Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 19, 15:01)
Elina, apie technine puse - cia pas tave diafragma uzdaryta iki 11 blink.gif bandyk kita karta atidaryt kuo daugiau - iki 3.5 arba 4 4u.gif ISO irgi stenkis daugiau, kaip 800 nedaryt, nes jei tik neteisingai parinksi ekspozicija (konkreciai pertamsinsi nuotrauka), sviesinant labai pasimatys grudas.

Tik dabar perskaičiau patarimus. Ką tik dar pakankinau mezgėją ( ji tikrai, tik grįžusi iš pamokų, puola prie mezginio smile.gif, tik sodinu aš ją netoli lango smile.gif )

Dar nieko gero, bet jau kiek ryškiau. Su PS beveik nieko nedariau, spalvos tos pačios

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 lapkričio 2007 - 14:50
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 19, 13:41)
Na as nezinau kaip jus, o as noreciau ant man atsustos nuotraukos autoriaus ir palinkejimo (jei bus noras ka nors linket biggrin.gif ) piestuku kitoje fotografijos puseje uzrasyto g.gif  4u.gif

neteko rašyti pieštuku kitoje puseje. Bet tikriausiai nepersispaustų raidės, ką?
Aš irgi už, tik nebandžius rašyti, tai nežinau geriausio būdo.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 19, 14:43)
Tik dabar perskaičiau patarimus. Ką tik dar pakankinau mezgėją ( ji tikrai, tik grįžusi iš pamokų, puola prie mezginio smile.gif, tik sodinu aš ją netoli lango smile.gif  )

Dar nieko gero, bet jau kiek ryškiau. Su PS beveik nieko nedariau, spalvos tos pačios
user posted image

langas i nugara? sodink taip, kad langas i veiduka butu, pati pries ja stok, bet tik nesudaryk seselio ir nufotografuok wink.gif tiesa, susimazink ISO iki 800
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 19, 14:43)

man rankytes kiek persviestos ir tas seselis po akim kliuna....
bet spalvos man daug labiau patinka, daug daugiau naturalumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 19, 13:43)
Tik dabar perskaičiau patarimus. Ką tik dar pakankinau mezgėją ( ji tikrai, tik grįžusi iš pamokų, puola prie mezginio smile.gif, tik sodinu aš ją netoli lango smile.gif  )

o pas jus baltos sienos, kad fone jokių detalių?
O jei greitai greitai dar pakankintum ir vietoj horizontalios foto, vertikalią padarytum? Norisi nenukirptos rankos. Vienas virbalas liuks pozicijoje, kitas siu siūlais nelabai ir aišku, kad virbalas. Jei paimtum pilnai ir jį į kadrą, kad ir su nutysusiu siūlu...
Gražiai plaukučiai krenta, bet tuo pačiu ir šešėlius kuria po akimis.
Čia su įjungta šviesa? O jei išjungtum?
Laukiam laukiam dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 lapkričio 2007 - 14:50
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 14:45)
neteko rašyti pieštuku kitoje puseje. Bet tikriausiai nepersispaustų raidės, ką?
Aš irgi už, tik nebandžius rašyti, tai nežinau geriausio būdo.

As esu rasius, tiesa, ant art popieriaus, ne to mini labinio g.gif manau jei minkstu piestuku, nespaudziant bent jau varda galima parasyt g.gif

viskas lekiu, busiu vakare biggrin.gif Elina, ieskosiu tavo bandymu 4u.gif
ir tikiuosi californiagirl jau atsiras... Uzsibaliavojo matyt wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 19 lapkričio 2007 - 14:54
Desiree,as kaip wyshnia apsizioplinau ..neprisijungiu niekaip.13 to negavau jamu 3'ia.Jei dar laisvas iki kol parasiau..O adresiuka mano turi ar man diktuot?O man parasysi,kam turiu siust?Siektiek atsilikau bandau greit suziuret kas cia ir kaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 19 lapkričio 2007 - 14:56
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 15:50)

Laukiam laukiam dar

Ačiū visoms už kantrybę 4u.gif . Mergaitė kompleksuoja dėl storumo, neleidžia jos daugiau, nei veido fotkinti doh.gif ( būtinai pasižiūri kokią nuotrauką keliu). Dabar jau viršuje klausosi muzikos, bandysiu ryt pakankint. Berniukas sutinka mezgantis fotkintis biggrin.gif lotuliukas.gif ( jie dvyniai pas mane, tai kartais viens kitam pavydi. Dabar mažas pyksta, kad jo megzti nemokau doh.gif )
Atsakyti
As toki pasiulyma turiu del apsikeitimo... Pasimeciau, nes nezinau kas mano issirinktam zmoguciui patinka, o taip nesinoretu pataikyt pro sali. Tarkim, gal verta butu kiekvienam parasyt cia, kas tinka, kas ne, ka megsta, ko nelabai? ax.gif

ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 19 lapkričio 2007 - 15:19
na bandau dar viena det, kuri man idomesne...
bet ka noreciau is jos padaryt tai pastelinius, svelnius ir minkstus atspalvius...
kol kas rezultatu 0, bet norejau paklaust ar verta si kadra toliau tobulint, ar eit ir naujus kadrus gaudyt...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 19 lapkričio 2007 - 15:17
Mažiukas mezga biggrin.gif ( prieš langą, ISQ 800, silpnas apšvietimas unsure.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 13:52)
gal katinas dryžuotas? Būtų dryžiams į kompaniją  4u.gif

taip, taip... tik ryžai dryžuotas hihihi.gif veislės kaip mano didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 13:59)
Vvvvv, galėtum ir pati tokią pat padaryti nuotrauką. Pakaktų jūros (na, čia vandenynas), dryžuotai apvilkto vaikučio ir foto aparato. Juk nieko įmantraus šioje foto nėra. Tarkim fotografuojant vaikus. Kažkiek padeda ir drabužių pasirinkimas, žaidimas spalvomis.

va čia visa esmė ir yra. atrodo, kas čia reiškia, aš ir taip galiu. bet kai reikia padaryt, nė velnio neišeina doh.gif .

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 19, 14:08)
tiesa, as taip pat jau zinau, kam siusiu savo nuotrauka  bigsmile.gif aciu desiree 4u.gif

aš ir žinau tongue.gif

QUOTE(Opa @ 2007 11 19, 14:56)
As toki pasiulyma turiu del apsikeitimo... Pasimeciau, nes nezinau kas mano issirinktam zmoguciui patinka, o taip nesinoretu pataikyt pro sali. Tarkim, gal verta butu kiekvienam parasyt cia, kas tinka, kas ne, ka megsta, ko nelabai?  ax.gif

o gal siųskim tą nuotrauką, kurią laikom savo geriausiu darbu. nesvarbu, ar tai jūsų vaikas, ar gyvūnas, ar peizažas etc ax.gif
Atsakyti