Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 19, 21:41)
http://img219.images...snaujas4yp6.jpg

nelabai zinau reikalavimu tai ant greito sugalvojau ir padariau  ax.gif nezinau ar kokybe tinkama.... gal dar reiketu aptvarkyt pacias foto, gal dar kazko reikia...  rolleyes.gif 
aciu uz spyriuka i uzpakaliuka  4u.gif

p.s. fotikas Nikon D40

vvvv zinai ideja nebloga, tik pas tave nesimato ka tu norejai parodyt. Nera to senumo efekto ir naujumo efekto. Reikejo sena knyga nufotografuot taip, kad ji is tiesu primintu senus laikus ir seniena, kad fokusas butu ten ka tu nori akcentuoti. Gal net pacia nuotrauka pasendint. Ten kur nauja knyga - reiketu issaugoti steriluma ir baltuma.
Na cia tik idejos. O tu tiesiog paemei ir nufotografai 2 knygas. O efekto neperteikei.

P.S. as ir gi fotografuoju su nikon wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 19, 21:48)
Cia dar vienas siandienos kadriukas:
laukiu ir gi komentaru;)

spalvu zaismas ir suderinamumas mano akimis puikus..
taip pat pilka man kaip visada ramybe, o gal net ir liudesys...
vaikutis atrodo nusimines ir ieskantis paguodos pas savo drauga...
man tiesiog kyla tokios asociacijos 4u.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 19, 22:30)
vvvv zinai ideja nebloga, tik pas tave nesimato ka tu norejai parodyt. Nera to senumo efekto ir naujumo efekto. Reikejo sena knyga nufotografuot taip, kad ji is tiesu primintu senus laikus ir seniena, kad fokusas butu ten ka tu nori akcentuoti. Gal net pacia nuotrauka pasendint. Ten kur nauja knyga - reiketu issaugoti steriluma ir baltuma.
Na cia tik idejos. O tu tiesiog paemei ir nufotografai 2 knygas. O efekto neperteikei.

P.S. as ir gi fotografuoju su nikon wink.gif

dabar man daug aiskiau! is pradziu supratau, kad tiesiog reikalingi du priespriesas sukuriantys daiktai...
reiks padirbet siuo klausimu ir padeliot kokia idomesne ir nuotaika atspindincia kompozicija mirksiukas.gif

o kol nezinojau kaip reik daryt dar viena egzemplioriu sugeneravau lotuliukas.gif
tik labai nesijuokit blush2.gif

cia galima interpretuot ivairiai...
ziema-vasara, grubu-elegantiska, sunku-lengva ir pan tongue.gif
bet zinoma siem daiktam reikalingas antras planas, kuris butu i tema rolleyes.gif
dabar aisku mirksiukas.gif
(tik cia seseliu truksta, tad viskas labai negyva ir nenaturalu, bet cia tokia mintis buvo blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
vvvvv, man tavo priešpriešos - super. Ir tiesą sakant, visai nereikėtų tų knygų sendinti ir naujinti dirbtinai, PS. Kontrastas yra didžiulis be jokių papildomų pastangų. Kaip ten sakoma, genialu tai, kas paprasta. Didelis bravo smile.gif
Atsakyti
kokios grazios nuotraukos!
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 20:15)
Dar neišsirinko numeriuko Gus,.  Taip pat neturiu jūsų adresiukų.  ax.gif

as issirinkau jau numeri biggrin.gif o adresa tau i az atsiust?
pas mane laiko stoka,nepykit kad nekomentuoju nei vienos nuotraukos,pasisitengsiu kas vakara uzbekt,kad nors mainu nepraziopsociau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gus, nematau numeriuko kurį pasirinkai.
Adresą į až 4u.gif ačiū

Likę laisvi numeriukai 1, 10, 18, 20 Dar laukiu Ciburaskos, Gus ir Nendres pasirinkimo bei adresų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 20 lapkričio 2007 - 09:39
Sorry, maniau, lauksiu to, ką likimas duos... ale jei taip spaudi... ax.gif adresą įmesiu i asmeninę wink.gif Numeriuką parink tu, ok? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikuciai smile.gif
matau kad surinkote PS variacijas ir sukelete i fotkes smile.gif nesulauket manes unsure.gif smile.gif na bet saunuoles 4u.gif einu dabar perziuresiu atidziai visas...
Teisa mestelejau aki i namu darbus, labai patiko smile.gif nedaug ju, bet labai geri, viena karta paziurejus visus atsimenu smile.gif
O kas dabar siuncia nuotrauka variacijoms? noreciau ir as gauti i diana.zak@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
jei yra nuotrauka variacijoms, ir aš jos noriu
kristina@petrosius.lt

Drumbacele, mano nesąmonę gavai (korekciją)? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 20, 09:11)
Sorry, maniau, lauksiu to, ką likimas duos... ale jei taip spaudi... ax.gif adresą įmesiu i asmeninę wink.gif Numeriuką parink tu, ok? bigsmile.gif

kas liks bus mano. greitai greitai numeriuką į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 20, 10:20)
Sveikuciai smile.gif
matau kad surinkote PS variacijas ir sukelete i fotkes smile.gif nesulauket manes  unsure.gif 

oj, aš savo varianto neberandu kompe sad.gif gal tu įkelsi? unsure.gif
Atsakyti