metu vieną nuotrauką, kuri man patinka savo nuotaika. su sūnum sėdėjom kavinukėj šeštadienį, jis į vieną mergaitę kokių 3 metų užsižiūrėjo.. aš, aišku, mergaitės nefotografavau, bet jį pagavau.. o paskui žiūriu - fone panašus svajoklis sėdi..
dėl tamsos labai netarkuokit, man labai patinka tamsa..
o dėl kreivumų, nukirstų rankų, kompozicijos ir visa kita - laukiu griežtos kritikos..
QUOTE(sayonara @ 2007 11 19, 16:32)
geras
As ilendu su klausimuku, teisingiau noriu isgirsti jusu nuomone apie sita foto aparata. jau kelinta menesi vartau ir vis nzn ir isideddu i krepsi ir vel isimu, ka jus manot apie sito fotika? Aciukas uz pareikstas nuomones is anksto
http://www.ricoh.com...cial/index.html
http://www.gr-digital.com/
http://www.ricoh.com...cial/index.html
http://www.gr-digital.com/
cia vis dar mano bandymai tikiuosi eterio labai neuztersiu
pabandziau foto padaryt ryskesne.... bet svelnesne nuo to ji nesigavo
Papildyta:
dabar mano vaikas ziuriu kazkoki zalsva atspalvi igavo
akimirka idomi pagauta
man per daug zmogeliukai i kampus sulinde, o viduj per daug erdves... zinoma cia atsitiktinis kadras ir kaip panorejes ju nesusodinsi
spalva tamsi atrodo tinkama siai nuotaikai iprasminti....
pabandziau foto padaryt ryskesne.... bet svelnesne nuo to ji nesigavo
Papildyta:
dabar mano vaikas ziuriu kazkoki zalsva atspalvi igavo
QUOTE(sayonara @ 2007 11 19, 15:32)
o dėl kreivumų, nukirstų rankų, kompozicijos ir visa kita - laukiu griežtos kritikos..
akimirka idomi pagauta
man per daug zmogeliukai i kampus sulinde, o viduj per daug erdves... zinoma cia atsitiktinis kadras ir kaip panorejes ju nesusodinsi
spalva tamsi atrodo tinkama siai nuotaikai iprasminti....
QUOTE(bite maja @ 2007 11 19, 14:30)
o gal siųskim tą nuotrauką, kurią laikom savo geriausiu darbu. nesvarbu, ar tai jūsų vaikas, ar gyvūnas, ar peizažas etc
aga.as sutinku.Kolkas tik tokia minti ir turiu...patikslinimui,koki formata nustatem?Ar dar yra kokiu nustatymu,kuriuos tureciau zinot pries issiusdama?
nežinau, aš ieškosiu neutraulaus siužeto dovanotai nuotraukai. nes nemanau, kad mano vaiką, kad ir koks gražus jis būtų ir akis kokio dydžio betūrėtų, užsikabintų pvz mama turinti panašaus amžiaus vaikutį ar mano autoportretą kita moteris ar kryžių kalną rūke žmogus, kuris net nežinau ar tiki ir ar katalikas na nebent tai neutralus siužetas, kaip Ca-girl vaikutis su ramune... bet aš bandysiu išlaužti kažką visiškai neutralaus bet čia mano požiūris
dabar ziuriu i savo idetas foto ir nesuprantu kodel cia idejau...
nu nieko jose nera del ko verta butu jas demonstruot
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 19, 16:39)
dabar ziuriu i savo idetas foto ir nesuprantu kodel cia idejau...
čia įdėjai, nes jos tau patiko ir norėjai išgirsti ir mūsų nuomonę. Mokymasis tai ir nuotraukų rodymas, bei keitimasis nuomonėm. Tad prašom daugiau nuotraukų.
Su balionėliais buvo tavo, ar ne? išsiblaškius aš šiandien.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 17:54)
čia įdėjai, nes jos tau patiko ir norėjai išgirsti ir mūsų nuomonę. Mokymasis tai ir nuotraukų rodymas, bei keitimasis nuomonėm. Tad prašom daugiau nuotraukų.
vat tas ir blogiausia, kad patiko
o palyginus su salia idetom, jos tapo neidomios, blankios ir visai nereiksmingos...
nors neidejus to matyt nepamatyciau....
matyt man siandien kazkas visgi su nuotaika negerai
p.s. balioneliai mano
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 19, 16:57)
vat tas ir blogiausia, kad patiko
o palyginus su salia idetom, jos tapo neidomios, blankios ir visai nereiksmingos...
p.s. balioneliai mano
p.s. balioneliai mano
bet išėmėi balionėlius, ar ne? nu neberandu. Rodos klausei ar ko verta nuotrauka. Man ji patiko. Tik kiek suspausta buvo iš viršaus, tikriausiai kiek apkarpei..
Žinai, įvairūs žmonės šiame skyrelyje, turi įvairią techniką, įvairiai - turi arba ne daugiau ar mažiau laiko savo hobby, bet turi ir vieną tikslą, išmokti geriau fotografuoti. Kas čia atėjo kažkiek mokėdamas, kas atėjo su noru mokytis nuo 0. Todėl vėl pasikartosiu, nenukabink nosies. Svarbiausia siekti užsibrėžto tikslo. Svarbiausia, kad matysi pagerėjimą savo nuotraukose. O juk ir tam reikia laiko. Nemanau, kad reikėtų save lyginti su kokiu kitu nariu iš šios temos bei jo vienokiais ar kitokiais sugebėjimais.
Namų darbai tarkim, labai padeda. Šios savaitės buvo Priešpriešos. Manau dar neturi slaptažodžio, bet jei turi noro, paruošk dvi nuotraukas, kuriose butų priešpriešos (tarkim vienoje auk6tas medis, kitoje nukirstas, vienoje juodo šokolado plytelė, kitoje balto). O kai turėsi dvi nuotraukas įdėk čia