geresne kritike nei atlikeja bet si ta ismanau mirksiukas.gif

gaila Narajana nieko nepakomentavo...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 20, 10:46)
kazkodel itariu, kad turi mane omeniuje mirksiukas.gif

ramiai, nelaikau pykcio kaip ne kurie mirksiukas.gif
pasakiau ir pamirsau...nuotraukas VISADA vertinu objektyviai ir nesaliskai...ko pasigendu siame skyrelyje...cia toks jausmas - girk ir busi pagirtas doh.gif
as gal ir geresne kritike nei atlikeja bet si ta ismanau mirksiukas.gif

rašydama netaikiau niekam asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 11:58)
rašydama netaikiau niekam asmeniškai.

tuomet puiku mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 20, 11:46)
cia toks jausmas - girk ir busi pagirtas doh.gif

na po tokiu zodziu naujokams tampa nejauku unsure.gif

teisingai parasei "gaila Narajana nieko nepakomentavo"....
taip ji bene vienintele, kuri labai objektyviai ir protingai cia viska gali vertinti....
bei dar keli asmenys.... o kas kitiems? tylet jei jie tiek neismano kiek ismanantieji?

tad as ir toliau vertinsiu pagal savo isprusimo ir sugebejimu laipsni, o jis foto srityje nera pats auksciausias, tad foto giriu, nes man jos vertos pagiru 4u.gif
Atsakyti
as irgi niekam asmeniskai netaikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sayonara, man patiko vakar tavo įdėta su berniuku. Nerašiau kol kas nieko nes kažkas kliuvo kompozicijoje, bet nežinau kas. O svajoklius ten aš net tris matau 4u.gif

Šiandieninėje foto irgi kompozicija kliūna, bet vėl nesuprantu kaip galima būtų pakeisti..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 12:41)
Sayonara, man patiko vakar tavo įdėta su berniuku. Nerašiau kol kas nieko nes kažkas kliuvo kompozicijoje, bet nežinau kas. O svajoklius ten aš net tris matau  4u.gif

Šiandieninėje foto irgi kompozicija kliūna, bet vėl nesuprantu kaip galima būtų pakeisti..

jo, mano sūnui virš galvos dar kažkas svajojo.. toks rytas buvo - visi svajojo pasirėmę..
kompozicija visiškai netaisyklinė, gal todėl kliūva įgudusiai akiai.. aš manau, kad ir tamsa daug kam kliūva, nors man pačiai patinka smile.gif ax.gif

dėl šiandieninės - jooooo.... kompozicija, kreivos sienos ir šiaip..smile.gif

ačiū, kad atkreipei dėmesį smile.gif
Atsakyti
Juodos dienos visiskai verysad.gif viskas nesiseka.....uzluzo man hardas su visom fotkem verysad.gif visom visom, atostogu, katik gimusio vaikio ir t.t. nezinau ar galima bus isgelbeti, bandysim, bet nu gun_rifle.gif vis zadejau i kompaktus susirasyti, atideliojau doh.gif
Atsakyti
ziauruma... unsure.gif
priimk uzuojauta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 20, 13:00)
Juodos dienos visiskai verysad.gif viskas nesiseka.....uzluzo man hardas su visom fotkem verysad.gif visom visom, atostogu, katik gimusio vaikio ir t.t. nezinau ar galima bus isgelbeti, bandysim, bet nu  gun_rifle.gif vis zadejau i kompaktus susirasyti, atideliojau doh.gif

blink.gif Na nesibaimink taip, daznai eina istraukti dar, tik jei patys nesugebat ieskokit gero kompiuterasto. Gaila del foto.......... o ypac maziuko unsure.gif
Atsakyti