Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 18:06)
Šios savaitės buvo Priešpriešos. Manau dar neturi slaptažodžio, bet jei turi noro, paruošk dvi nuotraukas, kuriose butų priešpriešos (tarkim vienoje auk6tas medis, kitoje nukirstas, vienoje juodo šokolado plytelė, kitoje balto). O kai turėsi dvi nuotraukas įdėk čia  4u.gif

blink.gif ar nebusit ponia dar ir minciu skaitytoja - ideja mano nukosejot doh.gif lotuliukas.gif

Beje, Paranormali, neturiu nuomones apie tuos fotoaparatus, patart nieko negaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 19 lapkričio 2007 - 18:40
Mano tos nuotraukytes nustatymai:
ISO 125
f 3.5
islaikymas 1/10s
objetyvas 18mm - po to aisku apkirpta.
EV - 0

Isisvaizduoju, nes jis nuolat makalavo kojom, kai prasydavau pabut ramiai.
As jam pazadedavau duoti nufotografuoti 1 kadriuka ir jis isbudavo keleta sekundziu nejudedamas ir laukdamas kada as nufotkinsiu, o kai tik nufotkindavau - puldavo pie manes, kad duok jam dabar nufotografuot smile.gif
Is 20 kadru - sitas ryskiausias

Kazkas rase del to, kad noretusi matyti aplinka, tai tos aplinkos nera, nes uz vaiko tik uzuolaida. Kas galetu matytis, tai zvakutes apacia. Bet ir ji nesimato, nes islaikymas yra pertrumpas. Fotografuojant mano svarbiausias uzdavinys buvo nufotografuoti zvekes lipsna ir vaiko veiduka.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 18:06)
bet išėmėi balionėlius, ar ne? nu neberandu. Rodos klausei ar ko verta nuotrauka. Man ji patiko. Tik kiek suspausta buvo iš viršaus, tikriausiai kiek apkarpei..

Žinai, įvairūs žmonės šiame skyrelyje, turi įvairią techniką, įvairiai - turi arba ne daugiau ar mažiau laiko savo hobby, bet turi ir vieną tikslą, išmokti geriau fotografuoti. Kas čia atėjo kažkiek mokėdamas, kas atėjo su noru mokytis nuo 0. Todėl vėl pasikartosiu, nenukabink nosies. Svarbiausia siekti užsibrėžto tikslo. Svarbiausia, kad matysi pagerėjimą savo nuotraukose. O juk ir tam reikia laiko. Nemanau, kad reikėtų save lyginti su kokiu kitu nariu iš šios temos bei jo vienokiais ar kitokiais sugebėjimais.
Namų darbai tarkim, labai padeda. Šios savaitės buvo Priešpriešos. Manau dar neturi slaptažodžio, bet jei turi noro, paruošk dvi nuotraukas, kuriose butų priešpriešos (tarkim vienoje auk6tas medis, kitoje nukirstas, vienoje juodo šokolado plytelė, kitoje balto). O kai turėsi dvi nuotraukas įdėk čia  4u.gif

matyt per anksti ir per daug is saves reikalauju doh.gif noriu nesimokius, moket...
kai pagalvoju kvaila to reikalaut is saves....
nieko ateis rytojus, bus nauja diena, naujas ikvepimas, nauja nuotaika ir tikekimes naujos nuotraukos 4u.gif dar karta aciu mirksiukas.gif

p.s. pabandziau nenukirpt tiek virsaus.... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 19, 17:36)
blink.gif ar nebusit ponia dar ir minciu skaitytoja - ideja mano nukosejot doh.gif  lotuliukas.gif

atsiprašau, už garsiai paskaitytas mintis ax.gif betgi vistiek įdėsi nuotraukas arne, nors ir paskaičiau. ax.gif Bet rimtai, norėjau tik kokio akivaizdesnio pavyzdžio Vvvvv. O purienos pateikti nebežinau kurioje temoje ir kuriame puslapyje.

Vvvvv, gana tvarkinga nuotrauka namų aplinkoje 4u.gif o ir spalvos matosi labai natūralios.
Primink dar kokį fotoaparatą turi.

Paranormali, aš irgi nelabai padėsiu ax.gif Gal yra vistik geriau išmanančių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 lapkričio 2007 - 19:55
Vvvv, patinka man tavo nuotrauka su balionėliais, geras apšvietimas, spalvos gražios 4u.gif

Elina, net nežinau ką čia tau dar patart... viską jau pasakė kiti 4u.gif

Labradoriuke.. na nelabai mano skonio nuotrauka 4u.gif tai negaliu objektyviai komentuoti.. ax.gif tik kas man truputį užkliuvo, man skoniu vos per geltona..
Atsakyti
Dar neišsirinko numeriuko Gus, Fotolama, Nendria ir Ciburaska. Taip pat neturiu jūsų adresiukų. ax.gif
Aš smalsi, laukiu kas man liks ax.gif

Prie ND atidariau naują albumą ir įkėliau nuotrauką komentarams. Galim diskutuoti iki kito pirmadienio 4u.gif O tada kas kitas įkels sekančią nuotrauką :4u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 lapkričio 2007 - 20:25
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 19:37)
atsiprašau, už garsiai paskaitytas mintis  ax.gif betgi vistiek įdėsi nuotraukas arne, nors ir paskaičiau.  ax.gif 

biggrin.gif jei gausis igyvendint kaip sumaniau, ar bent arti to - idesiu. Tai buvo kol kas tik ideja - bandziau sugalvoti kazka, kam iseit is namu nereiktu biggrin.gif
Atsakyti
Desiree, pabandziau padaryt priespriesas..
nezinau ar teisingai supratau, bet pasirode, kad turi buti vienas daiktas supriespriesintas...

na man gavosi SENAS/NAUJAS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 19, 22:02)

bigsmile.gif kokia tu šaunuolė, vvvvv bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 19, 20:02)
Desiree, pabandziau padaryt priespriesas..
nezinau ar teisingai supratau, bet pasirode, kad turi buti vienas daiktas supriespriesintas...

na man gavosi SENAS/NAUJAS

tiesą sakant aiškinau tau temą, pati dar jos gerai nesuvokus. ax.gif
Bet tau puikiai gavosi. Darbas į temą!!!! Gal kiek mažokos, kad įžvelgti kokybę, bet labai šauniai, ir tiesą sakant labai greitai susitvarkei.
Todėl tikrai nereik tau nukabint nosies!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 lapkričio 2007 - 21:25
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 21:24)
Gal kiek mažokos, kad įžvelgti kokybę, bet labai šauniai, ir tiesą sakant labai greitai susitvarkei.

4u.gif

cia yra didesne...
http://img219.images...snaujas4yp6.jpg

nelabai zinau reikalavimu tai ant greito sugalvojau ir padariau ax.gif nezinau ar kokybe tinkama.... gal dar reiketu aptvarkyt pacias foto, gal dar kazko reikia... rolleyes.gif
aciu uz spyriuka i uzpakaliuka 4u.gif

p.s. fotikas Nikon D40
Atsakyti
Cia dar vienas siandienos kadriukas:
laukiu ir gi komentaru;)
user posted image
Atsakyti