Ciburaska ir Gus gali rinktis iš 1, 10, ir 18.
Laukiu, laukiu.
p.s. o aš turiu Kūdroje slaptų gerbėjų Kažkas turintis 1 brūkšnelį visoms mano nuotraukoms padovanojo po 3
QUOTE(sayonara @ 2007 11 20, 07:56)
Man per daug tos sienos virsuje, iskart aki uzmetus akis pakibo i ta siena virs lempos... Gal tu ja ir akcentavai, bet man kazkaip noretus kad tie diedai butu centre
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 10:59)
p.s. o aš turiu Kūdroje slaptų gerbėjų Kažkas turintis 1 brūkšnelį visoms mano nuotraukoms padovanojo po 3
kazkodel itariu, kad turi mane omeniuje
ramiai, nelaikau pykcio kaip ne kurie
pasakiau ir pamirsau...nuotraukas VISADA vertinu objektyviai ir nesaliskai...ko pasigendu siame skyrelyje...cia toks jausmas - girk ir busi pagirtas
as gal ir geresne kritike nei atlikeja bet si ta ismanau
gaila Narajana nieko nepakomentavo...
QUOTE(peppi @ 2007 11 20, 10:46)
kazkodel itariu, kad turi mane omeniuje
pasakiau ir pamirsau...nuotraukas VISADA vertinu objektyviai ir nesaliskai...ko pasigendu siame skyrelyje...cia toks jausmas - girk ir busi pagirtas
rašydama netaikiau niekam asmeniškai.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 11:58)
rašydama netaikiau niekam asmeniškai.
tuomet puiku
QUOTE(peppi @ 2007 11 20, 11:46)
na po tokiu zodziu naujokams tampa nejauku
teisingai parasei "gaila Narajana nieko nepakomentavo"....
taip ji bene vienintele, kuri labai objektyviai ir protingai cia viska gali vertinti....
bei dar keli asmenys.... o kas kitiems? tylet jei jie tiek neismano kiek ismanantieji?
tad as ir toliau vertinsiu pagal savo isprusimo ir sugebejimu laipsni, o jis foto srityje nera pats auksciausias, tad foto giriu, nes man jos vertos pagiru
QUOTE(Desiree @ 2007 11 20, 12:41)
Sayonara, man patiko vakar tavo įdėta su berniuku. Nerašiau kol kas nieko nes kažkas kliuvo kompozicijoje, bet nežinau kas. O svajoklius ten aš net tris matau
Šiandieninėje foto irgi kompozicija kliūna, bet vėl nesuprantu kaip galima būtų pakeisti..
Šiandieninėje foto irgi kompozicija kliūna, bet vėl nesuprantu kaip galima būtų pakeisti..
jo, mano sūnui virš galvos dar kažkas svajojo.. toks rytas buvo - visi svajojo pasirėmę..
kompozicija visiškai netaisyklinė, gal todėl kliūva įgudusiai akiai.. aš manau, kad ir tamsa daug kam kliūva, nors man pačiai patinka
dėl šiandieninės - jooooo.... kompozicija, kreivos sienos ir šiaip..
ačiū, kad atkreipei dėmesį
Juodos dienos visiskai viskas nesiseka.....uzluzo man hardas su visom fotkem visom visom, atostogu, katik gimusio vaikio ir t.t. nezinau ar galima bus isgelbeti, bandysim, bet nu vis zadejau i kompaktus susirasyti, atideliojau
QUOTE(latoya @ 2007 11 20, 13:00)
Juodos dienos visiskai viskas nesiseka.....uzluzo man hardas su visom fotkem visom visom, atostogu, katik gimusio vaikio ir t.t. nezinau ar galima bus isgelbeti, bandysim, bet nu vis zadejau i kompaktus susirasyti, atideliojau
Na nesibaimink taip, daznai eina istraukti dar, tik jei patys nesugebat ieskokit gero kompiuterasto. Gaila del foto.......... o ypac maziuko